Închide meniul

Gigi Becali a pus ochii pe un mijlocaș din Liga 1 și negociază deja transferul lui! Variantă surpriză pentru FCSB

Viviana Moraru Publicat: 24 decembrie 2023, 18:14

Reclamă
Gigi Becali a pus ochii pe un mijlocaș din Liga 1 și negociază deja transferul lui! Variantă surpriză pentru FCSB

Gigi Becali a mai distrus un titular după dezastrul cu Rapid

Gigi Becali / Profimedia

Gigi Becali a pus ochii pe un mijlocaș de la o formație din Liga 1. Latifundiarul din Pipera negociază un transfer al lui Doru Andrei, jucător care evoluează Voluntari. Ar fi al treilea transfer al iernii pentru FCSB, după ce au fost prezentați oficial deja Baba Alhassan și Luis Phelipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doru Andrei, mijlocaș în vârstă de 20 de ani, evoluează la Voluntari din vara lui 2022, atunci când era transferat de ilfoveni de la Poli Timișoara.

Gigi Becali a pus ochii pe un mijlocaș din Liga 1

Conform gsp.ro, Gigi Becali a început deja negocierile cu oficialii celor de la Voluntari, în privința unui transfer al lui Doru Andrei.

Mijlocașul este avantajat și de faptul că este eligibil pentru regula U21. Doru Andrei este născut în februarie 2003, ceea ce reprezintă faptul că s-ar putea încadra regulii și în sezonul viitor.

FCSB a folosit, în mod constant, doar doi jucători U21 în acest sezon, anume Octavian Popescu și Alexandru Pantea. În lipsa acestora, a mai fost utilizat și Eduard Radaslavescu.

Reclamă

Doru Andrei este titular indiscutabil la Voluntari, reușind să marcheze trei goluri și să ofere două assist-uri, în cele 25 de meciuri bifate în toate competițiile.

Luis Phelipe, prezentat oficial la FCSB

Luis Phelipe a fost prezentat oficial la FCSB! Mijlocașul a fost cumpărat de roș-albaștri de la Poli Iași, Gigi Becali plătind în schimbul său suma de 200.000 de euro.

Chiar în Ajunul Crăciunului, FCSB a făcut anunțul oficial și l-a prezentat pe Luis Phelipe. Mijlocașul în vârstă de 22 de ani va purta tricoul cu numărul 19 la liderul Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Bine ai venit, Luis Phelipe!

FCSB anunță transferul lui Luis Phelipe, jucător provenit de la FC Politehnica Iasi.

Atacantul în vârstă de 22 de ani se va alătura lotului condus de Elias Charalambous pe 8 ianuarie, când va efectua vizita medicală și se va deplasa în cantonamentul de iarnă. Fotbalistul brazilian va purta tricoul cu numărul 19.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, a anunțat FCSB, pe contul oficial de Facebook.

Gigi Becali, convins că FCSB va fi campioana României

Gigi Becali este convins că FCSB va fi campioana României la finalul acestui sezon. Patronul roş-albaştrilor s-a descătuşat după ce a văzut că principalele urmăritoare, Universitatea Craiova şi Rapid, s-au încurcat din nou în lupta pentru titlu.

”Nu mă așteptam. La început spuneam 10-12 puncte la finalul sezonului regulat, ca să fie 5-6 puncte în play-off, să fim siguri de campionat. E cam imposibil să te mai ajungă cineva. Putea să fie și mai bine. Are valoare echipa, face și Dumnezeu. Face Dumnezeu dreptate.

N-ai cum să mai scapi titlul anul acesta. Nu e vorba doar de puncte, ci de valoarea echipei. Poate mai aduc un atacant. Dacă nu, e Tavi Popescu. Și Luis Phelipe poate juca atacant. E și Alhassan care întărește mijlocul. Este și Lixandru pe care l-am descoperit și se pare că e mai bun decât Șut”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și