Închide meniul

Gigi Becali, primele critici pentru Eduard Radaslavescu: „Nu face el la 18 ani aşa ceva!” Dulca şi Boboc, luaţi şi ei în vizor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 august 2022, 12:40

Gigi Becali, primele critici pentru Eduard Radaslavescu: „Nu face el la 18 ani aşa ceva! Dulca şi Boboc, luaţi şi ei în vizor

Gigi Becali taie finanțarea după Anderlecht - FCSB 2-2

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali, primele critici pentru Eduard Radaslavescu (18 ani). Patronul de la FCSB a fost deranjat de faptul că Radaslavescu a bătut o lovitură liberă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu i-a menajat nici pe Marco Dulca şi Radu Boboc. Despre primul a spus că a făcut o greşeală pe care nu avea voie să o facă, iar de Boboc a spus că „era mai tehnic” la Hagi.

Gigi Becali, primele critici pentru Eduard Radaslavescu

S-a văzut că Dulca are calitate, dar a greșit și el și nu avea voie. Pe Radaslavescu nu l-am văzut deloc, apoi s-a apucat să bată el lovitura liberă. Îmi place că are tupeu, dar nu bate el la 18 ani lovituri la FCSB.

Cine a mai fost? Boboc nu mai e cum a fost înainte, că nu a mai jucat de mult. Când juca la Viitorul era mai tehnic în atac, dar nu am ce să zic de el.

Oricum, nu am nicio treabă cu meciul ăsta, contează doar calificarea în Conference League. De ce? Mai sunt 46 de meciuri din campionat, nu e o problemă. Avem timp să recuperăm, pentru că echipa e valoroasă„, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă

Radu Boboc şi Eduard Radaslavescu şi-au setat obiectivele după ce s-au transferat la FCSB

Radu Boboc şi Eduard Radaslavescu sunt două din cele mai noi transferuri realizate de FCSB. Gigi Becali i-a adus „la pachet” de la Farul. Cei doi şi-au setat obiectivele la noua echipă, şi speră să câştige cât mai multe trofee.

Radu Boboc speră să evolueze alături de FCSB în Conference League. Totodată, fundaşul dreapta declară că transferul la echipa patronată de Gigi Becali a venit într-un moment în care se simţea pregătit de o nouă provocare.

„Ne dorim să jucăm în grupele cupelor europene, ne dorim să obţinem rezultate bune şi în campionat, ne dorim să câştigăm cât mai multe trofee. Acum e momentul potrivit pentru acest transfer, m-am maturizat, am strâns multe meciuri şi la naţionala de tineret, sunt foarte pregătit pentru această provocare”, a declarat Radu Boboc, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Mioveni.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, şi Eduard Radaslavescu a oferit primele declaraţii din postura de jucător al FCSB-ului. Tânărul mijlocaş mărturiseşte că a avut multe de învăţat de la Gică Hagi, „Regele” încuranjându-l înainte de transferul la roş-albaştrii.

„Nu e o presiune pentru mine, vine de la un alt club unde aveam presiune. Am învăţat multe de la domnul Hagi şi cred că sunt pregătit pentru acest transfer. Domnul Hagi ne-a zis să venim aici cu încredere, cu tupeu, să avem curaj, să muncim în continuare, să continuăm să creştem în carieră şi să devenim cei mai buni”, a declarat Eduard Radaslavescu, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă.

Nicolae Dică, mulţumit de ultimele transferuri realizate de FCSB

Nicolae Dică a purtat discuţii cu ultimii jucători alăturaţi lotului FCSB-ului. Antrenorul roş-albaştrilor a declarat că atât Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, cât şi Marco Dulca nu sunt în urmă cu pregătirea fizică şi pot debuta în orice moment.

„Am vorbit cu ei acum înainte de antrenament, sunt pregătiţi. S-au antrenat normal la echipele de unde au venit. Nu este nicio problemă. Singurul Marco Dulca care a fost plecat 2 zile. Dar nu este o problemă”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Mioveni.

Totodată, antrenorul roş-albaştrilor a mai mărturisit că-l aşteaptă şi pe cel de-al patrulea jucător ce se va transfera la FCSB, al cărui nume nu a fost divulgat de Gigi Becali.

„Să sperăm că va veni şi al 4-lea. Deocamdată nu este, aşteptăm. Sperăm să se facă şi al 4-lea transfer în următoarele zile. Mai contează acum, vedem (n.r. dacă e jucător român). Eu am spus că mi-l doresc, cu restul se ocupă conducerea”, a mai declarat Nicolae Dică.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” Vezi toate știrile
Citește și