Închide meniul

Gigi Becali a primit o veste uriaşă! Cine arbitrează derby-ul Rapid – FCSB! Decizia lui Kyros Vassaras

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 6 martie 2024, 10:45 / Actualizat: 6 martie 2024, 15:47

Gigi Becali a primit o veste uriaşă! Cine arbitrează derby-ul Rapid – FCSB! Decizia lui Kyros Vassaras

Gigi Becali nu are nicio emoție înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Gigi Becali. într-un interviu / Profimedia Images

Gigi Becali a primit o veste uriaşă! Şeful CCA, Kyros Vassaras, a decis să îl delege la derby-ul Rapid – FCSB, din ultima etapă a sezonului regular, pe arbitrul cerut de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul „roş-albaştrilor” a transmis că îl vrea pe Ovidiu Haţegan la centru fiindcă acesta nu greşeşte în meciurile din Liga 1.

Gigi Becali a primit o veste uriaşă! Cine arbitrează derby-ul Rapid – FCSB! Decizia lui Kyros Vassaras

Potrivit prosport.ro, Vassaras a decis ca Haţegan să fie la centru la meciul Rapid – FCSB de sâmbătă, de pe Arena Naţională, de la ora 20:00.

Și, dacă-l pune pe Istvan Kovacs, nu accept. Nu e normal! Om care arbitrează meciuri în străinătate și nu greșește, iar aici greșește, nu accept. Hațegan e numărul 1.

Așa cred că ar fi, părerea mea e asta, el ar fi cel mai bun arbitru pentru meciul ăsta. Nici Feșnic nu mi-ar displace. Și el are valoare, dar a făcut lucrurile astea cu Rapidul… Nu e bine nici ăla, de fapt!”, declara anterior Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali, enervat de Dan Şucu! Mărturisirea patronului FCSB înainte de derby-ul cu Rapid

Gigi Becali a recunoscut că a fost enervat de Dan Şucu. Patronul FCSB a mărturisit că declaraţia finanţatorului Rapidului, că ar fi un eşec dacă giuleştenii termină campionatul în urma „roş-albaştrilor”, l-a scos din sărite.

Becali a dezvăluit că nu face schimb de mesaje cu Dan Şucu. Patronul „roş-albaştrilor” a spus şi de ce nu i-a dat mesaj lui Mihai Rotaru după Universitatea Craiova – Rapid 1-1.

Nu i-am dat mesaj lui Rotaru. I-am dat atunci o dată. Acum nu o ții așa că e obrăznicie. Lui Șucu nu îi dau. Nici lui Mihai nu îi dădeam, dar el mi-a dat mie mesaj cu ‘Ți-am dat nana!’. El a început.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Șucu nu am glume d-astea. Singurul lucru care m-a enervat la Șucu, a fost atunci când a zis că pentru ei e un eșec să termine sub FCSB. Așa a zis el. Atunci m-a enervat. Tu Șucu să termini în fața lui Becali, păi cum să poți asta? Nu se poate asta. Speră.

Aseară a zis Mihai că a fost un joc încrâncenat. Dar eu aseară nu am văzut valoare, decât la Mitriță, atât”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și