Închide meniul

Gigi Becali ameninţă o adversară din playoff: „Îi dezmembrăm, îi spulberăm”. Milionarul le ironizează şi patronul!

Bogdan Stănescu Publicat: 9 mai 2023, 23:42

Reclamă
Gigi Becali ameninţă o adversară din playoff: Îi dezmembrăm, îi spulberăm”. Milionarul le ironizează şi patronul!

Gigi Becali, mesaj acid pentru rivalii de la Rapid

Gigi Becali într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali ameninţă o adversară din playoff. Latifundiarul e convins că FCSB va învinge la scor Rapid în ultima etapă din campionat dacă va juca cu titlul pe masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milionarul consideră şi că Dan Şucu, unul dintre cei doi acţionari ai Rapidului, nu e dispus să investească sume consistente de bani în fotbal.

Gigi Becali ameninţă o adversară din playoff

Dacă vom juca cu titlul pe masă în ultima etapă, contra Rapidului, îi dezmembrăm. Le dăm 7 pe bune, îi spulberăm! Asta doar dacă avem arbitru pe bune”, a declarat Gigi Becali.

În meciul tur din playoff, disputat în Giuleşti, Rapid a învins FCSB cu 1-0.

Singurul gol al întâlnirii din Giuleşti a fost marcat de Cristian Albu, în minutul 28.

Reclamă

Gigi Becali îl ironizează pe Şucu: „Nu dă bani, crede că iei mobila cu 7 lei şi o dai cu 8”

Gigi Becali l-a ironizat pe Dan Şucu. Becali a spus că Dan Şucu nu se pricepe la fotbal şi că nu e dispus să investească prea mult la Rapid.

Şucu nu dă aşa bani. Nu e că nu are bani, dar nu dă aşa cum dau eu sau alţii. El crede că face chestiuni de eficientizare. El așa crede că merge la fotbal, iei mobila cu 7 lei și o dai cu 8. La fotbal o iei cu 7 lei și o vinzi cu zero lei… Am înţeles că vrea să investească şase milioane în trei ani, două pe an. Asta e fleac. Noi cheltuim doar pe salarii două milioane pe an. El crede că şase sunt mulţi bani, dar nu sunt mulţi. El e om de calitate, dar nu ştie ce înseamnă fotbal.

În plus de asta, acolo e un club unde are foarte mare influență galeria. Acolo unde mănânci bătaie cu 7 goluri, iar galeria mulțumește… nu e în regulă”, a spus Gigi Becali pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Şucu a anunţat investiţii de 25 de milioane de euro

Dan Şucu a anunţat că el şi Victor Angelescu vor cheltui 25 de milioane de euro în următorii ani. Şucu îşi propune ca Rapid să lupte pentru campionat şi să îl şi câştige.

Nu e o problemă dacă cresc cheltuielie. Eu și Victor Angelescu ne-am asumat că vom investi permanent în următorii 3-4 ani. În total, o să venim cu 25 de milioane de euro în această perioadă. Până când vom aduce clubul la performanță, adică să se bată permanent la titlu și să-l și câștige”, a spus Dan Şucu.

După ce Farul a învins Rapid cu 7-2, Dan Şucu a fost foarte supărat.

Reacţia lui Dan Şucu, după Farul – Rapid 7-2

Dragi Rapidiști,

Pentru orice bărbat impulsiv, și eu fac parte din această categorie, să ia decizii la nervi este o greșeală. Este normal să lași puțin timp să treacă, să te liniștești, înainte de a comenta sau de a acționa.

Ne-ați transmis clar că vă doriți pentru Rapid continuarea investițiilor, într-un ritm chiar mai accelerat, în cooptarea de noi jucatori de valoare, care să îmbunătățească major lotul existent. Competiția pe fiecare post este esențială pentru perfomanță. Știm cu toții, de asemenea, că un climat de siguranță economică, în care salariile și bonusurile sunt consistente și plătite la timp, creează, la rândul lui, premize excelente pentru reușite. Ambele condiții sunt implementate, sau în curs de implementare, și sunt, cu siguranță, esențiale, dar nu suficiente.

Mai avem, însă, nevoie și de o mentalitate de învingător! Cu această mentalitate ne-a învins Farul aseară și, fără această mentalitate, indiferent de câte milioane vom investi, nu putem deveni niciodată campioni. În afaceri, o focusare totală pe prioritățile firmei este singura cale către succes. Adică renunți la plăcerile tale sau ale familiei și te concentrezi pe un singur lucru – reușita firmei tale. În sport, nu poate fi diferit! Un campion își va subordona sistemul lui de priorități reușitei sportive, va fi cu mintea și puterea de luptă, cu alimentația, cu odihna, cu programul 24/7 în slujba ideii de a învinge.

Reclamă

Reacţia lui Dan Şucu, după Farul – Rapid 7-2

La Rapid avem avantajul că atât antrenorul cât și președintele clubului sunt ei înșiși, pe plan sportiv, Campioni. Ei știu că investim la Rapid cu gândul de a transforma clubul în premiantul clasei, nu într-un elev mediocru. Premiantul clasei nu ia doi de 10 la teste, iar peste o săptămâna nota 4 la teză. Premiantul clasei muncește zi de zi și ia note mari tot anul, săptămână după săptămână.

Suntem cu toții dezamăgiți și supărați pentru dezastrul de la Ovidiu. Ne dorim ca băieții, după ce au fost numărați la podea, să fie ei cei care vor reuși sa-i trimită în corzi pe adversari în meciurile următoare.

Ne sunt datori! Și, în măsura în care Adrian va avea încredere sa-i trimită din nou în teren in meciul următor, vor trebui să ne dovedească că au mentalitate de campioni .

Noi nu avem nevoie de jucatori de mijlocul clasamentului, care își caută un loc călduț, unde salariile și primele sunt plătite la timp. Noi ne dorim în lot jucatori cu minte și suflet de campioni!”, a transmis Dan Şucu într-un mesaj postat pe reţelele de socializare de Rapid.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” Vezi toate știrile
Citește și