Închide meniul

Gigi Becali a tunat şi a fulgerat la adresa lui Kyros Vassaras: „Vine un străin şi ne batjocoreşte!”. Milionarul a cerut arbitri străini!

Bogdan Stănescu Publicat: 2 mai 2023, 12:47

Reclamă
Gigi Becali a tunat şi a fulgerat la adresa lui Kyros Vassaras: Vine un străin şi ne batjocoreşte!”. Milionarul a cerut arbitri străini!

Gigi Becali a tunat şi a fulgerat la adresa lui Kyros Vassaras

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a tunat şi a fulgerat la adresa şefului CCA, Kyros Vassaras. Milionarul a anunţat că FCSB va solicita arbitri străini pentru meciurile pe care le mai are de disputat în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a enervat teribil atunci când jurnaliştii i-au spus că Vassaras refuză să aducă arbitri străini.

Gigi Becali a tunat şi a fulgerat la adresa lui Kyros Vassaras

Să vedem dacă i-au ieşit actele lui MM. Dacă nu i-au ieşit actele lui MM o să facă Argăseală (n.r. cerere pentru arbitri străini). O să facă MM sau Argăseală cerere, arbitri străini.

Rămâneţi voi cu Vasarras şi Burleanu! Dar ce, el e stăpânul fotbalului, mă? Dacă noi facem cerere că vrem arbitri străini, adu, mă, arbitri străini. Mă face să fac manifestaţie. Fac cerere la Parlamentul României, la Guvern, vine un străin şi ne batjocoreşte. Aici nu e vorba de fotbal, e vorba de demnitatea unei naţiuni, un popor de 20 de milioane, că suntem de 3 ori mai mari decât grecii!

Nu se poate aşa ceva, vine unul şi ne batjocoreşte. N-o las aşa, chit că ies din fotbal, pe asta n-o las aşa. Fac cerere la Parlament, la Guvern, peste tot. Să ia atitudine în Parlamentul României! Nici în Africa, oriunde, nu se întâmpla ce a făcut ăsta.

Reclamă

Ce face ăsta e o batjocură la adresa unei naţiuni”, a tunat Gigi Becali în faţa jurnaliştilor.

Becali a spus că penalty-ul ratat de Ivan în Universitatea Craiova – FCSB a fost dictat incorect

Gigi Becali a spus că penalty-ul pe care l-a executat lamentabil Andrei Ivan în Universitatea Craiova – FCSB a fost dictat incorect de către Istvan Kovacs. Becali a spus că Andrei Ivan nu a avut nicio vină pentru cum a bătut. Milionarul consideră că a intervenit divinitatea.

Nu o scot la capăt oricum.

Reclamă 4 / 0/3

Voi acum aţi lăsat foarte uşor asta (n.r.: acordarea penalty-ului în meciul cu Universitatea Craiova).

Dar vezi cum face Dumnezeu dreptatea. Dai 11 metri gratuit, aiurea. Păi spune-mi, mă, unde, mâna lipită. Stai, domne că a atins mâna stângă. Mingea nici nu a atins mâna stângă măcar. Se vede că mingea loveşte coastele sau şoldul şi se duce afară.

Să mă întâlnesc eu cu, tot respectul, cu Istvan Kovacs. Arată-mi şi mie unde este (n.r.: henţul). Dacă dai 11 metri aşa… Să vă spun un lucru… De ce a ratat? A făcut Dumnezeu dreptatea.

Am mai văzut ratare, dar 3 metri pe lângă poartă… Nu e vinovat Ivan, îngerii i-au ridicat mingea ca să dea greşit”, a mai spus Gigi Becali la Palat, intervievat de jurnalişti.

Gigi Becali a anunţat că negociază vânzarea FCSB!

Gigi Becali a anunțat că negociază vânzarea FCSB cu un om de afaceri din România. Patronul roș-albaștrilor susține că, dacă va lua titlul în Liga 1, prețul va ajunge de la 25 de milioane de euro, la 40 de milioane de euro.

Noi am revenit în lupta la titlu… Eu dau interviul asta… Eu am terminat. Am un client cu care negociez. A zis că va oferi 25 de milioane. Dar i-am transmis că nu mai vreau…

Dacă vom câștiga campionatul, pentru că pot obține 40-50 de milioane. Negociez cu el. Dacă suntem campioni, iau 40 de milioane pe echipă. Dacă nu, iau 25. Asta contează foarte mult.

Reclamă

Am zis că cer 40, dar a zis că dă și 40. Eu, după aia, iau Voluntariul și vin campion în primul an ca să le arăt ce înseamnă să cunoști fotbalul! Încep să mă laud… glumesc, de fapt, cu voi mai mult”, le-a mai spus Becali jurnaliştilor în faţa palatului său din Aleea Alexandru.

 

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și