Închide meniul

Gigi Becali ar fi renunţat la transferul lui Deian Sorescu la FCSB! Suma reală cerută de polonezi pentru împrumut

Dan Roșu Publicat: 13 ianuarie 2023, 11:57 / Actualizat: 13 ianuarie 2023, 13:40

Reclamă
Gigi Becali ar fi renunţat la transferul lui Deian Sorescu la FCSB! Suma reală cerută de polonezi pentru împrumut

Basarab Panduru ştie pe ce post va evolua Deian Sorescu la FCSB

Deian Sorescu, în tricoul lui Rakow / Profimedia Images

Gigi Becali a renunţat la transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Conform digisport.ro, finanţatorul roş-albaştrilor şi-a menţinut poziţia iniţială de a nu plăti niciun ban pentru mijlocaşul de 25 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursa citată susţine că Rakow a cerut 200.000 de euro pentru împrumutul lui Sorescu, până la finalul sezonului. Mai mult, polonezii vor şi o clauză prin care FCSB să-l cumpere pentru sezonul viitor.

Gigi Becali a renunţat la transferul lui Deian Sorescu la FCSB

„Nu le dau nici 1.000 de euro”, este mesajul clar pe care Gigi l-a transmis apropiaţilor, nefiind astfel dispus să negocieze eventuala mutare a jucătorului cotat la 1.5 milioane de euro.

Deian Sorescu e sub contract cu Rakow până în 2025. Românul a ajuns în Polonia iarna trecută, când a fost cumpărat de la Dinamo, pentru 700.000 de euro.

Deian Sorescu a fost criticat înainte de posibilul transfer la FCSB

„Sorescu are o vârstă bună, ar fi un plus pentru FCSB. Fundaș dreapta e poziția pe care ar putea să joace. Are capacitate bună de efort, e un jucător tehnic. Trebuie lucrat la faza defensivă. Ofensiv i-aș da nota 8, iar defensiv i-aș da nota 6.

Reclamă

În multe momente, el e atras de faza ofensivă. Dar în anumite situații trebuie să te repliezi foarte repede în defensivă. Aici are anumite lacune, mai are greșeli de poziționare. N-a fost jucător defensiv, nu prea a lucrat la aceste aspecte.

Pentru mine este un semn de întrebare de ce vor să renunțe cei din Polonia atât de repede la el”, a spus Ionel Dănciulescu, pentru sursa citată mai sus.

Mijlocaşul ofensiv e cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și