Închide meniul

Gigi Becali a găsit atacantul perfect pentru FCSB! E liber de contract din august

Dan Roșu Publicat: 20 septembrie 2023, 9:54

Reclamă
Gigi Becali a găsit atacantul perfect pentru FCSB! E liber de contract din august

Gigi Becali a găsit atacantul perfect pentru FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Gigi Becali a găsit atacantul perfect pentru FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor l-a trimis pe agentul Florin Vulturar până în Africa de Sud și acesta a venit deja cu varianta pentru lider.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform playsport.ro, Judas Moseamedi este atacantul liber de contract care va ajunge la echipa din Berceni. Vârful de 1.90 m este exact pe placul lui Becali, care are nevoie de un înlocuitor pentru Andrea Compagno, care poate pleca de la FCSB.

Gigi Becali a găsit atacantul perfect pentru FCSB

Vârful creștin de 29 de ani va ajunge la FCSB după ce și-a încheiat contractul cu tunisienii de la EGS Gafsa. Moseamedi e cotat la 500.000 de euro

Cea mai bună perioadă a lui Moseamedi a fost la Maritzburg United, pentru care a marcat 15 goluri și a oferit și 3 pase decisive, în cele 74 de meciuri disputate.

Gigi Becali, indicaţii pentru Florin Vulturar

Gigi Becali a dezvăluit că agentul Florin Vulturar va pleca în Africa pentru a-i aduce jucători de top.

Reclamă
Reclamă

“Se va duce acolo Vulturar și va găsi unul de culoare, ortodox, din Africa de Sud, care să fie cel mai înalt, peste 1.90 și să stea până când găsește un african înalt. La mijloc nu vreau, mai bun ca Șut al meu nu poate să fie nimeni.

Olaru nu mai are nevoie de laude, pe Șut îl laud, e cineva care nu e văzut, trebuie să-l ridici ca să îl vadă. Olaru nu mai are nevoie de laude. Pe Olaru îl vede toată lumea, eu spun de ăla pe care nu îl vedeți voi. Nu îl vede Edi Iordănescu.

Vulturar aduce un atacant de peste 1.90 și care să știe și cu varza puțin. Plecări nimic, nu mai pleacă nimeni”, a spus patronul FCSB-ului pentru fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali a plătit 600.000 de euro în conturile lui Kaizer Chiefs pentru Ngezana. Fundaşul central a devenit titular la FCSB după accidentarea suferită de Vlad Chiricheş. Reeve Frosler nu îndeplineşte însă portretul-robot al fotbalistului pe care îl doreşte la FCSB. Acesta are 1.73 m, sub înălţimea minimă cerută de Becali.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:37

Mihai Stoica și-a făcut „temele” înainte de FCSB – RFS! Ce calități au letonii: „Nu o dau în Dan Petrescu, dar..”

8:09

Helmut Duckadam, mesaj direct înainte de FCSB – RFS! Verdict despre adversara campioanei: „Nu are rost să ne temem”

8:04

Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”

23:55 25 sept.

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

23:48 25 sept.

„Sunt prins la mijloc!” Mihai Pintilii, detalii despre „războiul” dintre Gigi Becali şi Vlad Chiricheş: „Se consumă foarte mult”

23:20 25 sept.

Presa din Spania, val de laude pentru Andrei Rațiu! Ce notă a primit românul după ce a fost integralist în Girona – Rayo 0-0

1 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 2 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League
Citește și