Închide meniul

Gigi Becali a anunţat un transfer de top la FCSB: „E cel mai bun, dar ne mai trebuie unul!” Jucătorul care poate pleca

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 octombrie 2023, 8:38

Reclamă
Gigi Becali a anunţat un transfer de top la FCSB: „E cel mai bun, dar ne mai trebuie unul! Jucătorul care poate pleca

Gigi Becali a anunţat un transfer de top la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a anunţat un transfer de top la FCSB, după remiza cu U Cluj, scor 2-2. Patronul de la FCSB a anunţat transferul unui atacant în iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea să transfere un atacant de top în iarnă la FCSB, pentru a-i face concurenţă lui Andrea Compagno. Totuşi, sunt şanse ca atacantul italian să plece de la FCSB în iarnă, având în vedere că s-a vorbit şi în această vară despre o posibilă plecare.

Gigi Becali a anunţat un transfer de top la FCSB, la miezul nopţii

Sunt mulțumit și acum. Dacă ai cinci ocazii, înseamnă că ai jucat. Dacă adversarul n-are decât două șuturi pe poartă și marchează două goluri, sunt mulțumit.

N-am cum să spun la jocul ăsta că nu sunt mulțumit. Pot să spun că vreau să câștig detașat, dar iau în calcul și ghinionul. A fost ghinion.
E clar că ne trebuie un atacant. În iarnă o să iau un atacant. Compagno e cel mai bun, dar numai că îmi mai trebuie unul. Compagno îmi place foarte mult, dar ne trebuie un atacant. Eu v-am spus ce vreau să fac!”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali i-a făcut praf pe jucători după FCSB – U Cluj 2-2

Gigi Becali a lansat un atac vehement la adresa mai multor jucători. Printre „clienţii” patronului de la FCSB au fost David Miculescu şi Octavian Popescu.

Reclamă

Dawa nu m-a supărat, așa a fost decizia ca să-l vadă și pe Lixandru. Ovidiu Popescu a înțeles că e mare fotbalist și stă numai în față. Tavi Popescu el crede că e fotbal la sală, gâdilă mingea.

Acum se formează o echipă mare la FCSB, aici se pasează din prima mingea, iar Tavi Popescu gâdilă mingea. O gâdilă de două ori și îi dă mingea adversarului că nu mai are chef de ea. Trebuie să facem și niște transferuri, să vedem.

E o întrebare pentru mine. Trebuie să joace repede (n.r.: Tavi Popescu), nu trebuie să gâdile mingea. Nu știu ce se întâmplă. Nu poate un fotbalist să fie bun la 18 ani și la 20 de ani să fie mult mai slab, nu doar slab.

Reclamă 4 / 0/3

Acum el nici nu-i fotbalist, fotbalistul nu poate să joace atât de slab. Olaru trebuia să dea pe jos pe lângă portar, nu trebuia să dea tare pe sus. Ca să reproșez echipei… n-am ce să reproșez, dar ne trebuie un atacant, pentru că nu avem.

O să găsim un atacant, momentan nu știu cine. Mi-a plăcut U Cluj, o echipă muncitoare, a luptat până în ultimul moment. Dai gol în minutul 8, trebuie să ții jocul, mingea trebuia să fie numai la noi”, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! Vezi toate știrile
Citește și