Închide meniul

Gigi Becali a primit o lovitură uriașă în miez de noapte! Jucătorul dorit de patronul FCSB a bătut palma cu Universitatea Craiova

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 iulie 2022, 8:47

Gigi Becali a primit o lovitură uriașă în miez de noapte! Jucătorul dorit de patronul FCSB a bătut palma cu Universitatea Craiova

Gigi Becali va plăti o sumă uriaşă pentru transferul lui David Miculescu

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali a primit o lovitură uriașă în miez de noapte, imediat după ce FCSB s-a calificat miraculos în turul 3 preliminar din Conference League. Universitatea Craiova s-ar fi înțeles cu Alexandru Ișfan (22 de ani), mijlocașul lui FC Argeș despre care patronul „roș-albaștrilor” anunțase chiar aseară că vrea să îl transfere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele din urmă, se pare că Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a câștigat „războiul” cu Gigi Becali pentru semnătura lui Ișfan.

Gigi Becali a primit o lovitură uriașă! Alexandru Ișfan va semna cu Universitatea Craiova

Potrivit Prosport, tânărul jucător de la FC Argeș și-a dat acordul să meargă la formația din Bănie. Cele două cluburi au purtat negocieri intense în cursul zilei de joi, iar deznodământul a fost pozitiv. Universitatea Craiova va plăti 600.000 de euro pentru Alexandru Ișfan, urmând să includă în tranzacție și un jucător U21, sub formă de împrumut. Conform sursei citate, ar fi vorba despre George Cîmpanu.

Alexandru Ișfan ar fi spus că se vede jucând mai degrabă în Bănie decât la FCSB, cealaltă echipă aflată pe urmele sale. Singurul mod în care transferul mijlocașului la Craiova ar putea fi deturnat ar fi ca Gigi Becali să ofere o sumă mult mai mare decât cea a oltenilor.

Potrivit sursei citate, Gigi Becali și-a pus ieri oamenii să demareze negocierile pentru transferul lui Ișfan, dar elanul „roș-albaștrilor” a fost tăiat repede. Oficialii lui FC Argeș le-ar fi transmis celor de la FCSB că au venit prea târziu, iar mijlocașul de 22 de ani va semna cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Gigi Becali, pregătit să spargă din nou banca la FCSB!

Aseară, după calificarea FCSB-ului în fața lui Saburtalo Tbilisi, Gigi Becali a făcut un anunț euforic. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că vrea să-i transfere pe Alexandru Ișfan, David Miculescu și Pavol Safranko.

„Pe toţi (n.r. pe cine va transfera). Safranko, Işfan, Miculescu. Din 1 milion 700 de mii de euro scade un milion. Am ridicat de la 500.000 la 700.000. În seara asta m-am hotărât. O să vedem. Acum cheia este la tatăl copilului. Joacă şi în cupele europene, titular din prima, joi îl vedem la televizor.

Problemele o să le rezolvăm, până miercuri avem dreptul să mai punem (n.r. jucători pe lista UEFA). Dacă reuşesc mâine să mai iau unul sau doi jucători. Unul în locul lui Codrea vom pune pe listă. Vom face 3-4 transferuri”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB caută soluţii în ofensivă după ce Florin Tănase a ajuns la un acord pentru un transfer în China. În conturile clubului intră clauza de reziliere de 3 milioane de euro pe care o avea golgheterul ultimelor două sezoane din Liga 1.

Nicolae Dică, mesaj direct pentru Gigi Becali şi Mihai Stoica

Nicolae Dică a cerut întăriri la finalul meciului său de debut. Antrenorul lui FCSB a anunţat că are nevoie de jucători în ofensivă pentru a putea lupta pe două planuri: calificarea în grupele Conference League şi titlul în Liga 1.

Nu a fost un gest ok din partea lui (n.r. a lui Cordea, care a fost eliminat). Am vorbit după joc cu el, că a făcut o greşeală, sper să nu se mai întâmple acest lucru, pentru că este un jucător important pentru noi. Pe poziţia lui nu prea avem dubluri. Sau dublurile pe care le avem pe postul lui sunt jucători foarte tineri, născuţi în 2004, 2003. Sunt jucători de perspectivă, buni în acest moment şi cred că vor deveni foarte buni într-o scurtă perioadă.

100% avem nevoie de întăriri, sperăm să aducem jucători cât mai repede pentru că avem nevoie de la mijlocul terenului în sus să aducem jucători cu experienţă, jucători importanţi, jucători care să pună presiune pe cei care sunt acum, să se lupte pentru postul de titular. (Reporter: Trebuie aduşi repede, până în turul următor) Da, trebuie să îi cerem, sperăm să şi reuşim. Pentru meciul ăsta am pierdut un jucător foarte important, pe Tănase, căpitanul şi golgheterul echipei, dar mă bucur că am reuşit şi aşa.

(Reporter: Care sunt problemele care trebuie să fie rezolvate urgent?) Să nu mai facem acele greşeli când mingea este la margine şi urmează centrarea, să ne câştigăm duelul. Este lucrul cel mai important.

(Reporter: Ne puteţi spune care sunt poziţiile pe care le căutaţi urgent?) Cred că le ştiţi şi voi. Este vorba de atacant, de jucător de bandă. Despre asta este vorba. Pe linia de fund avem jucători, mijlocaşi centrali avem, acolo trebuie să aducem jucători. Sper să şi reuşim să-i aducem. Ştiu şi eu ce am vorbit cu patronul şi cu Meme, ştiu ce jucători ne dorim„, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și