Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali a decis cine va fi titular în FCSB – CFR Cluj, în locul lui Andrea Compagno. Cum va arăta echipa de start a roş-albaştrilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2022, 13:30

Gigi Becali a decis cine va fi titular în FCSB – CFR Cluj, în locul lui Andrea Compagno. Cum va arăta echipa de start a roş-albaştrilor

Florin Prunea, declarație cu trimitere la Gigi Becali după ce FCSB a scăpat printre degete victoria cu Universitatea Craiova

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a decis cine va fi titular în atacatul roş-albaştrilor, în derby-ul FCSB – CFR Cluj, după accidentarea gravă a lui Andrea Compagno. Patronul roş-albaştrilor a ales între Billel Omrani şi David Miculescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informaţiile Antena Sport, francezul Billel Omrani a fost alesul latifundiarului din Pipera. Leo Strizu şi Mihai Pintilii îl vor titulariza pe atacantul de 29 de ani, care tocmai a înscris primul său gol în tricoul vicecampioanei.

Gigi Becali a decis cine va fi titular în FCSB – CFR Cluj, după accidentarea lui Andrea Compagno

Andrea Compagno şi Darius Olaru au dat cap în cap în startul meciului Chindia – FCSB şi au fost transportaţi la spital. Amândoi ratează restanţa cu CFR Cluj, din etapa a 9-a a Ligii 1. Împotriva Chindiei, Omrani a intrat în locul lui Andrei Cordea şi a avut nevoie de 7 minute pentru a marca. Acum poate înscrie şi împotriva fostei sale echipe.

Cum va arăta primul 11 de la FCSB împotriva campioanei CFR Cluj:

FCSB (4-3-3): Vlad – Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic – Oaidă, Şut, Edjouma – Cordea, Omrani, Oct. Popescu

Reclamă

Billel Omrani a dezvăluit că îşi doreşte să înscrie şi în poarta echipei cu care a câştigat cinci titluri în campionatul României.

Sunt foarte fericit. Primul gol, sper să dau mai multe. Cea mai importantă este victoria, a fost un teren greu. Asta e, trebuie să ne adaptăm pe teren. Plouă, asta e!

Da, este muzică acum. Ne bucurăm, exact! Acum câştigăm fiecare meci, trebuie să câştigăm până la final. Acum urmează CFR, va fi foarte greu. E un meci special pentru mine, am fost acolo mulţi ani. Se joacă fiecare meci, îmi dau viaţa pe teren ca să câştigăm meciul cu CFR. Am puţine emoţii să joc cu CFR, este foarte clar.

Reclamă 4 / 0/3

E prea devreme să vorbim de titlu. Trebuie să câştigăm cu CFR ca să ne gândim la titlu după. Sper că Compagno se simte bine, la fel şi Olaru. Eu sper să joc. Cel mai bun să joace.

Nu am jucat patru luni, e greu să revii imediat. Trebuie să fiu înţeles. Acum am dat gol, trebuie să dau mai multe. Dar cea mai importantă este echipa. A fost greu, nu am avut pregătirea. Acum mă simt mai bine, mă adaptez mai mult la echipă. Este altă atmosferă, alt joc, mă simt foarte bine. Nu cred că sunt 100% încă, dar sper să fiu“, a declarat Billel Omrani la finalul meciului cu Chindia.

Ce a spus Leo Strizu despre accidentările lui Andrea Compagno, Darius Olaru şi Ştefan Târnovanu

Leo Strizu a vorbit despre accidentările suferite de Andrea Compagno, Darius Olaru şi Ştefan Târnovanu. Antrenorul vicecampioanei a dezvăluit că niciunul dintre cei trei jucători nu va putea juca în FCSB – CFR Cluj.

Intră în categoria meciurilor grele, CFR e echipă grea. Un antrenor bun. Au o aşezare foarte bună mai ales pe apărare. Antrenorul este coordonat de unele principii foarte directe. Cred că va fi un meci foarte greu.

Viaţa ne oferă bucurii, necazuri, încercări. Acest necaz care s-a abătut asupra noastră îl putem trece doar cu ajutorul lui Dumnezeu. Jucătorii din punct de vedere medical sunt foarte bine, sănătoşi. Nu pot evolua în meciurile astea două (n.r. Olaru şi Compagno). I-am aşteptat de la spital, iar în momentul în care au urcat în autocar toţi băieţii au aplaudat şi s-au bucurat pentru că nu au fost probleme mai grave. Ei din punct de vedere medical sunt foarte bine. E adevărat, a fost un necaz, dar s-a trecut foarte bine şi în continuare cred că lucrurile vor merge foarte bine.

(Reporter: Ştefan Târnovanu va fi inclus în lot, este apt?) Nu cred, nu este! Indiferent de jucătorii care intră în primul 11 sau pe parcurs, ne-au dat încrederea că nu există nicio diferenţă între ei. Toţi au demonstrat că vom fi o echipă foarte puternică“, a declarat Leo Strizu la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări
  • FCSB – CFR Cluj, 20:00, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Gigi Becali a luat decizia finală

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și