Închide meniul

Gigi Becali a spus când ar putea Marius Şumudică să fie numit antrenor la FCSB: „Trebuie să mă întâlnesc cu suporterii”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 iulie 2023, 23:34

Reclamă
Gigi Becali a spus când ar putea Marius Şumudică să fie numit antrenor la FCSB: „Trebuie să mă întâlnesc cu suporterii

Gigi Becali a primit o ofertă pentru Joyskim Dawa

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a spus când ar putea Marius Şumudică să fie numit antrenor la FCSB. Marius Şumudică a declarat, duminică seară, că nu ar refuza oferte de la rivalele Rapidului, discutând mai ales despre FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Foarte supărat că nu a fost ales el ca antrenor al lui Rapid, Marius Şumudică a declarat că „rapidistul Şumudică a murit” şi că, de acum, va face tot ce este mai bine pentru el şi familia lui.

Gigi Becali a spus când ar putea Marius Şumudică să fie numit antrenor la FCSB

Gigi Becali a precizat că l-ar putea numi pe Marius Şumudică antrenor la FCSB atunci când formaţia roş-albastră nu va mai avea tehnician.

Condiţia este însă să fie de acord suporterii roş-albaştri. Gigi Becali a subliniat că nu ar lua această decizie dacă nu ar fi de acord suporterii.

(n.r.: Şumudică poate fi o soluţie când rămâneţi fără antrenor?) Da, da, poate să fie. Dar numai eu să mă întâlnesc cu suporterii şi să spună ei: ‘Da’. Ei mi-au dat atunci, am vorbit cu el şi azi. I-am spus: ‘Ai făcut o greşeală. Şumi, tu eşti antrenor sau eşti suporter?’. Puiu Iordănescu, Lucescu… dacă tu stai, plângi, faci… Rapidul e inima ta, băi băiatule, ai greşit. Eşti antrenor, nu eşti Rapidul! Mi-a spus că am dreptate. I-am zis să ia o hotărâre în viaţa lui.

Reclamă
Reclamă 4

La mine putea să vină oricând, dar acum trebuie să aştepte. Şi Craiova îl poate lua, dar dacă el a avut nişte ieşiri care nu îşi au rostul… El trebuie să fie antrenor.

Greşelile au fost ale lui. Acum trebuie să treacă o perioadă, să treacă legătura de sânge. S-a autopropus la Rapid, a crezut că s-au aliniat astrele. Dar uite că nu s-au aliniat astrele că am făcut eu rugăciune”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

„Charalambous va fi antrenorul FCSB-ului până la finalul anului ăsta”

Charalambous e antrenor şi el va fi antrenorul FCSB-ului până la finalul anului ăsta. Ca să nu se mai speculeze. Şumudică a spus că promite că va fi campion la anul pe vremea asta. Poate peste doi ani va fi!

Reclamă

El ce a spus este adevărat, eu l-am vrut. Dacă o fi el, să fie. Dar nu are cum să fie, cât timp sunt eu. Şi el nu are cum să fie, pentru că e Charalambous. L-am vrut de două sau de trei ori, am şi negociat o dată. Am şi stabilit să se facă contractul, doar trebuia să îl semneze. După s-a dat la fund. A recunoscut şi el acum.

Ultima dată când am stabilit tot, tot şi trebuia doar să semneze contractul, a invocat suporterii. Dar eu deja vorbisem cu suporterii de la FCSB şi ei erau de acord. Eu nu pot să forţez. Fac toate, dar nu supăr suporterii. Pentru că s-au întâmplat atât de multe şi au fost loiali.

El (n.r.: Marius Şumudică) a demonstrat când a luat campionatul cu Astra Giurgiu. A făcut super-performanţă şi în Europa, a făcut şi coeficient. Eu ştiu ce a făcut atunci, nu ştiu ce a făcut prin Turcia. Gata, a demonstrat, nu?”, a mai declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Gigi Becali s-a rugat să nu devină Marius Şumudică antrenorul Rapidului

Gigi Becali a recunoscut că s-a rugat să nu fie numit Marius Şumudică antrenor la Rapid. Patronul de la FCSB e convins că Şumudică nu ar fi putut câştiga titlul cu Rapid, dar crede că numirea lui „Şumi” la echipa giuleşteană l-ar fi încurcat.

(n.r.: Rapid, cu Şumudică, era un adversar mai puternic pentru FCSB?) Acum vreţi să vă spun adevărul? N-ar trebui să mă bag eu la alţii. Când am văzut că pleacă Mutu m-am rugat, am zis: ‘Doamne, să nu vină Şumudică’. Campionatul nu poţi să îl iei, dar dacă venea Şumudică putea să îmi încurce mie iţele. Ar fi fost mult mai periculoasă pentru noi. Campionatul nu poate să îl ia, poate să vină şi Mourinho că nu poate. M-am rugat să nu vină Şumudică!

Pe cuvânt vă spun. Când am văzut că este Bergodi: ‘Slavă ţie, Doamne’. Eu vă spun ce am făcut eu. O să dea pe tik-tok acum”, a mărturisit Gigi Becali.

Marius Şumudică, gata să le antreneze pe FCSB sau Dinamo

Marius Şumudică a luat deja o decizie drastică şi anunţă că e gata să le antreneze pe FCSB sau Dinamo, după ce nu a fost numit la Rapid. „Şumi” a recunoscut că îşi aşteaptă rândul şi că, în cazul în care va fi ofertat de Gigi Becali, nu va mai refuza.

De acum încolo voi lua în calcul orice ofertă voi avea din ţară pentru că îmi doresc să performez. Peste o lună sau două dacă voi ajunge la o altă echipă, pentru că Rapid nu îmi doresc, dacă voi ajunge la oricare altă echipă din primele 4-5, voi fi fanul acelei echipe. Voi da totul pentru acea echipă ca să iau campionatul. Dacă voi avea şansa să ajung, şi cred că o să ajung, atunci eu voi ajunge campion. Vă fac o promisiune, Şumudică la orice echipă va merge voi fi campion.

Voi face tot ceea ce ţine de mine pentru echipa pe care o voi antrena. Fie că este Craiova, FCSB, Dinamo… orice echipă va fi. Eu de două ori am refuzat o pălărie de bani de la domnul Gigi Becali, am plecat din oraş. În momentul ăsta pălăria aia se poate refuza în fes sau chipiu. Eu îmi doresc să fac performanţă şi lumea să fie mândră de mine. Eu când am văzut-o pe mama mea că plânge lângă mine, şi rar am văzut astfel de lucruri, nimic nu m-a mişcat mai mult şi am plecat pe străzi. M-am plimbat pe străzi. Promit solemn că sunt decis să rămân lângă familia mea. Îmi aştept rândul la oricare dintre primele clasate şi voi performa!

Mulţumesc suporterilor Rapidului, dar din momentul de faţă voi fi trup şi suflet pentru echipa pe care o voi antrena. Vreau să câştig campionatul şi o să îl câştig! N-o fac din mâhnire, din răzbunare. Am fost tânăr, nu am ştiut să îmi duc cariera pe drumul pe care trebuia. Mi-am pierdut credibilitatea la alţi oameni de fotbal. Din momentul de faţă, Şumudică s-a schimbat! Pot să fac performanţă la orice alt club, inclusiv FCSB! A treia oară, dacă va exista această şansă, mă duc cu inima deschisă. Mă duc şi la FCSB, şi la Dinamo, şi la Craiova”, a declarat Marius Şumudică pentru sursa citată anterior.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:50

LIVE VIDEOCalficările etapei de Formula 2 din Belgia sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 iulie

16:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 107 sportivi la Paris

16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și