Închide meniul

Gigi Becali a primit o ofertă din China pentru Ianis Stoica! Ce sumă poate primi FCSB în schimbul atacantului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 februarie 2023, 12:48 / Actualizat: 9 februarie 2023, 14:21

Gigi Becali a primit o ofertă din China pentru Ianis Stoica! Ce sumă poate primi FCSB în schimbul atacantului

Gigi Becali a primit o ofertă pentru Ianis Stoica din China

Ianis Stoica, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Gigi Becali, patronul FCSB, a primit o ofertă din China pentru Ianis Stoica. Atacantul care este împrumutat de roş-albaştrii până la finalul sezonului la U Cluj, poate aduce în conturile echipei jumătate de milion de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali, după evoluţiile modeste din startul sezonului. Atacantul de 20 de ani nu mai prinde prea multe minute la trupa roş-albastră, şi astfel a fost îmrpumutat în această iarnă la U Cluj, sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău.

Gigi Becali a primit o ofertă din China pentru Ianis Stoica. Cât poate încasa FCSB

Conform digisport.ro, Ianis Stoica este ofertat de trupa Beijing Guoan, ocupanta locului şapte din prima ligă din China. FCSB ar urma să primească în schimbul jucătorului suma de 500.000 de euro.

Totodată, se pare că şi U Cluj are un cuvânt de spus în această ecuţie. „Şepcile roşii” ar vrea să-l păstreze pe Ianis Stoica până la finalul sezonului, atât cât este înţelegerea cu FCSB în privinţa împrumutului jucătorului.

De asemenea, cel care va decide un posibil transfer al jucătorului este Gigi Becali, şi rămâne de văzut dacă patronul roş-albaştrilor va accepta suma pusă în joc de oficialii chinezi.

Reclamă

În acest sezon, Ianis Stoica a bifat 19 meciuri pentru FCSB, fără să marcheze vreun gol. La U Cluj, atacantul de 20 de ani a fost titular în primele două meciuri din acest an, cu Voluntari şi U Cluj, iar în înfrângerea de pe terenul celor de la FC U Craiova 1948, tânărul de 20 de ani a fost introdus la pauză în locul lui Florian Haita.

Mi-am făcut cât de cât un nume!” Cu ce a rămas Ianis Stoica după perioada petrecută la FCSB

Cu ce a rămas Ianis Stoica după perioada petrecută la FCSB! Fotbalistul, împrumutat la U Cluj, a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport despre experienţa acumulată în tricoul roş-albaştrilor.

Ianis Stoica susține că nu este dezamăgit de perioada petrecută la FCSB. Ba mai mult, acesta a punctat faptul că formația bucureșteană l-a ajutat să-și facă numele cunoscut.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, tânărul atacant spune că, în prezent, este cu gândul la U Cluj și speră să aibă evoluții cât mai bune.

„E o nouă experiență pe care trebuie să o duc la bun sfârșit cu bine. În primul rând, ca nume, ca stadion, suporteri, a fost cea mai bună decizie, de asta am ales. Mă sfătuiesc cu tata la orice și el m-a sfătuit.

Eu mi-am dorit să plec, cei de acolo au înțeles că îmi doresc să joc, a fost cea mai bună alegere. A fost presiune, dar și aici am șansa să demonstrez.

E o echipă cu nume, am toate motivele să joc cât mai bine aici. Nu pot să spun, am primit șanse la FCSB, a fost și vina mea că nu m-am adaptat la stilul de joc. Unii jucători se adaptează mai greu.

În primul rând vine naționala de tineret. Nu a fost dezamăgire la FCSB, acolo mi-am făcut cât de cât un nume. Cei de acolo m-au ajutat. Nu știu ce va fi la vară, ce vor decide și ei. Mă gândesc aici, până la vară mai e mult”, a declarat Ianis Stoica, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florinel Coman a deschis scorul! „Campionii, campionii” se strigă din tribune 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și