Închide meniul

Gigi Becali a pus ochii pe un alt jucător de la Farul, în afară de Louis Munteanu: „Vorbesc cu Hagi”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 februarie 2024, 12:23

Reclamă
Gigi Becali a pus ochii pe un alt jucător de la Farul, în afară de Louis Munteanu: „Vorbesc cu Hagi

Gigi Becali a pus ochii pe un alt jucător de la Farul, în afară de Louis Munteanu

Colaj Gigi Becali şi Gică Hagi / Hepta

Gigi Becali a pus ochii pe un alt jucător de la Farul, în afară de Louis Munteanu. Patronul „roş-albaştrilor” a dezvăluit că a fost întrebat dacă e interesat de David Kiki, jucător care se află în ultimele 6 luni de contract cu Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a subliniat că el nu va face niciun demers pentru a-l transfera pe David Kiki atât timp cât nu vorbeşte cu naşul său, Gică Hagi. Kiki evoluează ca fundaş stânga şi ar putea fi o variantă de rezervă în cazul în care Risto Radunovic va pleca de la FCSB.

Gigi Becali a pus ochii pe un alt jucător de la Farul, în afară de Louis Munteanu: „Vorbesc cu Hagi”

“M-a întrebat cineva acum 2-3 luni dacă îl vreau pe Kiki. I-am spus că dacă îl vreau pe Kiki vorbesc cu Hagi. Nu, că intră în ultimele 6 luni…

Băi, eu de la Hagi nu iau niciodată vreun jucător că intră în 6 luni. Nu-i fac niciodată în viața mea așa ceva. Îmi place jucătorul, dar dacă îl vreau îl întreb pe Gică: ‘Băi, Gică, pot?’.

Cum am făcut și cu Louis Munteanu. Dacă zice el da, atunci da. Altfel nu. Eu cu Gică nu fac după regulament, fac după înțelegere”, a declarat Gigi Becali pentru orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali se teme cu adevărat de tandemul Ion Ţiriac – Mircea Lucescu: „Mă pot învinge”! De ce crede că nu se poate lupta cu ei

Gigi Becali se teme cu adevărat de tandemul Ion Ţiriac – Mircea Lucescu. În ultima perioadă s-a vehiculat ideea că Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu s-ar putea implica împreună la Dinamo.

Gigi Becali a explicat de ce crede că nu se poate lupta cu Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu dacă aceştia decid să preia Dinamo şi să conducă acest club.

Niciodată în viața lui nu mă bate Șucu! Nu sunt sume aşa mari, 600, 700, nu a dat încă 3 milioane, cum am dat eu pe Coman.

Reclamă 4 / 0/3

Singurul care poate să treacă, să zicem, nici ăla, că mă bat şi cu ei: Ţiriac cu Lucescu. Mă bat şi cu ei, chiar dacă ar investi. Varianta de ce e viabilă, că voi nu citiţi printre rânduri.

A zis Lucescu, că e în centru şi vor fi şi alte servicii. E viabilă pentru că stadionul va avea multe spaţii comerciale.

Dacă se ajunge la o înţelegere cu Ministerul de Interne… Ce înseamnă asta? ‘Faceţi stadionul, să servească echipa de fotbal’.

„Pot să scoată 10 milioane de euro cel puţin pe an din spaţiile comerciale”

Spaţiile comerciale pot să scoată 10 milioane de euro cel puţin pe an. 10-20 de milioane de euro pe an.

E o variantă de luat în calcul pentru că Ţiriac e prea deştept, ăla niciodată nu o să piardă bani. E prea deştept la afaceri, nu pierde bani.

Are prea multă popularitate. Şi nume, şi ce vrei tu. Îl mai interesează pe el asta?

„Nu cred că o să am cum să mă bat cu ei”

Nu ai văzut că niciodată nu l-a interesat să iasă în faţă? Niciodată nu o să intre dacă pierde bani.

Reclamă

A şi zis Lucescu, numai în varianta în care o să avem succes.

Ţiriac şi Lucescu mă pot învinge, nu cred că o să pot să mă bat cu ei. Mă zbat, dar nu cred că o să am cum să mă bat cu ei, că ăla (n.r. Ion Ţiriac) are bani mulţi, celălalt (n.r.: Mircea Lucescu) e cel mai mare specialist din fotbal, din România, care a existat”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și