Închide meniul

Leo Strizu, reacție savuroasă după prima victorie la FCSB: „L-am stăpânit cu greu pe Pintilii!”. Cum a explicat schimbările din meciul cu FC Botoșani

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 decembrie 2022, 21:46

Leo Strizu, reacție savuroasă după prima victorie la FCSB: „L-am stăpânit cu greu pe Pintilii!. Cum a explicat schimbările din meciul cu FC Botoșani

Leo Strizu s-a amuzat copios de Elias Charalambous

Leo Strizu, în timpul unei conferinţe de presă / AntenaSport

Leo Strizu a oferit o reacție savuroasă după prima victorie pe banca FCSB-ului. Vicecampioana României s-a impus cu 3-2 în deplasarea cu FC Botoșani, la finalul unui meci spectaculos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat la primul meci ca antrenor principal al FCSB-ului, Leo Strizu a explicat la final cum s-au efectuat cele 5 schimbări. Alexandru Pantea, Malcom Edjouma, David Miculescu, Billel Omrani și Denis Haruț au fost introduși în locul lui Vali Crețu (46′), Răzvan Oaidă (46′), Andrei Cordea (67′), Andrea Compagno (67′) și Octavian Popescu (88′).

Leo Strizu a oferit o reacție savuroasă după prima victorie la FCSB

Strizu s-a amuzat pe seama modului intens în care Mihai Pintilii a trăit meciul de la Botoșani.

„Eu cred că putea fi mai mult (n.r. – scorul), dar în primul rând sunt bucuros pentru băieți, pentru mine, sunt bucuros pentru cum am fost primit. Felicit băieții. Acei tineri care au început să promită, Miculescu și Popescu, intrarea lui Pantea. Eu sunt adeptul jucătorilor tineri în permanență.

S-a văzut că am venit să câștigăm, nu aveam altă variantă. Tot ce ne-am creat, am pus pericol. E îmbucurător că Miculescu se pregătește bine, are o atitudine bună și va reprezenta o variantă.

Reclamă

Am să vă dau foarte mult argumente pentru aceste schimbări. Pantea a fost component al lotului României pentru Campionatul European. Trebuie să le dai încredere. Miculescu se pregătește foarte bine. Omrani va juca pentru că stă următoarea etapă Compagno.

Iar ultima schimbare, a lui Edjouma? Trebuia să blocăm și aveam nevoie de travaliul lui. După pauză mă așteptam să fie un joc mai închis, dar s-a jucat deschis. Noi ne-am dorit să înscriem. Am luat două goluri, dar puteam să dăm vreo cinci. Mai greșim, dar astea se vor corecta.

(Reporter: Pintilii a fost ca un leu în cușcă?) E normal, suntem colaboratori. Și cu Pinti și cu Filip (n.r. – Lucian Filip, aflat în staff-ul tehnic). Nu am cum să-i opresc, fiecare trăiește cum crede. L-am stăpânit cu greu pe Pintilii. Voi vorbi la școala de antrenori să introducem un paragraf, așa cum avem centura de siguranță în mașină, să introducem una și pe bancă.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Despre Tavi Popescu) Cred că jocul lui va fi din ce în ce mai bun. E meritul lui Pinti, începând cu meciul cu Rapid, i-a dat foarte multă încredere. Pune în practică tot ce a lucrat cu Pinti.

Acum nu ai ce să mai faci în aceste 2-3 săptămâni. Echipa va trebui să asculte foarte mult și să joace numai la victorie. Indiferent dacă e victorie la scor sau la limită”, a declarat Leo Strizu, pentru digisport.ro.

Leo Strizu, moment uluitor în FC Botoșani – FCSB 2-3: „Cine a dat gol?”

Leo Strizu a fost protagonistul unui moment uluitor pe banca FCSB-ului, în timpul meciului cu FC Botoșani. Noul antrenor al roș-albaștrilor a fost surprins de camerele TV în timp ce îl întreba pe secundul său, Mihai Pintilii, cine a marcat primul gol al echipei sale.

FCSB a fost condusă cu 1-0 în partida din Moldova, după eurogolul marcat de Sebastian Mailat în minutul 14.

Vicecampioana României a restabilit repede egalitatea, după numai 7 minute. Joonas Tamm a înscris cu o lovitură de cap, după pasa oferită de Octavian Popescu. Imediat după golul marcat de fundașul estonian, camerele TV au fost fixate pe banca FCSB-ului, acolo unde Leo Strizu și Mihai Pintilii aveau un dialog surprinzător.

Strizu a fost surprins în timp ce îl întreba pe Pintilii „cine a dat gol?”. Răspunsul lui Mihai Pintilii a venit imediat: „Tamm!”.

Leo Strizu a fost instalat pe postul de antrenor principal la FCSB în cursul acestei săptămâni și pare că, momentan, are dificultăți când vine vorba de numele jucătorilor săi.

Reclamă

FC Botoșani – FCSB 2-3. Roș-albaștrii, a 3-a victorie la rând în Liga 1!

FCSB a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 3-2 (2-1), joi seara, în deplasare, într-un meci restant din etapa a 6-a a Superligii de fotbal.

Pentru vicecampioni au marcat Joonas Tamm (21), Andrea Compagno (30) şi Malcom Edjouma (73), în timp ce golurile gazdelor au fost reuşite de Sebastian Mailat (14, 66). FCSB a avut şi o bară, prin Octavian Popescu (52).

Leonard Strizu a debutat astfel cu o victorie ca antrenor al echipei FCSB.

FCSB este la a treia victorie consecutivă în campionat, dintre care două în deplasare.

FC Botoşani nu a mai câştigat de cinci etape, în care are trei egaluri şi două eşecuri.

AFC Botoşani – FCSB 2-3 (1-2), Stadion Municipal – Botoşani

Au marcat: Sebastian Mailat (14, 66), respectiv Joonas Tamm (21), Andrea Compagno (30), Malcom Edjouma (73).

Recomandări
  • Leo Strizu, reacție savuroasă după prima victorie la FCSB

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și