Închide meniul

Gigi Becali a desfiinţat FCSB 2! Formaţia a fost retrasă din campionat, iar jucătorii au fost anunţaţi să îşi găsească echipe

Bogdan Stănescu Publicat: 10 iulie 2023, 23:20

Reclamă
Gigi Becali a desfiinţat FCSB 2! Formaţia a fost retrasă din campionat, iar jucătorii au fost anunţaţi să îşi găsească echipe

Gigi Becali, reacție categorică după ce Marcel Ciolacu a trimis Curtea de Conturi la CSA Steaua

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali a desfiinţat FCSB 2. Echipa evolua în Liga a 3-a, dar nu va mai lua startul sezonului. Fotbaliştii de la FCSB 2 au fost anunţaţi că trebuie să îşi găsească echipe, informează gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali ar fi decis să renunţe la echipa a doua a lui FCSB fiindcă nu consideră că se justifică sumele cheltuite acolo.

Gigi Becali a desfiinţat FCSB 2! Echipa a fost retrasă din campionat

Ştefan Târnovanu, Octavian Popescu, Oaidă, Nedelcu, Șut, Simion, Buziuc, Pantea, Dumiter, Lucian Filip şi Alexandru Stan sunt câţiva jucători care au evoluat în trecut la FCSB 2.

FCSB 2 a terminat sezonul trecut pe un loc dezamăgitor, 7, din doar 9 echipe. Astara, cea de a 10-a echipă din Liga a 3-a, s-a retras.

FCSB 2 a câştigat doar 4 meciuri din cele 16 disputate. FCSB 2 a încheiat campionatul cu 17 puncte: 4 victorii, 5 egaluri şi 7 înfrângeri. Doar AS FC Pucioasa şi ACS Muscelul Câmpulung Elite au adunat mai puţine puncte decât FCSB 2, 15, respectiv 10 puncte.

Reclamă

Gigi Becali a spus când ar putea Marius Şumudică să fie numit antrenor la FCSB: „Trebuie să mă întâlnesc cu suporterii”

Gigi Becali a spus când ar putea Marius Şumudică să fie numit antrenor la FCSB. Marius Şumudică a declarat, duminică seară, că nu ar refuza oferte de la rivalele Rapidului, discutând mai ales despre FCSB.

Foarte supărat că nu a fost ales el ca antrenor al lui Rapid, Marius Şumudică a declarat că „rapidistul Şumudică a murit” şi că, de acum, va face tot ce este mai bine pentru el şi familia lui. Condiţia este însă să fie de acord suporterii roş-albaştri. Gigi Becali a subliniat că nu ar lua această decizie dacă nu ar fi de acord suporterii.

Gigi Becali a precizat că l-ar putea numi pe Marius Şumudică antrenor la FCSB atunci când formaţia roş-albastră nu va mai avea tehnician.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: Şumudică poate fi o soluţie când rămâneţi fără antrenor?) Da, da, poate să fie. Dar numai eu să mă întâlnesc cu suporterii şi să spună ei: ‘Da’. Ei mi-au dat atunci, am vorbit cu el şi azi. I-am spus: ‘Ai făcut o greşeală. Şumi, tu eşti antrenor sau eşti suporter?’. Puiu Iordănescu, Lucescu… dacă tu stai, plângi, faci… Rapidul e inima ta, băi băiatule, ai greşit. Eşti antrenor, nu eşti Rapidul! Mi-a spus că am dreptate. I-am zis să ia o hotărâre în viaţa lui.

La mine putea să vină oricând, dar acum trebuie să aştepte. Şi Craiova îl poate lua, dar dacă el a avut nişte ieşiri care nu îşi au rostul… El trebuie să fie antrenor.

Greşelile au fost ale lui. Acum trebuie să treacă o perioadă, să treacă legătura de sânge. S-a autopropus la Rapid, a crezut că s-au aliniat astrele. Dar uite că nu s-au aliniat astrele că am făcut eu rugăciune”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

„Charalambous va fi antrenorul FCSB-ului până la finalul anului ăsta”

Charalambous e antrenor şi el va fi antrenorul FCSB-ului până la finalul anului ăsta. Ca să nu se mai speculeze. Şumudică a spus că promite că va fi campion la anul pe vremea asta. Poate peste doi ani va fi!

El ce a spus este adevărat, eu l-am vrut. Dacă o fi el, să fie. Dar nu are cum să fie, cât timp sunt eu. Şi el nu are cum să fie, pentru că e Charalambous. L-am vrut de două sau de trei ori, am şi negociat o dată. Am şi stabilit să se facă contractul, doar trebuia să îl semneze. După s-a dat la fund. A recunoscut şi el acum.

Ultima dată când am stabilit tot, tot şi trebuia doar să semneze contractul, a invocat suporterii. Dar eu deja vorbisem cu suporterii de la FCSB şi ei erau de acord. Eu nu pot să forţez. Fac toate, dar nu supăr suporterii. Pentru că s-au întâmplat atât de multe şi au fost loiali.

El (n.r.: Marius Şumudică) a demonstrat când a luat campionatul cu Astra Giurgiu. A făcut super-performanţă şi în Europa, a făcut şi coeficient. Eu ştiu ce a făcut atunci, nu ştiu ce a făcut prin Turcia. Gata, a demonstrat, nu?”, a mai declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:19 „Dacă soarta mă duce spre un final tragic…” Adrian Mititelu, mesaj incredibil la trei zile după retrogradarea lui FCU Craiova 14:08 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:05 Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Williams! Anunț important înainte de Marele Premiu de Formula 1™ de la Imola 13:57 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 13:46 Dan Şucu „sparge banca” pentru a-l aduce pe Neil Lennon la Rapid! I-a oferit un salariu cum nu s-a mai văzut în România 13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” 13:28 Președintele unui club din Liga 1 și-a amantentat mașina pentru a le oferi prime jucătorilor! Caz uluitor în fotbalul românesc 12:47 Lovitură uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! A venit motivarea Curții de Apel în procesul cu privire la palmaresul clubului Steaua 12:25 „Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid 12:22 Christian Horner, anunţ ferm despre viitorul lui Max Verstappen la Red Bull: „Este foarte fericit, are cea mai bună maşină!” Vezi toate știrile
Citește și