Închide meniul

Gigi Becali a dat de pământ cu Marian Copilu, care l-ar fi „trădat” la LPF: „Copilu Minune mi-a spus că e bărbat!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iunie 2023, 9:34

Reclamă
Gigi Becali a dat de pământ cu Marian Copilu, care l-ar fi „trădat la LPF: „Copilu Minune mi-a spus că e bărbat!

Gigi Becali se revoltă, după ce FCSB încă nu a semnat contractul să joace în Ghencea

Gigi Becali, nervos într-o conferinţă de presă / Profimediaimages

Gigi Becali a dat de pământ cu Marian Copilu şi a lasat un atac brutal la adresa noului acţionar de la Petrolul. Patronul FCSB-ului s-a considerat „trădat” şi l-a ironizat pe rivalul său de la conducerea „lupilor”. Latifundiarul din Pipera e în „război” cu toată lumea, după ce a nu a reuşit să obţină înlăturarea regulii U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Copilu l-ar fi asigurat pe Gigi Becali de susţinere, dar în cele din urmă a votat împotriva. FC Voluntari, Oțelul Galați, Dinamo, Petrolul, UTA Arad, U Cluj şi Rapid sunt echipele care i-au stricat planul finanţatorului de la FCSB.

Gigi Becali a dat de pământ cu Marian Copilu, care l-ar fi „trădat” la LPF

Petrolul şi-a rezolvat problemele cu jucătorul U21 chiar de la FCSB. Alexandru Musi (18 ani) a fost împrumutat de roş-albaştri la gruparea din Ploieşti. Gigi Becali i-a pus o poreclă lui Marian Copilu.

Am vorbit cu Mititelu, cu ‘Copilu Minune’. Am vorbit cu ăsta, cu Copilu ‘Minune’, cu Marian Copilu ‘Minune’. A zis: ‘Nea Gigi , bazează-te pe mine!’. Bine, mă. Când am văzut… Mi-a și spus că e bărbat: ‘Bă, nea Gigi, eu sunt bărbat, bazează-te pe mine, stai liniștit’. Bine, mă! În situația în care i-am dat U21 lui că nu avea, era disperat ‘Copilu Minune’ ăsta. Dacă tu nu ai, cum nu votezi?!„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Patronul FCSB-ului a ţinut să îl remarce pe Gică Hagi, chiar dacă Farul s-a abţinut de la vot. Becali l-a felicitat pe naşul său.

Reclamă

Am interes, dar nu vreau să fiu sclav. El a zis că are interes. Putea fi înţeles, că are numai copii. Ai văzut câtă demnitate a avut Hagi„, a mai spus patronul lui FCSB.

Gigi Becali, derapaj imens la adresa lui Dan Șucu

Gigi Becali a avut un derapaj imens, la adresa lui Dan Șucu, după ce demersul legat de regula U21 nu a avut succes. Latifundiarul din Pipera a propus schimbarea regulii U21, dar votul echipelor din Liga 1 nu a fost în favoarea inițiativei lui Becali.

Am văzut sclavii. FC Steaua este stăpân. Nu trebuie să îi explici cuiva că dacă ai jucători tineri poți să-i bagi sau să nu-i bagi. CS Universitatea Craiova e stăpân, FC Voluntari se abține, deci e și sclav și trădător. Cine e stăpân acolo e trădător și sclav, ca să audă la televizor cine e acolo șef!

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj e stăpân. FC Botoșani e stăpân. Oțelul Galați e trădător și sclav. Dinamo București e sclav, Iacob Vlad e sclav, că el așa zice, că au jucători U21 buni și le place să fie obligați să-i bage în teren. Omului îi place să fie sclav! Te duc pe plantație, îți dau sapa în mână și sapi până își zic eu să te oprești.

Craiova lui Mititelu e stăpân. Le-am și zis ăstora: «Sclavilor, mai bine plec cu Mititelu de 1.000 de ori la război decât cu voi» Petrolul e sclav, Hermannstadt e stăpân. UTA e sclav, îi place să fie obligat. U Cluj e sclav. Politehnica Iași e stăpân.

FC Rapid e sclav. Nenea Șucu e sclav! El se dă patron de mobilă, se dă deștept pe la TV, că el vorbește în funcție de nu știu ce regulamante, dar el vrea să fie sclav. Doi s-au abținut, Iașko și încă unul. Dacă mai aveam două voturi aveam majoritatea„, a declarat Gigi Becali în faţa sediului LPF.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și