Închide meniul

Gigi Becali a recunoscut, în direct la TV, că face echipa la FCSB: „De ce îl mai întrebaţi pe Leo Strizu? Nu ştiţi?!”

Publicat: 1 decembrie 2022, 21:59

Gigi Becali a recunoscut, în direct la TV, că face echipa la FCSB: „De ce îl mai întrebaţi pe Leo Strizu? Nu ştiţi?!

Gigi Beclai a recunoscut că el face echipa la FCSWB

Hepta

  • Gigi Becali a recunoscut în direct la TV că el face echipa la FCSB
  • Becali a făcut apel să nu mai fie întrebat Leo Strizu despre problemele legate de echipă

Gigi Becali a recunoscut în direct la TV că el face echipa la FCSB. Becali a făcut apel să nu mai fie întrebat Leo Strizu despre problemele legate de echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu se mai ascunde şi a recunoscut, în direct, că el este cel care face echipa.

Gigi Becali a recunoscut în direct la TV că face echipa la FCSB

De ce îl mai întrebaţi pe Leo Strizu? Nu ştiţi cine face echipa? (n.r. – dumneavoastră) Păi nu vedeţi? La antrenamente e Pintilii. Ştiţi cine face acum echipa. Lăsaţi-l în pace„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Leo Strizu, reacție savuroasă după prima victorie la FCSB

Leo Strizu a oferit o reacție savuroasă după prima victorie pe banca FCSB-ului. Vicecampioana României s-a impus cu 3-2 în deplasarea cu FC Botoșani, la finalul unui meci spectaculos.

Aflat la primul meci ca antrenor principal al FCSB-ului, Leo Strizu a explicat la final cum s-au efectuat cele 5 schimbări. Alexandru Pantea, Malcom Edjouma, David Miculescu, Billel Omrani și Denis Haruț au fost introduși în locul lui Vali Crețu (46′), Răzvan Oaidă (46′), Andrei Cordea (67′), Andrea Compagno (67′) și Octavian Popescu (88′).

Reclamă

Strizu s-a amuzat pe seama modului intens în care Mihai Pintilii a trăit meciul de la Botoșani.

„Eu cred că putea fi mai mult (n.r. – scorul), dar în primul rând sunt bucuros pentru băieți, pentru mine, sunt bucuros pentru cum am fost primit. Felicit băieții. Acei tineri care au început să promită, Miculescu și Popescu, intrarea lui Pantea. Eu sunt adeptul jucătorilor tineri în permanență.

S-a văzut că am venit să câștigăm, nu aveam altă variantă. Tot ce ne-am creat, am pus pericol. E îmbucurător că Miculescu se pregătește bine, are o atitudine bună și va reprezenta o variantă.

Reclamă 4 / 0/3

Am să vă dau foarte mult argumente pentru aceste schimbări. Pantea a fost component al lotului României pentru Campionatul European. Trebuie să le dai încredere. Miculescu se pregătește foarte bine. Omrani va juca pentru că stă următoarea etapă Compagno.

Iar ultima schimbare, a lui Edjouma? Trebuia să blocăm și aveam nevoie de travaliul lui. După pauză mă așteptam să fie un joc mai închis, dar s-a jucat deschis. Noi ne-am dorit să înscriem. Am luat două goluri, dar puteam să dăm vreo cinci. Mai greșim, dar astea se vor corecta.

(Reporter: Pintilii a fost ca un leu în cușcă?) E normal, suntem colaboratori. Și cu Pinti și cu Filip (n.r. – Lucian Filip, aflat în staff-ul tehnic). Nu am cum să-i opresc, fiecare trăiește cum crede. L-am stăpânit cu greu pe Pintilii. Voi vorbi la școala de antrenori să introducem un paragraf, așa cum avem centura de siguranță în mașină, să introducem una și pe bancă.

(N.r. – Despre Tavi Popescu) Cred că jocul lui va fi din ce în ce mai bun. E meritul lui Pinti, începând cu meciul cu Rapid, i-a dat foarte multă încredere. Pune în practică tot ce a lucrat cu Pinti.

Acum nu ai ce să mai faci în aceste 2-3 săptămâni. Echipa va trebui să asculte foarte mult și să joace numai la victorie. Indiferent dacă e victorie la scor sau la limită”, a declarat Leo Strizu, pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”