Închide meniul

Luis Phelipe, prezentat oficial la FCSB! A doua mutare a iernii oficializată de liderul Ligii 1

Viviana Moraru Publicat: 24 decembrie 2023, 16:59

Reclamă
Luis Phelipe, prezentat oficial la FCSB! A doua mutare a iernii oficializată de liderul Ligii 1

Luis Phelipe, prezentat oficial la FCSB

Luis Phelipe, prezentat oficial la FCSB/ Facebook FCSB

Luis Phelipe a fost prezentat oficial la FCSB! Mijlocașul a fost cumpărat de roș-albaștri de la Poli Iași, Gigi Becali plătind în schimbul său suma de 200.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar în Ajunul Crăciunului, FCSB a făcut anunțul oficial și l-a prezentat pe Luis Phelipe. Mijlocașul în vârstă de 22 de ani va purta tricoul cu numărul 19 la liderul Ligii 1.

Luis Phelipe, prezentat oficial la FCSB

Luis Phelipe se va alătura lotului FCSB-ului pe 8 ianuarie, atunci când elevii lui Elias Charalambous e vor reuni în vederea pregătirii părții a doua a sezonului. Roș-albaștrii l-au prezentat oficial pe mijlocașul brazilian la o zi după ce au anunțat și mutarea lui Baba Alhassan, jucător transferat de la Hermannstadt.

„Bine ai venit, Luis Phelipe!

FCSB anunță transferul lui Luis Phelipe, jucător provenit de la FC Politehnica Iasi.

Reclamă

Atacantul în vârstă de 22 de ani se va alătura lotului condus de Elias Charalambous pe 8 ianuarie, când va efectua vizita medicală și se va deplasa în cantonamentul de iarnă. Fotbalistul brazilian va purta tricoul cu numărul 19.
Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, a anunțat FCSB, pe contul oficial de Facebook.

Luis Phelipe a fost transferat de Poli Iași la începutul sezonului și imediat i-a atras atenția lui Gigi Becali. Mijlocașul brazilian de 22 de ani a bifat 20 de meciuri sub comanda lui Leo Grozavu, reușind să marcheze trei goluri și să ofere trei assit-uri.

Luis Phelipe a primit un sfat important după transferul la FCSB

Luis Phelipe a primit un sfat important după transferul la FCSB. Președintele celor de la Poli Iași, Cornel Șfaițer a dezvăluit de discuție a purtat cu tânărul brazilian, care a ajuns abia în această vară la echipa din Copou și care a fost achiziționat deja de vicecampioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a spus că nu ar fi semnat cu un alt club din România. Ar mai fi aşteptat. Am discutat personal cu el, este şansa lui. I-am explicat cum stau lucrurile la FCSB. I-am spus că trebuie să meargă pregătit acolo. I-am recomandat să nu meargă în Brazilia, să rămână conectat la ce are de făcut. La FCSB trebuie să fii bine pregătit din toate punctele de vedere.

Mental, fizic, psihic. Au şi preparator fizic foarte bun. El a crescut mult la noi şi mai are încă de muncă. Dar am mare încredere în el. S-a mai maturizat, sunt jucători care se maturizează mai târziu. Încă e tânăr, face 23 de ani în februarie.

I-am spus că dacă îşi doreşte să joace la un nivel bun trebuie să fie foarte serios. Are o şansă acum. Avem 20% dintr-un viitor transfer. Şi eu cred în aceste lucruri. De obicei, când am făcut asta la fotbal mi-a ieşit”, a declarat Cornel Şfaiţer, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și