Închide meniul

Gigi Becali a blocat transferul lui Cristi Ganea în Grecia! Unde s-ar putea transfera fundaşul

Viviana Moraru Publicat: 6 ianuarie 2024, 13:36

Reclamă
Gigi Becali a blocat transferul lui Cristi Ganea în Grecia! Unde s-ar putea transfera fundaşul

Gigi Becali a blocat transferul lui Cristi Ganea în Grecia

Cristi Ganea, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Gigi Becali a blocat transferul lui Cristi Ganea în Grecia. Patronul de la FCSB nu a fost de acord să-l cedeze sub formă de împrumut pe jucător, astfel că acesta ar putea ajunge la o altă echipă. Mai exact, Ganea ar putea reveni la Farul!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Ganea a fost transferat de FCSB în septembrie, însă a intrat rapid în dizgraţiile lui Gigi Becali şi a fost pus pe „lista neagră” de acesta. Pe lângă Ganea, şi Rotariu şi Djokovic vor pleca de la FCSB în această iarnă.

Gigi Becali a blocat transferul lui Cristi Ganea în Grecia

Conform fanatik.ro, o echipă din Grecia a vrut să-l transfere sub formă de împrumut pe Cristi Ganea, însă Gigi Becali nu a fost de acord cu această propunere.

Patronul de la FCSB vrea să scape de Ganea şi să-i rezilieze contractul fundaşului în această iarnă. Echipa din Grecia care voia să-l împrumute pe Ganea nu era dispusă să-l transfere definitiv pe acesta la finalul sezonului, astfel că mutarea a picat din start.

În aceste condiţii, Cristi Ganea este aproape de o revenire la Farul. Gică Hagi îl doreşte cu insitenţă pe fundaşul de bandă, şi mutarea se poate oficializa în această iarnă.

Reclamă

Cristi Ganea a evoluat timp de trei sezoane la Farul, între 2015 şi 2018, fiind vândut de Gică Hagi la Athletic Bilbao în schimbul sumei de un milion de euro.

La FCSB, Cristi Ganea a bifat doar opt meciuri, cinci în Liga 1 şi alte trei în Cupa României. Într-un singur meci de campionat a fost fundaşul titular la formaţia roş-albastră, cel cu Botoşani.

Şi Damjan Djokovic va pleca de la FCSB

Dan Șucu a bătut palma cu Damjan Djokovic și dă o nouă lovitură pe piața transferurilor. Patronul Rapidului s-a înțeles cu mijlocașul de la FCSB care a fost pus de Gigi Becali pe „lista neagră”.

Reclamă 4 / 0/3

După ce i-a transferat pe Florent Hassani, Ermal Krasniqi și Borisav Burmaz, acționarul majoritar al Rapidului s-a înțeles și cu croatul în vârstă de 33 de ani. În vară, în Giulești au ajuns alți doi fotbașiști ai FCSB-ului, Iulian Cristea și Răzvan Oaidă.

Potrivit digisport.ro, șefii Rapidului au ajuns la un acord cu Damjan Djokovic. Mijlocașul va primi un salariu uriaș, de 17.000 de euro. Ca să poată semna contractul, Djokovic trebuie să își rezilieze contractul cu roș-albaștrii.

Gigi Becali a anunțat deja că este dispus să îl lase pe croat să plece liber de contract, de îndată ce acesta își va găsi echipă. Totuși, mijlocașul cotat la 300.000 de euro are pretenții financiare.

Damjan Djokovic ar solicita o compensație de 100.000 de euro, adică cinci salarii, pentru a pleca acum de la FCSB. Suma pe care este dispus Gigi Becali să o plătească e mai mică. Rămâne de văzut dacă se va ajunge la un acord în următoarele zile.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și