Închide meniul

Gigi Becali a ratat transferul gratis al lui Kevin Boli la FCSB: „Acum nici pe Dică, nici pe Meme nu îi mai întreb”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 septembrie 2022, 10:57

Gigi Becali a ratat transferul gratis al lui Kevin Boli la FCSB: „Acum nici pe Dică, nici pe Meme nu îi mai întreb

Gigi Becali a ratat transferul gratis al lui Kevin Boli la FCSB

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a ratat transferul gratis al lui Kevin Boli la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a avut şansa să îl aducă pe actualul fundaş al Botoşaniului, dar, după discuţiile cu Nicolae Dică sau Mihai Stoica, a renunţat la mutare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a vrut să îi plătească un salariu de 5.000 de euro lui Boli. Acum, Gigi a făcut o ofertă de 50.000 de euro, mult mai mică decât cea cerută de Valeriu Iftime, 400.000 de euro.

Gigi Becali a ratat transferul gratis al lui Kevin Boli la FCSB

„I-am dat 25.000 sau 50.000 pe Boli. 400.000 să aştepte. Foarte bine, omul nu face rău că cere. Dacă omul e deştept şi prost. Când a fost gratis m-am consultat cu colaboratorii. Am zis să îl luăm gratis. Cică ne facem de râs, că nu mai poate!

Acum nici pe Dică, nici pe MM nu mai întreb. Vreau fotbalist, iau fotbalist. De asta sunt patron. Ia verificaţi-l 6 luni. Vrei să joci la FCSB, să te verific… 6 luni la strung, să văd dacă ştii cu maneta”, a spus Becali, la Pro Arena.

Gigi Becali, obligat să plătească 400.000 de euro pentru Kevin Boli

Boli i-a transmis lui Iftime că se simte bine la FC Botoșani, dar nu va spune „nu” dacă va apărea o ofertă de nerefuzat pe numele său. Valeriu Iftime a spus că nu a vorbit direct cu Gigi Becali, ci până acum au existat discuții doar între oficialii FCSB-ului și impresarul lui Kevin Boli.

Reclamă

De asemenea, Iftime i-a transmis și un avertisment lui Gigi Becali, explicând că FCSB nu reprezintă o prioritate pentru fundașul ivorian, la ora actuală. În plus, finanțatorul moldovenilor susține că jucătorul său ar fi dorit și în campionatul Turciei.

„Eu am spus ceva. La mine, Boli nu e Dawa. Boli e prea bun, dacă merge la FCSB, clar joacă. Numai că el vrea să ajungă la altă echipă, cred. El a venit un an de zile la mine pentru că a spus că vrea să joace fotbal și să intre puțin, că a avut o accidentare. Acum, dacă totul îi merge bine, găsește club. Are club în Turcia, vedeți peste tot. Nu e o problemă pentru el. Eu cu Boli am vorbit doar dacă vrea să plece. Mi-a spus că nu, vreau la Botoșani, îmi convine, dacă aveți o ofertă bună dumneavoastră îmi spuneți și mie și eu vorbesc cu respectivul.

Nu, n-am vorbit cu domnul Becali. Au fost discuții doar cu domnul Florin Vulturar (n.r. – impresarul lui Kevin Boli). (N.r. – Despre suma cerută pentru Boli) Dacă nu se ridică, nu pleacă. Eu am cerut 400.000 de euro. Se poate negocia foarte foarte puțin. Nici nu mă ajută să îl dau cu 100.000, mă deranjează foarte tare. Nu pot să mă joc așa ușor. Dacă e o ofertă bună, de nerefuzat, atunci pleacă. Dacă nu, eu oricum am nevoie de el ca să-l bage în formă pe Dican”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Kevin Boli a evoluat ultima oară în Turcia, la Samsunspor, înainte să semneze cu FC Botoșani. În Liga 1, fundașul ivorian a mai jucat la Viitorul și CFR Cluj, alături de care a cucerit, în total, 5 titluri de campion.

Recomandări
  • Gigi Becali a oferit 50.000 de euro pe Kevin Boli
  • Valeriu Iftime cere 400.000 de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și