Închide meniul

Gigi Becali a renunţat la Louis Munteanu, dar pregăteşte un transfer „bombă” la FCSB: „O să fie tare de tot!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2024, 21:15

Reclamă
Gigi Becali a renunţat la Louis Munteanu, dar pregăteşte un transfer „bombă la FCSB: „O să fie tare de tot!

Gigi Becali pregăteşte un transfer "bombă" la FCSB

Gigi Becali. într-un interviu / Profimedia Images

Gigi Becali pregăteşte un transfer „bombă” la FCSB, cu care să atace prezenţa în grupele unei competiţii europene. Patronul campioanei României nu mai ia în calcul să îl transfere pe Louis Munteanu. Fiorentina a cerut 1.5 milioane de euro, iar fostul golgheter al lui Gică Hagi cere un salariu de 40.000 de euro pe lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Kiki şi Daniel Popa sunt primii doi jucători care au semnat cu FCSB înaintea noului sezon. Gigi Becali negociază şi cu Florin Tănase şi este convins că îl va convinge să revină.

Gigi Becali pregăteşte un transfer „bombă” la FCSB

Latifundiarul din Pipera i-a liniştit pe fani şi asigură că pregăteşte o lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor.

Am luat ăia doi jucători (n.r. Kiki și Popa). Acum nu e urgență, dar o să mai iau. Trei sigur, dar nu am să-i zic. Poți să te tăvălești că tot nu îi zic. O să fie și un transfer tare de tot, de aia și se negociază acum.

Nu e Louis Munteanu, e ceva tare. E străin. Nu e din Africa de Sud. Nu trebuie să știi. E foarte bun. O să vină trei care sunt cam luați și o să mai vină încă ceva. Cu tot cu ăștia doi luați vor fi cam 5-6 în total.

Reclamă
Reclamă 4

O să aduc numai cremă. O să aduc un portar, un fundaș stânga și unul dreapta și fundaș central (n.r. a răspuns ironic). Șesarul va fi surpriza și va mai veni încă un atacant pe lângă Popa. Și va mai veni și Tănase.

Lângă Popa iau încă doi atacanți. Nu o să îl iau pe Louis Munteanu, pentru că cere 40.000 de euro pe lună„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Florin Tănase se întâlneşte cu „Ferguson” Gigi Becali

Florin Tănase se întâlneşte cu „Ferguson”! Gigi Becali i-ar fi oferit un salariu de 30.000 de euro lunar lui Tănase, dar el nu e încă pregătit să accepte.

Reclamă

Tănase rămâne hotărât în ceea ce priveşte căutarea unui club în afara ţării. Tănase nu va rămâne la Al-Okhdoud, care s-a salvat dramatic de la retrogradare, în ultima etapă.

O să mă întâlnesc 100% cu nea Gigi. Avem o relaţie foarte bună. Deocamdată nu se pune problema să semnez. Aşa a fost şi convenţia înainte. Aştept să văd ce ofertă o să am de afară”, a declarat Florin Tănase în exclusivitate pentru AntenaSport.

Dacă va accepta, în cele din urmă, să meargă la FCSB, Florin Tănase va câştiga 30.000 de euro pe lună. Acesta este salariul pe care îl are în prezent şi Florinel Coman la FCSB.

Florin Tănase a fost golgheterul roş-albaştrilor în sezoanele 2020-2021 şi 2021-2022. El a marcat 24, respectiv 20 de goluri.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:08

Dorin Goian, plin de încredere înainte de România – Olanda: „E clar că au şi minusuri”. Comparaţii cu generaţiile din 2008

9:00

Etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

8:51

Etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

8:38

Ce cotă are România la câştigarea EURO 2024! Ce naţionale sunt sub „tricolori” înaintea optimilor de finală

8:24

Victor Piţurcă, înainte de România – Olanda de la EURO 2024: „A fost coşmarul meu!” Sfat pentru Edi Iordănescu

23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și