Închide meniul

Gigi Becali a vrut pe bancă o legendă a lui Dinamo: „Vii să mă ajuţi?”. De ce a picat aducerea lui Ioan Andone

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 aprilie 2023, 17:06

Gigi Becali a vrut pe bancă o legendă a lui Dinamo: „Vii să mă ajuţi?. De ce a picat aducerea lui Ioan Andone

Gigi Becali a vrut pe bancă o legendă a lui Dinamo

Ioan Andone, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, i-a făcut o ofertă pentru a prelua postul de antrenor principal al echipei unui tehnician legendar al lui Dinamo, Ioan Andone. Antrenorul a făcut istorie şi ca jucător pentru clubul alb-roşu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone a fost aproape să devină antrenorul principal al FCSB în urmă cu câţiva ani. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către tehnician pentru fanatik.ro.

El mi-a spus: «Vii să mă ajuţi la Steaua?». Acum vreo 4-5 ani cred. Înainte să fiu la Voluntari. Şi îmi spune după aia, nu trec 30 de secunde: «Nu te pun, mă, eşti prea dinamovist!». Serios mi-a spus.

I-am spus să se mai gândească, dar tot el şi-a răspuns după aia. Puteam să lucrez cu Gigi Becali, sigur. Foarte simplu. Cum a lucrat Hagi, Piţurcă, Olăroiu, foarte simplu. Lucrurile sunt simple: nu îmi faci echipa”, a declarat Ioan Andone pentru sursa citată.

Gigi Becali a vrut pe bancă o legendă a lui Dinamo!

Chiar dacă a făcut istorie pentru Dinamo, Ioan Andone nu ar fi refuzat să lucreze cu Gigi Becali, mai ales că cei doi sunt prieteni. Dacă mutarea a picat, Andone a mers la FC Voluntari, acolo unde a fost director tehnic între anii 2018 şi 2021.

Reclamă

După ce s-a despărţit şi de FC Voluntari, Ioan Andone a ales să se implice în proiectul renaşterii echipei Corvinul Hunedoara, formaţie pentru care „Fălcosul” a evoluat între anii 1979-1983, avându-l acolo ca antrenor pe Mircea Lucescu. Andone l-a avut şi ulterior, la Dinamo, ca tehnician pe „Il Luce”.

În tricoul lui Dinamo Ioan Andone a cucerit două titluri de campion al României, în 1984 şi 1990, dar şi trei Cupe ale României, în 1984, 1986 şi 1990.

Ca tehnician, Ioan Andone a cucerit eventul atât cu Dinamo (2004), cât şi cu CFR Cluj (2008). În afară de cele două campionate câştigate amintite, „Fălcosul” mai are în palmaresul de antrenor un titlu, în 2012, cu CFR Cluj. Andone a cucerit ca antrenor şi 4 Cupe ale României: în 2003, 2004 şi 2005 cu Dinamo şi una cu CFR Cluj, în 2008.

Reclamă 4 / 0/3

Andone crede că Farul va câştiga campionatul

Lupta pentru titlu este acerbă în acest sezon în campionatul României. Ioan Andone pariază că echipa lui Gică Hagi va câştiga campionatul.

Aproape cele mai bune echipe sunt în play-off. Discutăm după ce vedem. Văd că bătaia se va da între Sepsi și Craiova lui Mititelu (n.r. pentru ultimul loc din play-off). Este o luptă interesantă. Eu cred că va fi un play-off ca lumea. Acum, nu pot să spun cine va fi campioană, pentru că este greu. Vor fi zece meciuri în care se va decide totul. O văd cu șanse egale (n.r. de a câștiga titlul) și pe Craiova lui Rotaru. Farul nu cred că ar fi o surpriză să câștige campionatul.

(n.r. pe cine mizați la titlu?) Farul! Mi se pare foarte bine”, declara Ioan Andone în exclusivitate pentru AS.ro.

Farul Constanţa se află în prezent pe primul loc, cu 36 de puncte. CFR Cluj e pe locul 2, la 2 puncte distanţă de liderul Farul, iar FCSB se află pe locul 3, cu 30 de puncte, dar cu un meci mai puţin disputat. FCSB joacă în această seară, în deplasare, cu Sepsi Sf. Gheorghe, de la ora 20:30.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și