Închide meniul

Gigi Becali a negociat cu Arnold Garita! Răspunsul atacantului francez la oferta milionarului

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iunie 2023, 22:11

Gigi Becali a negociat cu Arnold Garita! Răspunsul atacantului francez la oferta milionarului

Gigi Becali a negociat cu Arnold Garita!

Arnold Garita, în timpul unei partide pentru FC Argeş / Hepta

Gigi Becali a negociat cu Arnold Garita. Atacantul francez a dat un prim răspuns la o ofertă a FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, pretenţiile lui Arnold Garita au fost respinse momentan de către Gigi Becali. Atacantul camerunez a cerut un salariu considerat prea mare de către Gigi Becali, dar sunt şanse ca cei doi să ajungă la un numitor comun.

Gigi Becali a negociat cu Arnold Garita!

Urmează ca Gigi Becali să îi facă o nouă ofertă lui Arnold Garita.

Atacantul camerunez a impresionat în tricoul lui FC Argeş în acest sezon, iar Gigi Becali mărturisea că şi-l doreşte cu ceva timp în urmă.

În pline negocieri cu Arnold Garita, FCSB aşteaptă şi răspunsul lui Vlad Chiricheş.

Reclamă

Şansele ca acesta să ajungă la FCSB sunt însă mici, având în vedere că fundaşul naţionalei câştigă 1 milion de euro pe sezon la Cremonese. Rămâne de văzut dacă echipa italiană, care a retrogradat, mai poate plăti astfel de salarii în Serie B.

Gigi Becali i-a oferit lui Vlad Chiricheş 30.000 de euro pe lună.

Ce spunea Gigi Becali despre Arnold Garita

Gigi Becali a mărturisit că şi-l doreşte pe Arnold Garita la FCSB. Garita este evaluat de site-ul transfermarkt.com la 650.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Pe Garita vreau să-l iau. Să vedem acum care este situația. Acum avem 5-6 atacanți. Dacă începem să câștigăm câteva meciuri și încep să vorbesc de campionat, îl iau pe Garita.

E puternic, are și viteză, a și demonstrat-o. Am dat un telefon și așa am dat ordin, să vedem dacă poate să se materializeze. Am zis că la iarnă vreau să fie la noi, rezolvați problema”, spunea Gigi Becali.

Arnold Garita, descriere fabuloasă pentru Gigi Becali

Arnold Garita a oferit o descriere fabuloasă a lui Gigi Becali pe Tik Tok.

Gigi Becali este un președinte minunat, cel mai mare din România! Uneori e minunat, alteori e nebun. Uneori te place, alteori nu. E un președinte nebun, dar îmi place de el. El îți spune ce gândește. Nu îmi plac oamenii care nu îți spun în față lucrurile. Iar Becali îți spune în față: «Ai jucat ca un … azi, nu-mi mai place de tine!». De asta îmi place Becali, pentru că e sincer. Îi place de tine, îți spune în față, nu îi place, la fel. Dar e nebun, azi te place, mâine gata!”, a spus Arnold Garita într-un live pe Tik Tok.

Fanii l-au luat la întrebări pe Garita şi despre posibilul transfer la FCSB. Replica atacantului a venit imediat.

Prietene, mai joc astea două meciuri. După, văd ce se întâmplă. Nu știu dacă voi fi la FCSB. Cel mai important pentru mine este să fiu concentrat înainte de aceste două meciuri cu Dinamo. E o mare problemă dacă FC Argeș nu rămâne în Liga 1”, i-a spus Garita unui fan care l-a întrebat dacă s-a înţeles cu FCSB.

Arnold Garita îi acuză de rasism pe fanii lui Dinamo

Arnold Garita îi acuză de rasism pe fanii lui Dinamo cu care era să se ia la bătaie. Atacantul lui FC Argeş a spus că l-a avertizat pe arbitru în privinţa jignirilor rasiste.

Reclamă

Arnold Garita a marcat două goluri în victoria de ieri contra lui Dinamo, 4-2. A fost insuficient pentru ca FC Argeş să rămână în Liga 1, după ce formaţia piteşteană a fost învinsă în tur cu 6-1 de către Dinamo, pe Arena Naţională.

Dinamo merita să promoveze în Liga 1. Evident, sunt dezamăgit că echipa mea, FC Argeș, a retrogradat, însă altercația mea cu fanii lui Dinamo nu are nimic de-a face cu fotbalul. Pe tot parcursul meciului, mulți suporteri au imitat sunetele unor gorile de fiecare dată când atingeam mingea și mă numeau gorilă.

L-am avertizat pe arbitru de câteva ori, însă nu a făcut nimic, așa că vreau să contrazic varianta apărută în unele publicații din România, conform căreia aș fi vrut să mă bat cu fanii lui Dinamo fără motiv.

Am reacționat așa din cauza gesturilor rasiste făcute la adresa mea când mă duceam spre vestiar. Dinamo are suporteri adevărați, dar există și suporteri rasiști care nu cred că reprezintă imaginea clubului”, a scris Arnold Garita pe Instagram.

Recomandări
  • FCSB a negociat deja cu Arnold Garita
  • Salariul cerut de camerunez a fost considerat prea mare de către Gigi Becali

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
21
apr.
21:17
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”
Vezi toate știrile
Citește și