Închide meniul

Gigi Becali, amenințare directă pentru Florin Talpan: „Cu banii statului nu te joci, Talpane!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 noiembrie 2022, 18:57

Gigi Becali, amenințare directă pentru Florin Talpan: „Cu banii statului nu te joci, Talpane!

Gigi Becali, amenințare directă pentru Florin Talpan

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali a transmis o amenințare directă pentru juristul de la CSA Steaua, Florin Talpan. Patronul FCSB vrea cu orice preț ca echipa lui să evolueze în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB încearcă de mai bine de un an să evolueze în Ghencea, însă CSA a blocat accesul „roș-albaștrilor” pe legendara arenă. Gigi Becali l-a acuzat pe Florin Talpan că a pus monopol pe stadionul construit din bani publici.

Gigi Becali, amenințare directă pentru Florin Talpan

„Talpan se joacă acum cu multe lucruri, dar cu banii care pot intra la bugetul statului nu te joci, Talpane! Nu vreau nimic gratis in Ghencea. Le-am spus că plătesc și dublu, dar vreau sa fiu lăsat să joc acolo, deoarece stadionul nu este al lui Florin Talpan, ci al tuturor românilor”, a spus Gigi Becali, conform prosport.ro.

Stadionul Steaua a fost reconstruit de la zero de Compania Națională de Investiții pentru organizarea de partide din cadrul EURO 2020 la București. De când arena legendară a fost repusă în folosință, au evoluat acolo doar echipa de fotbal a Armatei și naționala României.

Din informațiile as.ro, o companie din domeniul financiar ar putea cumpăra pentru următorii cinci ani drepturile de denumire ale Stadionului Steaua. O asemenea tranzacție va costa o avere. Suma totală pentru achiziționare a drepturilor de denumire a stadionului din Ghencea depășește 5 milioane de euro.

Reclamă

Dinamo poate evolua în Ghencea, însă FCSB a primit interzis

Florin Talpan a declarat că FCSB nu poate evolua pe arena din Ghencea, în ciuda dorinței lui Gigi Becali. Juristul de la CSA Steaua susține că, până la soluționarea procesului, trupa roș-albastră din Liga 1 va avea interzis în Ghencea. Totodată, Talpan nu exclude varianta ca un alt club să evolueze pe stadionul celor de la Steaua. Astfel, acesta a declarat că rivalii de la Dinamo au porțile deschise în Ghencea!

„FCSB pe Ghencea? Nu se pune problema de aşa ceva. Domnul ministru nu poate să decidă împotriva hotârărilor pronunaţe de istanţă. Atât timp căt există litigii, din punct de vedere legal, nu există aşa ceva.

Până când nu se soluţionează toate dosarele, nu se va întâmplă nimic. Deci dacă in perioadă asta un alt club face cerere să joace un meci în Ghencea, se poate. De ce să nu joace Dinamo în Ghencea? Dacă solicită lucrul acesta şi este stadionul liber, se poate, normal”, a declarat Florin Talpan, pentru Orange Sport.

Reclamă 4 / 0/3

S-a judecat recursul pentru palmaresul Stelei

S-a judecat recursul pentru palmaresul Stelei! Totul a durat doar 6 minute. În această dimineaţă, s-a judecat recursul pentru palmaresul Stelei. O nouă etapă din războiul dintre FCSB şi CSA Steaua a durat doar 6 minute. După aceea, instanţa a stabilit un nou termen, 2 martie 2023.

Practic, astăzi, cele două părţi au adăugat la dosar câteva probe noi, susţine gsp.ro. „Salvaţi Steaua”, care sprijină FCSB, a adus probe din perioada 2010 – 2015.

De partea cealaltă, Florin Talpan a adus dovezi cu privire la faptul că cei de la FCSB nu respectă ce a hotărât instanţa, că echipa din Berceni nu ar fi continuatoarea Stelei. Ultimul discurs îi apartine lui Becali, chiar de ieri.

Juristul celor de la CSA a fost vizibil enervat de decizia judecătorilor de a fixa un nou termen pe 2 martie 2023. Talpan şi-ar fi dorit să vină mai devreme.

Recomandări
  • Gigi Becali, amenințare directă pentru Florin Talpan
  • Ce a spus patronul FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și