Închide meniul

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea de a-l transfera pe Andrei Borza la FCSB!

Cosmin Olteanu Publicat: 13 aprilie 2023, 15:09

Reclamă
Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea de a-l transfera pe Andrei Borza la FCSB!

Damjan Djokovic s-a înțeles cu FCSB

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali (64 de ani) a vorbit despre posibilitatea de a-l transfera pe Andrei Borza la FCSB! Andrei Borza, la numai 17 ani, a reușit să se impună în primul „11” al celor de la Farul Constanța, liderul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali susține că singurul jucător care îi place din echipa Farului Constanța este Andrei Borza.

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea de a-l transfera pe Andrei Borza la FCSB

Deși e „cucerit” de calitățile lui Borza, latifundiarul din Pipera recunoaște că nu se gândește să facă o ofertă pentru tânărul jucător, deoarece Gică Hagi nu ar fi dispus să-l cedeze.

„La ora asta pe mine nu mă interesează să vorbesc de vânzarea jucătorilor. Mă interesează doar campionatul, lăsați-mă să mă pregătesc de Liga Campionilor. Jucător care îmi place e Borza. Mazilu încă e… Era mai bun Coman decât el la anii lui. Și uite ca am dat 3 milioane și…

Singurul jucător care îmi place de la ei e Borza. Nu fac nicio ofertă că nu pot să-l iau pe Borza. Nu-l dă Gică. Voi credeți că Gică e fraier? Vezi-ți de treaba ta!”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unui interviu.

Reclamă

2 goluri și 2 pase decisive a dat Andrei Borza, în acest sezon, pentru Farul.

Mihai Stoica, impresionat de Andrei Borza de la Farul

Managerul general de la FCSB are doar cuvinte de laudă pentru fundașul stânga al „marinarilor”.

„Andrei Borza îmi place foarte mult. Îmi place foarte mult de la primul meci în care l-am văzut. Nu este însă o variantă pentru FCSB. Noi trebuie să ne acoperim o poziţie cu jucători eligibili, nu putem să luăm pe toate posturile jucători eligibili, că am da dovadă de amatorism cras.

Reclamă 4 / 0/3

La momentul ăsta, poziţia de fundaş stânga e Risto Radunovic. A, când va termina Risto contractul, dacă nu vrea să prelungească – din punctul nostru de vedere, la cât de important e Risto în vestiar – i-aş face 3 ani prelungire fără niciun fel de problemă, chiar dacă are 32.

Nici nu-i corect să discut asta, nici nu se pune problema. La momentul ăsta, noi n-avem nevoie de niciun jucător”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Andrei Borza a atras deja atenția granzilor din Europa

Andrei Borza poate prinde un transfer uriaş. Fundaşul de 17 ani al lui Gică Hagi este monitorizat deja de granzii Europei. Anunţul a fost făcut chiar de Giovanni Becali, în toamna anului trecut.

„Am fost la meciul echipei Farul, meciul de deschidere, a jucat cu Dinamo sau cu CSA Steaua mi se pare. Înainte de acel meci, mă cheamă cineva de la un club foarte mare.

Şi mă întreabă de un fundaş stânga, Borza. Păi eu habar nu aveam. Îl întreb pe scouterul meu, zice «da, are 16 ani (n.r. a împlinit 17 ani), e un fundaş stânga», un copil care nu poate să joace titular la Farul că îl are pe Kiki.

L-am văzut 48-50 de minute şi nu am mai văzut fundaş stânga atât de matur la vârsta aia, că avea 17 (n.r. 16) ani atunci. Nu prea joacă…

Gică îl forţează pe Kiki de multe ori fundaş central ca să îi ofere şi lui 20-25 de minute pe meci, a jucat 20-25 de minute aproape toate meciurile”, a spus Giovanni Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și