Închide meniul

Gigi Becali a făcut anunțul despre Tavi Popescu, după ce „perla” FCSB-ului a strălucit în derby-ul cu Rapid: „Să dea Dumnezeu!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 noiembrie 2022, 12:16

Gigi Becali a făcut anunțul despre Tavi Popescu, după ce „perla FCSB-ului a strălucit în derby-ul cu Rapid: „Să dea Dumnezeu!

Gigi Becali vrea să scape de Răzvan Oaidă

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă, la Palat / Hepta

Gigi Becali a făcut anunțul despre Tavi Popescu, după ce puștiul de 19 ani a strălucit în FCSB – Rapid 3-1. Tânărul atacant a reușit un gol și un assist în victoria de pe Arena Națională și a atras din nou laudele patronului. Totuși, latifundiarul din Pipera consideră că Tavi încă nu se află la capacitate maximă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu a „spart gheața” și a marcat primul său gol din acest sezon, în succesul FCSB-ului din derby-ul cu Rapid.

Gigi Becali a făcut anunțul despre Tavi Popescu!

„Perla” lui Gigi Becali a pasat decisiv la primul gol al serii, marcat de Andrei Cordea. Tavi Popescu a ieșit la rampă și în repriza a doua, reușind să marcheze golul de 3-0.

Gigi Becali are încredere că Popescu poate juca și mai bine decât a făcut-o aseară, iar în viitor să prindă un transfer răsunător.

„Tavi Popescu, la ce a jucat aseară, e numai la 60-70% din ce poate el. Să dea Dumnezeu să joace așa în continuare!”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Reclamă

Gigi Becali jubilează după FCSB – Rapid 3-1: „Nu ne stă nimeni în cale!”

Gigi Becali a avut prima reacţie după FCSB – Rapid 3-1, meci în care roş-albaştrii şi-au dominat adversarii la toate capitolele. Finanţatorul a dat un răspuns enigmatic atunci când a fost întrebat despre posibilitatea ca Mihai Pintilii să rămână pe banca vicecampioanei.

„Da, nu credeam. Adică am crezut în victorie, pe chestiune de valoare. Și am crezut valoric, normal, nu poate să ne bată. Suntem peste ei cu mult, mult, mult. Dar ei erau în formă, au un antrenor bun, atitudinea pe care o au, sunt o echipă.

Și atunci nu credeam 3-1. Eu zic 3-0, că așa îmi place mult. Când dai 3, e 3-0. În primul rând nici nu aveau voie să mai facă 11 metri. Dacă nu îmi plăcea, se vedeau schimbări la pauză. Schimbările au fost așa, de odihnă, de crampe. Mi-a plăcut totul, n-am nimic de spus că nu mi-a plăcut.

Reclamă 4 / 0/3

Pintilii? Acum stai să vedem. Ne grăbește cineva? Eu nu mă așteptam niciodată ca Cordea să facă pressing și a doua repriză, la 2-0, să aibă atitudinea aia. E bun, aleargă mult, dar așa ceva… ce a făcut aseară, nu îmi vine să cred. Mă refer la agresivitate. Dacă o să jucăm așa, nu ne stă nimeni în cale”, a spus Becali, pentru sursa citată anterior.

Ce a spus Tavi Popescu după FCSB – Rapid 3-1

Octavian Popescu s-a dezlănţuit după FCSB – Rapid 3-1. FCSB a făcut cel mai bun al sezonului şi a câştigat derby-ul cu Rapid, scor 3-1, iar Tavi Popescu a reuşit un gol şi o pasă de gol. FCSB are şi două meciuri mai puţin disputate şi, în cazul în care le va câştiga, poate ajunge la 3 puncte în spatele celor de la Rapid, care ocupă locul 2.

Octavian Popescu s-a dezlănţuit şi la interviul de după derby. A anunţat că merită să fie titular şi i-a transmis şi lui Gigi Becali că ăl interesează criticile.

E un sentiment frumos, mai ales că am câştigat un derby. Sper să ne revenim. L-am aşteptat foarte mult, dar era normal să vină şi golul la un moment dat pentru că mă antrenez bine. Nu prea mă interesează comentariile, nu le bag în seamă. Mi-a venit rândul şi am arătat că merit să joc în primul 11. Cred că mi-am revenit. Nici în meciul cu West Ham nu am jucta rău, dar ăsta e meciul care m-a deblocat. Nu atârnă banderola, dar nu cred că sunt pregătit să o port la un club aşa mare. Am încerc să mă urc pe gard şi acolo.

Nu bag criticile în seamă, în văd de treaba mea şi dau sută la sută. Cred că că cei de la Rapid au venit că ne bat din elan, dar le-am arătat cine este Steaua. I-am văzut şi înainte de declaraţii dădeau şi ne-au luat de sus. Amândouă pasele sunt frumoase. E un subiect pe care nu trebuie să îl ştie toată lumea. Suntem aproape, trebuie să câştigăm ce mai este de jucat şi tragem tare să ajungem cât mai sus„, a spus Octavian Popescu, pentru digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și