Închide meniul

Gigi Becali a decis ce jucător nu va lipsi din primul „11” al FCSB-ului: „E mare bombă!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 14 februarie 2023, 12:15

Gigi Becali a decis ce jucător nu va lipsi din primul 11” al FCSB-ului: E mare bombă!”

Gigi Becali a lansat un nou atac la Marius Lăcătuş

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a decis ce jucător nu va lipsi din primul „11” al FCSB-ului! Omul de afaceri a anunțat că Florinel Coman va fi titular la echipa roș-albastră, după evoluțiile foarte bune din ultima perioadă. În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 47 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost transferat de FCSB, în vara lui 2017, de la FC Viitorul, pentru trei milioane de euro.

Gigi Becali a decis ce jucător nu va lipsi din primul „11” al FCSB-ului

Gigi Becali s-a declarat mulțumit de ultimele evoluții ale lui Florinel Coman, motiv pentru care tânăra extremă nu va mai lipsi din primul „11” al FCSB-ului.

„E bucurie că e o nouă victorie. Mai mare bucurie e că jucăm un fotbal în viteză, frumos, avem jucători valoroși pe care greu îi stăpânești să nu dea gol.

La ce arată acum echipa, suntem campioni. Eram în mare dilemă, trebuie să joace și Tavi și Coman.

Reclamă

Pe Coman nu ai cum să-l scoți, acum e mare bombă. E ca pe vremuri. Adversarul trebuie să încremenească. O să joace amândoi”, a declarat Gigi Becali.

În ultimul meci de campionat, câștigat de FCSB în fața celor de la FC Voluntari, 2-1, Florinel Coman a oferit o pasă decisivă.

Helmut Duckadam, fascinat de jocul FCSB-ului

Helmut Duckadam a avut numai cuvinte de laudă la adresa FCSB-ului, fiind fascinat de jocul practicat în ultima perioadă. Totodată, acesta este de părere că trupa lui Mihai Pintilii este cea mai în formă echipă din campionat, la ora actuală.

Reclamă 4 / 0/3

„La ora actuală, FCSB este cea mai în formă echipă. M-a surprins Farul că n-a reușit să marcheze la Pitești. Dacă FCSB o ține așa, cu siguranță are șanse mari la campionat, ceea ce, la un moment dat, n-am mai crezut.

Cred că CFR are o problemă acum. Cu jocurile astea în Europa, se aglomerează puțin și s-ar putea ca atmosfera să nu fie foarte bună după două înfrângeri la rând. Depinde foarte mult, pentru moralul lor, ce vor face la meciul cu Lazio. Dacă vor pierde, va apăsa, în continuare, moralul echipei.

Nu joacă nici Dan Petrescu, nici Neagoe, aici este vorba despre jucători, ei joacă. Tu doar le spui ce să facă. Ei, dacă nu pun în practică ceea ce le ceri… E vorba de forma și valoarea jucătorilor. Întotdeauna am spus că FCSB are cei mai valoroși jucători, dar n-are echipă. Însă, în ultima perioadă, se pare că are și echipă”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Mihai Stoica a luat la țintă trei vedete de la FCSB după meciul cu FC Voluntari

Mihai Stoica i-a criticat pe Darius Olaru, Florinel Coman și Risto Radunovic după meciul FC Voluntari – FCSB 1-2.

„Eu zic că am jucat foarte bine, dar de data asta am văzut chestii care nu mi-au plăcut, că nu au fost altruişti în trei situaţii, Olaru, Coman şi Radunovic. La Coman era 1-0 (n.r. – minutul 66), se putea face 2-0, dar chestiile astea se pot întoarce împotriva ta. Ce e surprinzător e faptul că ei nu fac aşa ceva de regulă, chiar îşi pasează unii altora. Olaru (n.r. – la 1-0, în minutul 62) cred că s-a blocat puţin că erau doi jucători şi se incomodează şi a ales soluţia greşită să tragă să tragă cu stângul. Apoi Coman…

Ok, nu sunt chestii grave, dar în meciul tur, la 1-0, noi am avut situaţii de genul ăsta. Radaslavescu trebuia să paseze în situaţie de patru contra doi şi a tras la paortă. Putea pasa la Compagno şi Dulca şi n-am mai câştigat cele trei puncte. Acum le-am câştigat, dar cu emoţii mari la final. Radaslavescu şi acum a pierdut mingea în faza premergătoare golului lor, dar uneori nu ai ce reproşa ceva cuiva. A dat băiatul ăla mingea în vinclu. Chiar nu ai ce reproşa acum”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și