Închide meniul

Gigi Becali a primit o ofertă pentru Andrei Cordea. Reacţie categorică a patronului de la FCSB: „Pleacă mă de aici!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 noiembrie 2022, 11:09

Gigi Becali a primit o ofertă pentru Andrei Cordea. Reacţie categorică a patronului de la FCSB: „Pleacă mă de aici!

Andrei Cordea, pus în gardă înaintea unui posibil transfer la Augsburg

Andrei Cordea ar fi putut pleca de la FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Andrei Cordea a primit o nouă ofertă
  • Decizia imediată luată de Gigi Becali

Gigi Becali a primit o ofertă de ultimă oră pentru Andrei Cordea. Mijlocaşul ofensiv de 23 de ani face cel mai bun sezon din carieră şi este monitorizat de mai multe cluburi din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul lui FCSB a dezvăluit că există interes pentru fotbalistul care are o cotă de piaţă de 1.5 milioane de euro. A avut şi o propunere concretă, dar a refuzat-o din start. Preţul nu a fost pe placul latifundiarului din Pipera.

Gigi Becali a primit o ofertă pentru Andrei Cordea

Gigi Becali nu a luat în calcul nici o ofertă primită pentru „Pogba de România”. Malcom Edjouma rămâne la vicecampioana României.

Reclamă

Am avut ofertă pentru Cordea. Cică 2 milioane de euro. Am spus: ‘Pleacă mă de aici, ca să nu mă supăr pe tine’. Am avut şi pe Edjouma ofertă„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

În vară, Andrei Cordea a fost ofertat de Legia Varşovia. Patronul roş-albaştrilor i-a luat pe fugă pe polonezi în momentul în care a cerut 3 milioane de euro.

Reclamă

Am văzut că se vorbește despre un transfer, dar nu e nimic oficial pentru club. Când va fi ceva oficial, atunci veți afla 100% și voi. Dacă domnul Gigi Becali atât își dorește în schimbul meu (n.r. – 3 milioane de euro), înseamnă că atât valorez. Eu n-am ce să schimb, valorez cât spune dânsul.

Întotdeauna mi-am dorit să joc la echipe de top. Am reușit să ajung aici, dar fiecare își dorește să ajungă și mai sus. Oricum, pentru România sunt la cel mai înalt nivel. Campionatul Italiei îmi place foarte mult, dar niciodată nu se știe unde o să ajungi”, spunea atunci Andrei Cordea.

Cordea a fost transferat anul trecut de FCSB de la Academica Clinceni, pentru 50.000 de euro. Mijlocaşul a avut o ascensiune rapidă şi este unul dintre cei mai lăudaţi jucători ai vicecampioanei. În această ediţie de campionat are 5 goluri şi 3 pase decisive. A mai marcat 3 goluri şi a oferit 2 pase decisive în cele 9 meciuri din Europa.

Reclamă 4 / 0/3

Ştefan Târnovanu a dezvăluit ce a schimbat Mihai Pintilii la FCSB

FCSB a învins-o în deplasare pe FC U Craiova 1948, scor 2-0, în etapa a 18-a a Ligii 1. Octavian Popescu şi Joyskim Dawa au marcat în victoria roş-albaştrilor din Bănie. Ştefan Târnovanu a dezvăluit ce a schimbat Mihai Pintilii la FCSB

După succesul cu Rapid, vicecampionii României au învins-o şi pe Craiova lui Adrian Mititelu. Nicolo Napoli nu a reuşit să o încurce pe FCSB, care a avut un start perfect de meci. Octavian Popescu a marcat, cu un şut din afara careului, încă din minutul 4. Şi Joyskim Dawa şi-a trecut numele pe tabelă, în minutul 26.

Cred că ăsta ar fi un punct de plecare, determinarea pe care o avem ne face să fim mai concentraţi şi să câştigăm. Au avut şi ei câteva situaţii, dar per total a fost ok.

Sper să fie o experienţă frumoasă la naţională, din care să am ce învăţa. Încercăm să ne facem treaba cât mai bine când va fi nevoie de noi. Nu ştiu pot să ştiu cine va apăra, decide Mister. Vom vedea ce va decide.

Mie unul mi-a plăcut mult Pintilii, a fost alături de noi şi a ştiut cum să ne motiveze. Băieţii sunt foarte uniţi. Ne-a zis că trebuie să demonstrăm ce am făcut şi anul trecut, că nu putem să uităm fotbalul peste noapte. Este o diferenţă care se vede şi pe tabelă„, a declarat Ştefan Târnovanu.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”