Închide meniul

Gigi Becali a răbufnit după criticile la adresa lui Mihai Pintilii: „A venit unu’ care e el mai deștept decât toți!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 ianuarie 2023, 21:28

Gigi Becali a răbufnit după criticile la adresa lui Mihai Pintilii: „A venit unu care e el mai deștept decât toți!

Gigi Becali este patronul FCSB din 2003

Gigi Becali este patronul FCSB din 2003 / Hepta

Gigi Becali l-a apărat pe Mihai Pintilii, după ce delegatul FCSB a fost criticat de direcotul Școlii de Antrenori, Lucian Burchel, pentru că nu deține licență PRO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a intrat în colimatorul lui Lucian Burchel după ce a plecat în cantonament fără antrenorul principal din acte, Leo Strizu. Gigi Becali l-a făcut praf pe direcotul Școlii de Antrenori.

Gigi Becali l-a apărat pe Mihai Pintilii

„A venit unu’, Burchel, care e mai deștept ca toți! Sunt eu, Burchel, mă! El e mai deștept ca toți, știe el mai bine ca toți, că face el, că drege el. Fiecare om care vine în funcție la noi în România, vrea să se dea stăpân. Vine el, vrea să se dea stăpân. A fost și ăla pe la Rapid, și Croitoru, vii acum și arăți tu că ești mai deștept. Păi stai, mă, în România durează cinci ani! M-a sunat și pe mine, ce băiat deștept e el, că mă învață el pe mine, să-l trimit pe Strizu acolo. I-am zis să nu mă mai învețe el pe mine!

Dacă ei se bagă în societățile comerciale și îngreunează ei, să arate că sunt stăpâni. Noi suntem proprietari, noi băgăm banii noștri. Vrei să arăți că ești tu deștept și ne stăpânești pe noi? Voi sunteți stăpâni aici? La Burleanu mai e cum mai e, e cu bun simț, Burchel e mai mare ca Burleanu acum, îi place televizorul lu’ ăsta!”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro. 

Mihai Stoica, replică „acidă” pentru directorul Școlii de Antrenori

Mihai Stoica susține că Leo Strizu a fost lăsat „acasă” pentru a elabora un plan strategic pentru meciurile rămase din actualul sezon de Liga 1.

Reclamă

„Agitația care l-a cuprins pe șeful prestigioasei și greu accesibilei Școli Românești de Antrenori de Fotbal mă silește să divulg un detaliu care ne expune : posesorul licenței Pro FCSB se află în București pentru a elabora un plan strategic pentru abordarea etapelor rămase din sezonul 2022/23.

Mult mai important în opinia noastră decât câteva antrenamente într-un resort unde lumea merge să se relaxeze on all-inclusive basis. Nici eu n-am plecat”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Declarația lui Lucian Burchel

„Conform cerințelor UEFA, într-o ligă profesionistă, echipele trebuie să aibă un antrenor principal cu licență PRO și calificare. Să clarificăm această problemă cu ridicarea licenței PRO. Licența PRO nu se poate ridica. E o calificare, obținută ca la școală. Tu obții niște diplome, după examene.

Reclamă 4 / 0/3

În ultimele ședințele cu domnul președinte Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță s-a pus problema modificării ROAF, în cea ce înseamnă susținerea echipei de pe margine de antrenorii secunzi. Se vor face modificări în ROAF, iar arbitri vor rezolva aceste probleme, cum s-a întâmplat cu Mirel Rădoi la Steaua, în primul mandat, în cupele europene, când nu avea voie să dea indicații.

Nu mi se pare normal să trimiți echipa în cantonament fără antrenor principal. Calificarea de antrenor îți conferă dreptul să conduci o echipă. Funcția de antrenor secund, cu portarii, reprezintă altceva, cu alte responsabilități.

Pentru mine este o situație anormală. Nu știu care e situația lui Leo, dacă a fost demis sau nu. Luni voi face demersurile să aflu care este staff-ul care a plecat cu FCSB, ce licențe au. Eu știu că majoritatea celor din staff nu sunt înscriși la licențele de la FRF. Dar vreau să văd dacă în staff există un om cu calificare de antrenor principal.

Pentru că în staff trebuie să existe un om cu licență și calificare. Se vede clar că Leo nu este implicat în procesul de pregătire. Nu se așteaptă nimeni la asemenea situații, pentru a face anumite reguli. Despre asta vor afla mâine de la mine președintele FRF și directorul tehnic, Mihai Stoichiță”, a declarat Lucian Burchel, pentru digisport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și