Închide meniul

Gigi Becali a RENUNŢAT definitiv la transferul lui Alex Chipciu! Mihai Stoica a confirmat. Ce s-a întâmplat la negocieri

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 mai 2024, 23:18

Reclamă
Gigi Becali a RENUNŢAT definitiv la transferul lui Alex Chipciu! Mihai Stoica a confirmat. Ce s-a întâmplat la negocieri

Gigi Becali a RENUNŢAT definitiv la transferul lui Alex Chipciu! Mihai Stoica a confirmat

Gigi Becali şi Mihai Stoica / Hepta

Gigi Becali a renunţat definitiv la transferul lui Alex Chipciu de la U Cluj. Patronul de la FCSB a decis să nu mai poarte niciun fel de negocieri cu conducătorii „Şepcilor Roşii”, iar Mihai Stoica a confirmat informaţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera nu ia în calcul să plătească vreun ban pe Chipciu, cel care mai are contract un an cu ardelenii. Este şi motivul pentru care revenirea fostului internaţional la campioana României a picat.

Gigi Becali a renunţat definitiv la transferul lui Alex Chipciu

Roş-albaştrii sperau să îl aducă pe Alex Chipciu gratis, dar şefii lui U Cluj nici nu au vrut să audă. Ei au încasat deja 300.000 de euro în schimbul lui Daniel Popa. Mihai Stoica a ţinut să îi anunţe pe fani că revenirea lui Chipciu, după 8 ani, nu mai este de actualitate

Definitiv (n.r. – e închis subiectul). Nu se pune problema (n.r. să achite FCSB vreo sumă)„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Alex Chipciu a încercat să îi convingă pe conducătorii lui U Cluj să îl lase să plece liber de contract, dar nu a reuşit. El a jucat în 40 de meciuri din acest sezon, perioadă în care a înscris 6 goluri şi a oferit 4 pase decisive. Chiar dacă are 35 de ani, cota lui de piaţă este de 500.000 de euro pe Transfermarkt.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali a transmis că îşi dorea ca Alexandru Chipciu să revină la FCSB, prin prisma experienţei acestuia. Patronul campioanei a transmis că jucătorul ar fi fost o piesă importantă în vestiarul echipei, şi ar fi evoluat mai mult în meciurile de campionat, nu şi în cele din preliminariile Champions League.

Nu mă interesează pe mine Chipciu, am vrut să-l aduc, are experiență. Cu Chipciu există altă intenție. Nu putem merge în Champions League cu el. Îl vreau datorită caracterului frumos, dar nu pentru Champions League, ci pentru campionat”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

David Kiki şi Daniel Popa sunt cele două transferuri făcute de Gigi Becali înaintea noului sezon. FCSB va lua startul în turul 1 al preliminariilor UEFA Champions League.

Reclamă

Gigi Becali a ratat marea lovitură a verii de pe piaţa transferurilor

Gigi Becali visa la aducerea unui atacant cu cifre de senzaţie, dar a ratat marea lovitură a verii de pe piaţa transferurilor. Jucătorul pe care patronul FCSB-ului îl dorea a ales petrodolarii „şeicilor”.

Rafa Mujica a „rupt” plasele în Liga Portugal, competiţie transmisă în direct în AntenaPLAY. Atacantul spaniol a reuşit nu mai puţin de 20 de goluri şi 3 pase decisive în cele 30 de meciuri din campionat ale celor de la Arouca. Era pe lista campioanei României, dar avea şanse infime de a ajunge la FCSB.

Cotat la 5 milioane de euro, Mujica a fost transferat pentru o sumă de două ori mai mare. A semnat cu Al-Sadd. A devenit astfel cel mai scump jucător vândut vreodată de Arouca.

Campioana din Qatar nu s-a uitat la bani şi a obţinut semnătura atacantului care a fost pe locul 3 în topul golgheterilor din Liga Portuga, după Gyokeres (Sporting) şi Banza (Braga). Mujica a şi fost prezentat în tricoul noii sale echipe.

Mihai Stoica îşi luase gândul că există vreo şansă ca Mujica să fie transferat de FCSB.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:20

FCSB – Maccabi Tel Aviv, în turul 2 al preliminariilor UEFA Champions League

12:24

Strategia lui David Popovici înaintea finalei de 100 de m liber a Campionatelor Europene (19:52, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

12:19

EXCLUSIV AS.ro LIVEDaniel Pancu, verdict sumbru despre transferul lui Florinel Coman la Al-Duhail: „Nu poate juca la o echipă mare din Europa!”

12:00

Eduard Ionescu s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024, la simplu masculin

11:40

EXCLUSIV AS.ro LIVE„Dacă au făcut asta, sunt amatori!” Daniel Pancu, scenariu surprinzător după victoria fabuloasă a României de la EURO 2024

11:25

VideoDenis Popescu s-a calificat în semifinale la 100 m fluture! Campionatele Europene de nataţie, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze 6 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024
Citește și