Închide meniul

Gigi Becali a anunțat următorul transfer pregătit la FCSB: „Nouă asta ne trebuie!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 august 2022, 18:32

Gigi Becali a anunțat următorul transfer pregătit la FCSB: „Nouă asta ne trebuie!

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Andrei Cordea, după ce l-a adus pe Billel Omrani la FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali a anunțat că vrea să transfere încă un atacant la FCSB. Patronul roș-albaștrilor caută să-i aducă concurent pe post lui Bogdan Rusu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a încurcat cu CS Mioveni în etapa a patra din Liga 1, scor 1-1. Gigi Becali e sigur că echipa lui s-ar fi întors acasă cu toate punctele dacă avea un vârf autentic în teren.

Gigi Becali mai aduce un atacant la FCSB

Randamentul lui Ianis Stoica nu l-a mulțumit pe latifundiarul din Pipera. Bogdan Rusu nu a jucat din cauza unui aranjament dintre primarul din Mioveni și Gigi Becali.

”Dacă aveam atacant aseară (n.r. sâmbătă seară), era altceva. Dar nu am avut atacant. Ianis, dacă era atacant, dădea gol. S-a simţit lipsa lui Rusu. Nici Işfan nu e atacant. E tot ca Miculescu. Nouă ne trebuie un număr 9. Îl avem doar Rusu, care e bun şi îmi place”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

FCSB a realizat nu mai puțin de opt transferuri în această vară: Rachid Bouhenna, Joyskim Dawa, Joonas Tamm, David Miculescu, Bogdan Rusu, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc și Marco Dulca.

Reclamă

Darius Olaru, mesaj clar pentru Gigi Becali: „Lipseşte un atacant de careu!”

Darius Olaru a avut un mesaj clar pentru Gigi Becali după CS Mioveni – FCSB 1-1. Tânărul fotbalist i-a transmis patronului roş-albaştrilor că echipa are nevoie de un „nouar” pentru a obţine cât mai multe victorii.

„Nu este începutul pe care ni l-am dorit. De la meci la meci vom arăta altfel şi vom obţine punctele pe care le merităm. Am dominat, ei au marcat un gol norocos. Vom fi mult mai bine viitor. Cu aducerea noilor jucători va fi concurenţă. Doar aşa îmi cresc nivelul de joc. Cine va intra în teren o să îşi facă treaba.

Au venit mulţi jucători noi şi sperăm să-i integrăm. Probabil că lipseşte un atacant de careu, un nouar. Noi ne dorim să câştigăm şi în campionat, dar aşa a fost să fie”, a declarat Darius Olaru la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, primele critici pentru Eduard Radaslavescu

Gigi Becali a avut primele critici pentru Eduard Radaslavescu (18 ani). Patronul de la FCSB a fost deranjat de faptul că Radaslavescu a bătut o lovitură liberă în meciul cu Mioveni. Patronul nu i-a menajat nici pe Marco Dulca şi Radu Boboc. Despre primul a spus că a făcut o greşeală pe care nu avea voie să o facă, iar de Boboc a spus că „era mai tehnic” la Hagi.

S-a văzut că Dulca are calitate, dar a greșit și el și nu avea voie. Pe Radaslavescu nu l-am văzut deloc, apoi s-a apucat să bată el lovitura liberă. Îmi place că are tupeu, dar nu bate el la 18 ani lovituri la FCSB.

Cine a mai fost? Boboc nu mai e cum a fost înainte, că nu a mai jucat de mult. Când juca la Viitorul era mai tehnic în atac, dar nu am ce să zic de el.

Oricum, nu am nicio treabă cu meciul ăsta, contează doar calificarea în Conference League. De ce? Mai sunt 46 de meciuri din campionat, nu e o problemă. Avem timp să recuperăm, pentru că echipa e valoroasă„, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Octavian Popescu în primul minut 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și