Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit ce s-a întâmplat după ce a transmis preţul uriaş pe care îl cere pe Darius Olaru şi Adrian Şut

Bogdan Stănescu Publicat: 1 februarie 2024, 9:09

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit ce s-a întâmplat după ce a transmis preţul uriaş pe care îl cere pe Darius Olaru şi Adrian Şut

Gigi Becali a dezvăluit ce s-a întâmplat după ce a transmis preţul uriaş pe care îl cere pe Darius Olaru şi Adrian Şut

Darius Olaru şi Adrian Şut, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

Gigi Becali a dezvăluit ce s-a întâmplat după ce a transmis preţul uriaş pe care îl cere pe Darius Olaru şi Adrian Şut. Patronul FCSB-ului a spus că Olaru costă 8 milioane de euro, iar Adrian Şut costă, în acest moment, 5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali ar fi putut încasa 13 milioane de euro dacă îi vindea pe ambii fotbalişti, dar a recunoscut acum că nu a primit niciun răspuns după ce a anunţat cât costă aceştia.

Gigi Becali a dezvăluit ce s-a întâmplat după ce a transmis preţul uriaş pe care îl cere pe Darius Olaru şi Adrian Şut

Au fost întrebări despre Șut, am zis cinci milioane. Au fost întrebări despre Olaru, am zis opt milioane. N-am mai primit răspuns, poate li s-a părut prea mult, dar nu e nicio problemă.

Pe mine mă interesează Liga Campionilor. De ce? Ca să demonstrez ca data trecută. Am zis că o să jucăm cu Real Madrid, că se poate. Vă spun iar Liga Campionilor, apoi la revedere”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Patronul FCSB-ului preciza anterior că, pentru el, orice fotbalist este de vânzare. Darius Olaru este, în momentul de faţă, cel mai scump fotbalist din Liga 1, fiind cotat la 6.5 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com. Adrian Şut e cotat la 2 milioane de euro de acelaşi site.

Reclamă

„Nu se poate controla!” Mihai Stoica, mesaj categoric pentru Darius Olaru! Ce a spus despre meciul cu Farul

Mihai Stoica a transmis un mesaj categoric pentru Darius Olaru, după ce mijlocașul va lipsi de la meciul cu Farul. Căpitanul FCSB-ului a primit cartonaș galben în duelul cu Universitatea Craiova, iar MM Stoica a declarat că acesta nu se poate controla în anumite situații.

FCSB este lider detașat în Liga 1, după victoria cu Universitatea Craiova. În etapa următorare, „roș-albaștrii” se vor duela cu Farul.

Mihai Stoica a dezvăluit că Darius Olaru nu își poate controla ieșirile, în timpul meciurilor. Căpitanul FCSB-ului a primit cartonaș galben cu Universitatea Craiova, și astfel nu va putea evolua în duelul cu Farul.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, MM a tras concluziile și despre meciul cu trupa lui Gică Hagi. Acesta a transmis că, la un moment dat, FCSB va și pierde, fiind de părere că trupa lui Elias Charalambous nu poate bate pe toată lumea la o diferența mare de scor.

„A luat galben pentru că nu se poate controla în anumite situații. Meci greu pentru Farul, așa am spus și cu Craiova. E meci greu pentru cei care joacă cu noi.

OK, se va întâmpla, nu putem să câștigăm toate meciurile, să batem 2-0, 3-0 pe toată lumea, dar deocamdată jucăm ceea ce nu a jucat altcineva anul ăsta și jucăm ceea ce nu am jucat anii trecuți pentru că se pare că avem antrenori, în primul rând”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica, uluit de primul 11 al Universităţii Craiova din meciul cu FCSB

Mihai Stoica a fost uluit de primul 11 al Universităţii Craiova, din meciul cu FCSB. MM a dezvăluit că a fost surprins de echipa de start alcătuită de Ivaylo Petev, mărturisind că se gândea, la începutul meciului, că oltenii îi vor surprinde pe roş-albaştri.

„Când am văzut foaia de joc, m-am uitat la rezerve şi am crezut că sunt titularii. Mă aşteptam să nu fie Screciu şi Ivan, dar tot nu puteam să-i aşezăm sub nicio formă. Ne-am adunat toţi, dar nu ne ieşea nimic, nu puteam să-i aşezăm în teren.

Acum foarte mulţi ani, am mers la Craiova, am încercat să-i surprindem pe cei de la Electroputere, să jucăm fără atacant. Ne-am dus în Valea Roşie, Sorin Cârţu era antrenor la Electroputere, noi ne-am dus să-i surprindem, dar i-am surprins atât de tare de ne-au dat cinci.

Chiar mă gândeam că poate ne surprind (n.r. jucătorii Universităţii Craiova) şi ei cum i-am surprins noi pe cei de la Electroputere. Chiar n-am înţeles nimic, abia pe la încălzire am început să-mi dau seama. A fost puţin complicat pentru ei, dar tot au avut o ocazie imensă prin Mitriţă, după o pasă excelentă a lui Bancu, Bancu e senzaţional pe atac.

Reclamă

Au jucat 4-4-2, cu un romb la mijloc cu Creţu, Căpăţînă, Bancu şi Mitriţă. Au fost folosiţi nişte jucători pe nişte posturi cu care nu erau obişnuiţi”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și