Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, prima reacţie după ce FCSB a fost interzisă în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor renunţă la lupta cu CSA Steaua

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 decembrie 2022, 13:29

Gigi Becali, prima reacţie după ce FCSB a fost interzisă în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor renunţă la lupta cu CSA Steaua

Narcis Răducanu şi Ilie Dumitescu, dialog fabulos despre Gigi Becali şi FCSB

Gigi Becali / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a avut prima reacţie după ce FCSB a aflat că a fost interzisă în Ghencea. CSA Steaua o ţine pe vicecampioana României departe de arena de 100 de milioane de euro, care are 31.254 de locuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a înaintat o cerere chiar la comandantul Bichir pentru a putea evolua în Ghencea. Clubul Armatei a oferit un răspuns negativ, iar visul roş-albaştrilor de a-şi disputa derby-ul cu CFR Cluj, pe arena „militarilor”, nu se va putea realiza.

Gigi Becali a avut prima reacţie după ce FCSB a fost interzisă în Ghencea: „Nu am ce să fac, e România!”

Latifundiarul din Pipera şi-a pierdut orice speranţă că va câştiga lupta cu CSA Steaua. Gigi Becali îl arată cu degetul pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, cel care i-a promis că îl va ajuta.

Eu ce să fac? Întrebaţi-l pe ăla care a promis, pe preşedintele PSD (n.r. Marcel Ciolacu). Mi-a zis: ‘Avem datoria şi o vom rezolva’. Bine, mă, în România e posibil orice. Ce să fac eu? Nu am ce să fac, e România!„, a declarat Gigi Becali pentru Antena Sport.

Mihai Stoica a declarat că cei de la CSA Steaua le-au respins cererea celor de la FCSB de a evolua pe acest final de an în Ghencea. MM a declarat că oficialii „militarilor” au invocat faptul că se vor efectua lucrări la stadion, chiar în perioada în care roş-albaştrii se duelează cu CFR Cluj (15 decembrie) şi Botoşani (19 decembrie).

Reclamă

Deocamdată am primit un răspuns de la CSA, au răspuns în timp util de această dată. Răspunsul e că nu știe din ce motiv, dar nu ni se permite accesul. S-au expus două, primul e lipsa cadrului legislativ.

Oricum, apoi ni se spune că de pe 15 decembrie, exact când jucăm noi cu CFR Cluj, inclusiv pe 19, când e meciul cu Botoșani, sunt programate lucrări de mentenanță la stadion. E răspunsul final, nu se poate! Asta e. Vom juca meciul cu CFR Cluj pe Arena Națională, va fi la o zi după Rapid – Petrolul”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Marcel Ciolacu: „Această situație aberantă să înceteze!”

Gigi Becali anunţase, la finalul lunii octombrie, că primeşte un ajutor uriaş de la Marcel Ciolacu. Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor i-ar fi promis că se va implica personal în conflictul dintre patronul vicecampioanei României şi oficialii Armatei. Vestea a fost confirmată şi de Ciolacu.

Reclamă 4 / 0/3

În ultimele zile, în care am călătorit de la Craiova până la Bacău, am răspuns la zeci de întrebări despre pensii, salarii, energie, agricultură, despre problemele vieții de zi cu zi. La o singură întrebare nu am știut efectiv ce să răspund. Un bărbat m-a întrebat dacă am vreo explicație pentru care FCSB nu este lăsată să joace pe noul stadion din Ghencea. I-am răspuns sincer că nu știu de ce, situația fiind mai presus de puterea mea de înțelegere.

Este momentul ca această situație aberantă să înceteze! Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă atât la meciurile celor de la FCSB, cât și la cele ale Stelei.

Cred că într-o țară în care fotbalul a ajuns să trăiască din amintiri este momentul ca această situație aberantă să înceteze! E aberant ca FCSB și Steaua să fie folosite într-un război orb al orgoliilor, război din care pierd, cu siguranță, atât suporterii, cât și fotbalul românesc!

„I-am spus lui Gigi Becali că mă voi implica”

Nu sunt prieten cu Gigi Becali, dimpotrivă, avem principii de viață și crezuri politice diferite – să nu uităm că domnia sa a fost acum câțiva ani demnitar PRM. Dar aici nu e vorba de politică, ci de normalitate și decență.

De aceea, i-am spus acum câteva zile lui Gigi Becali că mă voi implica pentru ca, într-un interval rezonabil de timp, suporterii să poată merge în Ghencea, atât la meciurile din prima ligă ale FCSB, cât și la cele ale Stelei, în divizia secundă.

Dacă două echipe uriașe, precum Milan și Inter, pot împărți același stadion, bănuiesc că vom reuși să facem și în România ca, până la urmă, rațiunea să învingă„, a declarat atunci Marcel Ciolacu pentru prosport.ro.

CSA Steaua nu va mai evolua pe stadionul din Ghencea în acest an, deoarece în liga secundă s-a luat pauză. Astfel, trupa lui Daniel Opriţa va avea următorul meci la sfârşitul lunii februarie. În schimb, FCSB mai are de disputat trei partide, dintre care două pe teren propriu. Până la aceste două partide, cu CFR Cluj şi Botoşani, roş-albaştrii se vor duela cu Chindia, duminică, de la ora 20:30.

Reclamă
Recomandări
  • FCSB nu are dreptul de a juca pe Stadionul Steaua
  • Gigi Becali a avut o reacţie categorică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și