Închide meniul

Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 aprilie 2024, 8:17

Reclamă
Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă

Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid. FCSB – Rapid s-a încheiat 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Roş-albaştrii” nu sunt încă matematic campioni, dar ar putea câştiga titlul etapa următoare. Următorul meci al FCSB-ului din campionat este cel cu Sepsi, din deplasare, care se joacă miercuri, de la ora 21:45. Duelul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă”

Târnovanu a spus că pleacă? Cu ce, cu tramvaiul sau cu troleibuzul? Dacă n-a precizat, atunci să vedem, poate cu autobuzul. Și Vlad spunea… Dacă-i dă Krasniqi (n.r.- Krasniqi și Rrahmani) două goluri pe colțul scurt, de unde să aibă ofertă? Cine îl ia?

Poate-i dau eu ofertă pe bancă și intră Vlad. Să văd! Pleacă el, auzi! Nici n-a jucat 3 meciuri și gata pleacă? Unde l-ați văzut mare portar? Ești vedetă? Avea părul alb, nici măcar blond.

I-am spus lui Mihai (n.r.- MM Stoica): ‘Cum, părul alb? Imediat îl trec pe bancă!’. Când pleci afară, fă ce vrei, vopsește-te, ce vrei tu. Dar când te întorci, nu mai ești vopsit.

Reclamă

Dacă ești Coman, ok! Dacă ești Neymar, Messi, vedetă. Dar tu încă n-ai ajuns vedetă”, a spus Gigi Becali despre Ştefan Târnovanu la digisport.ro.

„Te ascunzi, ţi-e frică! Bă, eu te văd!” Jucătorul făcut praf de Gigi Becali după FCSB – Rapid 2-2: „Îl trec prin foc!”

El este jucătorul care a fost făcut praf de Gigi Becali după FCSB – Rapid, scor 2-2, în ultima etapă a turului din play-off. Patronul „roş-albaştrilor” a reacţionat imediat la finalul derby-ului de pe Arena Naţională şi l-a atacat în direct pe David Miculescu.

Darius Olaru a deschis scorul în minutul 10, dar bucuria roş-albaştrilor a fost de scurtă durată. Krasniqi (12) şi Rrahmani (16) au întors imediat rezultatul. Intrat la pauză în locul lui David Miculescu, Alexandru Băluţă a marcat în minutul 57 şi a stabilit rezultatul final, 2-2.

Reclamă 4 / 0/3

David Miculescu a semnat o ratare incredibilă, din trei metri, în prima repriză. Nu a mai revenit pe teren după pauză.

Eu jucătorii care nu mingea, eu am o mentalitate care nu am auzit-o la specialişti. Eu sunt un amator, dar eu zic aşa. Când tu nu ai mingea, sau mingea nu vine la tine… cred eu că tu te ascunzi. Că te ascunzi, nu îţi place de minge!

Dacă mingea nu vine la tine… la Radaslavescu venea mingea la el, nu se ascunde. Are tupeu. Dacă mingea nu vine la tine, cu mine ai o problemă. Eu cred că tu te ascunzi de minge, ţi-e frică. Ţi-e teamă. Ori eşti bărbat… Tu nu ai voie să ratezi de aici. Ţi-e frică.

Du-te, caută mingea! Încă zic că am găsit atacant, dar acum trebuie să îl scot. Îl trec prin foc, ca să îl ard ca argintul. Ţi-e frică de minge, nu eşti fotbalist pentru mine! Eu vă văd când vă ascundeţi de minge. Bă, eu vă văd când vă ascundeţi. Te ascunzi, te văd!„, a declarat Gigi Becali la primasport.ro.

Cum arată clasamentul actualizat în play-off-ul Ligii 1:

1. FCSB – 45 de puncte
2. Farul – 32 de puncte
3. Univ. Craiova – 31 de puncte (1 meci în minus)
4. CFR Cluj – 31 de puncte
5. Rapid – 29 de puncte
6. Sepsi – 27 de puncte (1 meci în minus)

 

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și