Închide meniul

Se „rupe” Arena Naţională: Rapid – FCSB, aproape SOLD OUT! Anunţul oficial făcut de giuleşteni: „Ne pregătim de istorie”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 martie 2024, 8:27

Se „rupe Arena Naţională: Rapid – FCSB, aproape SOLD OUT! Anunţul oficial făcut de giuleşteni: „Ne pregătim de istorie

Se rupe Arena Naţională: Rapid - FCSB, aproape SOLD OUT

Fanii Rapidului, pe Arena Naţională - Facebook Rapid

Derby-ul Rapid – FCSB e aproape SOLD OUT! Giuleştenii au anunţat că mai există doar 2000 de bilete în sectoarele rapidiste, cu trei zile rămase până la meciul de pe Arena Naţională, ce se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ne pregătim de istorie 🔥🔥🔥

Aproximativ 2.000 de bilete rămase pentru duelul Rapid – FCSB, aproape toate biletele din sectoarele rapidiste fiind epuizate într-un timp record!

Rapid – FCSB, aproape SOLD OUT! Anunţul oficial făcut de giuleşteni

ℹ️ 10% din numărul total de bilete a fost rezervat pentru copii (sub 14 ani), cei care vor putea intra cu un bilet gratuit la Peluza Nord, Tribuna a II-a și Tribuna I (inelele 2 și 3). Biletele pentru copii vor putea fi ridicate doar la intrarea în stadion, înainte de meci”, se arată pe pagina de Facebook a Rapidului.

Reclamă

Cel mai probabil, stadionul va fi plin, ţinând cont că şi galeria liderului şi-a anunţat prezenţa în număr mare pe Arena Naţională, pentru ultimul derby din sezonul regular.

Dan Șucu, un car de nervi înainte de Rapid – FCSB

Dan Șucu e un car de nervi înainte de Rapid – FCSB. Acționarul majoritar al echipei din Giulești l-a atacat dur pe liderul de galerie al roș-albaștrilor, după o decizie a acestuia.

Concret, la derby-ul care se va juca pe Arena Națională, giuleștenii le-au oferit suporterilor oaspeți o peluză întreagă. Totuși, Gheorghe Mustață a anunțat că giuleștenii nu vor avea același număr de bilete atribuite atunci când vor juca în deplasare, cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„După meciul cu Dinamo spuneam că nu trebuie să protestezi la nesfârșit împotriva lipsei de civilizație, ci trebuie să și acționezi. Iar lumea se așteaptă de la Rapid să facă un gest de civilizație.

De aceea am făcut asta. Cum e posibil ca la un meci, galeria să-și încurajeze echipa de pe alt stadion? Sau cum se poate ca peluza să fie goală, iar suporterii echipei oaspete să fie suiți sus, la cucurigu? Cât de aiurea să fii să faci asta?! Unde e civilizația, unde e normalitatea?! Chiar nu mai putem să fim normali?!

Am făcut acest gest pentru normalitate. Chiar dacă nu suntem convinși că adversarii noștri vor proceda la fel. Dar dacă este vorba să rupem această stare de anormalitate, Rapid trebuie s-o facă. Sper să aibă ecou și în cealaltă tabără totuși, dar după ce am citit, nu-mi fac prea multe speranțe”, a spus Dan Șucu, potrivit gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și