Închide meniul

Arnold Garita îi acuză de rasism pe fanii lui Dinamo: „Imitau sunetele unor gorile și mă numeau gorilă”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iunie 2023, 16:49

Arnold Garita îi acuză de rasism pe fanii lui Dinamo: Imitau sunetele unor gorile și mă numeau gorilă”

Arnold Garita îi acuză de rasism pe fanii lui Dinamo

Arnold Garita, în meciul FC Argeş - Dinamo / Profimedia Images

Arnold Garita îi acuză de rasism pe fanii lui Dinamo cu care era să se ia la bătaie. Atacantul lui FC Argeş a spus că l-a avertizat pe arbitru în privinţa jignirilor rasiste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arnold Garita a marcat două goluri în victoria de ieri contra lui Dinamo, 4-2. A fost insuficient pentru ca FC Argeş să rămână în Liga 1, după ce formaţia piteşteană a fost învinsă în tur cu 6-1 de către Dinamo, pe Arena Naţională.

Arnold Garita îi acuză de rasism pe fanii lui Dinamo!

Dinamo merita să promoveze în Liga 1. Evident, sunt dezamăgit că echipa mea, FC Argeș, a retrogradat, însă altercația mea cu fanii lui Dinamo nu are nimic de-a face cu fotbalul. Pe tot parcursul meciului, mulți suporteri au imitat sunetele unor gorile de fiecare dată când atingeam mingea și mă numeau gorilă.

L-am avertizat pe arbitru de câteva ori, însă nu a făcut nimic, așa că vreau să contrazic varianta apărută în unele publicații din România, conform căreia aș fi vrut să mă bat cu fanii lui Dinamo fără motiv.

Am reacționat așa din cauza gesturilor rasiste făcute la adresa mea când mă duceam spre vestiar. Dinamo are suporteri adevărați, dar există și suporteri rasiști care nu cred că reprezintă imaginea clubului”, a scris Arnold Garita pe Instagram.

Reclamă

Gigi Becali îl vrea pe Arnold Garita la FCSB

Gigi Becali a mărturisit că şi-l doreşte pe Arnold Garita la FCSB. După ce FC Argeş a retrogradat, Gigi Becali ar putea plăti o sumă şi mai mică pe atacantul camerunez.

Garita este evaluat de site-ul transfermarkt.com la 650.000 de euro.

Pe Garita vreau să-l iau. Să vedem acum care este situația. Acum avem 5-6 atacanți. Dacă începem să câștigăm câteva meciuri și încep să vorbesc de campionat, îl iau pe Garita.

Reclamă 4 / 0/3

E puternic, are și viteză, a și demonstrat-o. Am dat un telefon și așa am dat ordin, să vedem dacă poate să se materializeze. Am zis că la iarnă vreau să fie la noi, rezolvați problema”, spunea Gigi Becali.

Arnold Garita, descriere fabuloasă pentru Gigi Becali

Arnold Garita a oferit o descriere fabuloasă a lui Gigi Becali pe Tik Tok.

Gigi Becali este un președinte minunat, cel mai mare din România! Uneori e minunat, alteori e nebun. Uneori te place, alteori nu. E un președinte nebun, dar îmi place de el. El îți spune ce gândește. Nu îmi plac oamenii care nu îți spun în față lucrurile. Iar Becali îți spune în față: «Ai jucat ca un … azi, nu-mi mai place de tine!». De asta îmi place Becali, pentru că e sincer. Îi place de tine, îți spune în față, nu îi place, la fel. Dar e nebun, azi te place, mâine gata!”, a spus Arnold Garita într-un live pe Tik Tok.

Fanii l-au luat la întrebări pe Garita şi despre posibilul transfer la FCSB. Replica atacantului a venit imediat.

Prietene, mai joc astea două meciuri. După, văd ce se întâmplă. Nu știu dacă voi fi la FCSB. Cel mai important pentru mine este să fiu concentrat înainte de aceste două meciuri cu Dinamo. E o mare problemă dacă FC Argeș nu rămâne în Liga 1”, i-a spus Garita unui fan care l-a întrebat dacă s-a înţeles cu FCSB.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani Vezi toate știrile
Citește și