Închide meniul

Gigi Becali a luat decizia finală pe piaţa transferurilor. Ce se întâmplă după cele patru plecări de la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 august 2023, 9:04

Reclamă
Gigi Becali a luat decizia finală pe piaţa transferurilor. Ce se întâmplă după cele patru plecări de la FCSB

Gigi Becali a luat decizia finală pe piaţa transferurilor

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a luat decizia finală pe piaţa transferurilor. Patronul FCSB-ului a fost dat de gol de Mihai Stoica. Totul după ce de la vicecampioana României au plecat patru jucători în ultimele săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a decis să facă „curăţenie” în lot după eliminarea din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Andrei Cordea a fost vândut la arabii de la Al-Tai, în schimbul a 1.315.000 de euro, iar Malcom Edjouma a semnat cu Bari, în Serie B, şi va juca în direct în AntenaPLAY. Valentin Gheorghe şi Vali Creţu au rămas fără contract.

Gigi Becali a luat decizia finală pe piaţa transferurilor

Chiar dacă au existat zvonuri că FCSB s-a înţeles cu Sepsi pentru transferul lui Marius Ştefănescu, Mihai Stoica neagă că va mai veni vreun jucător în această vară.

Lotul actual e suficient. Să luăm de la mijloc în sus, să nu mai vorbim despre mijlocaşul central. Joacă cinci jucători de la mijloc în sus, în afară de mijlocaşul defensiv. Au plecat doi acum, Gheorghe şi Cordea, plus Edjouma şi Creţu„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Patru jucători au fost transferaţi de roş-albaştri înaintea noului sezon. Vlad Chiricheş este marea lovitură dată de Gigi Becali. Gratis au mai venit şi Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic. Singurul pe care s-a plătit o sumă de transfer a fost Siyabonga Ngezana, adus cu 600.000 de euro de la Kaizer Chiefs. Încă nu a debutat oficial.

Reclamă

Fundaşul central sud-african a rămas pe bancă în meciul FCSB – Poli Iaşi, scor 2-1, din etapa a 6-a a Ligii 1. Ar putea să îşi facă apariţia pe teren în deplasarea cu UTA, luni, de la ora 21:30, LIVE TEX pe AS.ro.

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă cu Siyabonga Ngezana

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă cu Siyabonga Ngezana. Fundaşul sud-african de 25 de ani nu a jucat încă niciun minut într-un meci oficial al FCSB.

Despre Ngezana mi-a zis Vulturar (n.r. – Florin Vulturar). A zis că e bun, că e nu știu cum, și mai e și ortodox. «Bine, bă, dacă e și ortodox hai să i-l dau lui MM».

Reclamă 4 / 0/3

Iar MM mi-a zis: «Băi, Gigi, nu îmi vine să cred că un jucător atât de bun a rămas acolo până la ora asta. Băi, e foarte bun, dar trebuie să îl mai văd» L-a mai văzut și a zis: «Băi, Gigi, e un jucător foarte bun!» Bine, bă, dacă a zis MM, l-am luat. Și eu cred că e foarte bun, altfel nu îmi spunea MM să-l iau.

Eu cred foarte mult în el. Nu am vrut să riscăm până acum. E un jucător bun, dar nu era antrenat. Cu Iașiul (n.r. – FCSB – Poli Iași 2-1), de exemplu, dacă rămânea 2-0 în minutul 70, intra. Dar nu a mai putut intra, că s-a făcut 2-1.

El când o să intre în echipă nu va mai putea fi scos de nimeni. Dar e foarte greu, că și Dawa joacă bine, la fel și Chiricheș, care, deși a greșit foarte mult, mie îmi place. Chiricheș va mai crește.

Asta e cu Ngezana. Nu am dat două milioane pe el, am dat 600.000 euro”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

FCSB este lider în Liga 1. A câştigat toate meciurile din această ediţie de campionat.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și