Închide meniul

OFICIAL | Gigi Becali a ratat marea lovitură a verii de pe piaţa transferurilor! Atacantul, convins de petrodolarii „şeicilor”

Publicat: 31 mai 2024, 19:46

Reclamă
OFICIAL | Gigi Becali a ratat marea lovitură a verii de pe piaţa transferurilor! Atacantul, convins de petrodolarii „şeicilor

Gigi Becali a ratat marea lovitură a verii de pe piaţa transferurilor

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali visa la aducerea unui atacant cu cifre de senzaţie, dar a ratat marea lovitură a verii de pe piaţa transferurilor. Jucătorul pe care patronul FCSB-ului îl dorea a ales petrodolarii „şeicilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafa Mujica a „rupt” plasele în Liga Portugal, competiţie transmisă în direct în AntenaPLAY. Atacantul spaniol a reuşit nu mai puţin de 20 de goluri şi 3 pase decisive în cele 30 de meciuri din campionat ale celor de la Arouca. Era pe lista campioanei României, dar avea şanse infime de a ajunge la FCSB.

Gigi Becali a ratat marea lovitură a verii de pe piaţa transferurilor

Cotat la 5 milioane de euro, Mujica a fost transferat pentru o sumă de două ori mai mare. A semnat cu Al-Sadd. A devenit astfel cel mai scump jucător vândut vreodată de Arouca.

Campioana din Qatar nu s-a uitat la bani şi a obţinut semnătura atacantului care a fost pe locul 3 în topul golgheterilor din Liga Portuga, după Gyokeres (Sporting) şi Banza (Braga). Mujica a şi fost prezentat în tricoul noii sale echipe.

Reclamă
Reclamă

Mihai Stoica îşi luase gândul că există vreo şansă ca Mujica să fie transferat de FCSB.

I l-a propus cineva lui Gigi. Mi-a zis de el. Nu avea ce să caute… Nu vine ălă în România. Chiar s-a supărat Gigi pe mine.

I-am spus «Gigi, știu numele, dar stai să văd. Aa, nu are cum să vină la noi când e al treilea golgheter al Portugaliei și are mai multe goluri decât ăia care sunt la națională». Gigi s-a enervat: «Băi, eu când te întreb pe tine ceva, tu să-mi spui dacă e sau nu! Nu să-mi spui dacă vine sau nu».

Reclamă

Și i-am spus «Băi, nu te enerva aiurea! Nu poate să vină la noi și nu o să vină niciodată». Despre ce vorbim? I-am spus că nu poate să vină de la o echipă de cupele europene. El se duce la Betis sau la Sporting. Nu se pune problema ca un fotbalist de calibrul ăsta să vină”, spunea Mihai Stoica la orangesport.ro.

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali a renunţat la transferul lui Denis Alibec

Patronul FCSB-ului a anunţat că nu mai ia în calcul să îl transfere pe Denis Alibec, atacantul de 33 de ani care s-a despărţit de Muaither SC.

Latifundiarul din Pipera a renunţat la planul de a-l aduce din nou pe Alibec la echipa lui. Totul după ce mama atacantului s-ar fi împotrivit revenirii internaţionalului român la FCSB.

Gigi Becali a fost sfătuit să negocieze chiar cu mama lui Alibec, dar a refuzat din start. Exclude scenariul şi s-a reorientat spre Daniel Popa.

Eu mi-am cam luat gândul, am înţeles că pe el nu îl lasă maică-sa. Mi-a spus cineva azi că să vorbim cu maică-sa. Hai, domnule, e ruşinos! Vorbim acum cu mamele jucătorilor?

Bravo lui, înseamnă că iubeşti părinţii, dacă ţii cont de părinţi. Dar pentru mine e ruşinos să vorbesc cu mamele jucătorilor!„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:11

Botoșani – Buzău 3-3! „Ploaie” de goluri superbe! Budescu, Aldair și Ișfan au făcut spectacol total

19:48

Gol de la mijlocul terenului în Liga 1, în Botoşani – Gloria Buzău! Execuţie cum rar se vede

19:47

Oficialii din Liga Portugal, gest superb după incendiile de vegetație care au devastat țara! Ce vor face lusitanii

19:23

Michel Platini, propunere uluitoare după ce unele staruri din fotbal s-au plâns de programul încărcat: „Să se joace în 10 oameni”

19:20

Oţelul – Dinamo LIVE TEXT (21:00). Derby-ul zilei în Liga 1. Dorinel vrea să rămână neînvins! Echipele de start

19:16

„Dina” Grameni, mesaj clar despre diferenţele dintre Gică Hagi şi Marius Şumudică: „Pune mult suflet!”

1 VIDEOCharles Leclerc şi Lando Norris, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore! Cursa e duminică (14:45, Antena 1 şi AntenaPLAY) 2 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 3 Monaco – Barcelona 2-1, în meciul serii din Champions League! Atletico, victorie în minutul 90! Toate rezultatele 4 Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea: „Nu îmi place fotbalul”. Câţi bani va plăti 5 EXCLUSIVHelmut Duckadam a fost operat pe cord deschis! Prima reacţie a „Eroului de la Sevilla” 6 Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB: „Cine vreodată să facă la fel ca mine?”. A făcut toate calculele
Citește și