Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit marea schimbare din jocul FCSB-ului, după revenirea lui Nicolae Dică: „Asta îi spuneam și lui Toni Petrea”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 iulie 2022, 11:16

Gigi Becali a dezvăluit marea schimbare din jocul FCSB-ului, după revenirea lui Nicolae Dică: „Asta îi spuneam și lui Toni Petrea

Avantajul lui Nicolae Dică în noul mandat de la FCSB

Nicolae Dică, pe banca FCSB-ului / Hepta

Gigi Becali a dezvăluit marea schimbare din jocul FCSB-ului, după revenirea lui Nicolae Dică pe banca tehnică. „Roș-albaștrii” s-au calificat în turul 3 preliminar din Conference League după ce au învins cu 4-2 pe Saburtalo Tbilisi, în returul de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică a revenit cum nu se putea mai bine la cârma FCSB-ului. Fostul mijlocaș și-a condus elevii către o victorie răsunătoare contra formației din Georgia.

Gigi Becali a dezvăluit marea schimbare din jocul FCSB-ului, după revenirea lui Nicolae Dică

Revenit la vicecampioana României în urmă cu 3 zile, „Dicanio” a reușit să schimbe decisiv jocul FCSB-ului pentru a forța calificarea. Cel puțin asta crede Gigi Becali, care l-a lăudat pe noul său antrenor pentru posesia prelungită pe care jucătorii „roș-albaștri” au avut-o în manșa retur cu Saburtalo.

Finanțatorul FCSB-ului a atras atenția că echipa stătea mult mai slab la capitolul posesie sub comanda lui Toni Petrea:

„În ultimele 3 meciuri nu mai credeam în posesie. Eu vreau posesie, mingea să fie la mine, după să se întâmple ce o fi. Mi-a plăcut că acum am avut posesie. Asta îi spuneam și lui Toni Petrea. Pentru că dacă avem posesia, noi avem și jucători creativi. Dar trebuie să fie mingea la noi”, a spus Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Reclamă

Gigi Becali anunță schimbarea totală a lui Florinel Coman

Gigi Becali anunță schimbarea totală a lui Florinel Coman! Patronul susține că plecarea lui Florin Tănase l-a convins pe Coman că el poate fi următorul lider al celor de la FCSB.

”Mbappe” a marcat un gol extrem de important cu Saburtalo și a dat totul pe teren, în cele 88 de minute pe care le-a jucat. Gigi e convins că apariția unui copil în viața lui l-a făcut pe Coman să renunțe la viciile care i-au afectat traiectoria carierei.

”Nu e ăla Coman, nu e nici un sfert la ce ar trebui să fie. Nu a fost în apele lui. Dar a jucat cu inima, a dat tot. Era mort, nu mai putea. La un moment dat a căzut pe jos. Frâna și-a pus el pentru că nu l-au mai ținut picioarele. Acolo trebuia să marcăm dacă Coman era bine și avea mușchii sănătoși.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că și-a dat seama că a văzut că pleacă și Tănase și a luat o hotărâre în ceea ce privește viața lui. Pentru că are și copil. Și credea că nu contează că fumează, nu contează la ce oră se culcă. Și acum se dă cu capul de pereți. Și-a dat seama că trebuia să ducă o viață mai antrenantă”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

 

Recomandări
  • Gigi Becali a dezvăluit marea schimbare din jocul FCSB-ului, după revenirea lui Nicolae Dică
  • Anunțul patronului vicecampioanei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și