Închide meniul

Gigi Becali, anunț de ultimă oră despre transferul lui Andrei Cordea: „Orice jucător pe care se dau bani, pleacă!”

Cosmin Cioboată Publicat: 11 ianuarie 2023, 21:50

Reclamă
Gigi Becali, anunț de ultimă oră despre transferul lui Andrei Cordea: „Orice jucător pe care se dau bani, pleacă!

Andrei Cordea a intrat în vizorul lui Augsburg, în această iarnă

Andrei Cordea a intrat în vizorul lui Augsburg, în această iarnă / Hepta

Gigi Becali a făcut un anunț de ultimă oră despre transferul lui Andrei Cordea. Mijlocașul FCSB-ului s-a aflat în vizorul lui Augsburg în ultima perioadă. Ultima ofertă a germanilor, în valoare de 3 milioane de euro, nu este însă pe placul patronului roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a rupt tăcerea și a anunțat că Andrei Cordea va pleca de la vicecampioana României numai dacă va primi o ofertă de cel puțin 5 milioane de euro pe numele său.

Gigi Becali, anunț de ultimă oră despre transferul lui Andrei Cordea

Latifundiarul din Pipera și-a schimbat strategia de transferuri, în această iarnă. Gigi Becali a precizat că nu va mai cheltui bani pe jucători, ci doar va vinde dacă cerințele îi vor fi îndeplinite.

„Orice jucător pe care se dau bani, pleacă! Eu bani la fotbal nu mai dau. (n.r. – Oferă trei milioane pe el). Nu-l dau (n.r. – Patru?) Nu! Fără cinci milioane nu pleacă Cordea! Bani nu mai dau și vând ce vând, ca să scot banii”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Marți, presa din Germania a anunțat că Augsburg se va retrage din cursa pentru semnătura lui Andrei Cordea. În schimb, oficialii clubului din Bundesliga vor încerca să aducă un alt jucător din Liga 1: pe Emmanuel Yeboah, de la CFR Cluj.

Reclamă

Cotat la două milioane de euro de transfermarkt.com, Andrei Cordea a ajuns la FCSB în vara anului 2021, de la Academica Clinceni. La vremea respectivă, Gigi Becali a plătit numai 50.000 de euro pentru atacantul de 23 de ani.

Cordea a adunat 71 de meciuri în tricoul FCSB-ului, reușind să înscrie 14 goluri și să ofere 10 assist-uri.

În această iarnă, Gigi Becali a renunțat la Radu Boboc, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Andrei Dumiter și Florin Achim. În schimb, patronul FCSB n-a cumpărat niciun jucător.

Reclamă 4 / 0/3

Augsburg renunță la Andrei Cordea! Nemții îl vor acum pe Emmanuel Yeboah

Cei de la Augsburg s-au răzgândit și și-au îndreptat atenția către Emmanuel Yeboah, jucătorul lui CFR Cluj care evoluează pe același post ca și Andrei Cordea.

Atacantul lui CFR Cluj a fost la un pas să semneze cu Slavia Praga în această iarnă, dar totul a picat în ultima clipă, după ce cehii au încercat să schimbe condițiile transferului.

„Se vehiculează multe nume pentru FC Augsburg. Se spune că Andrei Cordea ar fi un candidat pentru transfer, conform zvonurilor din țara sa natală. Totuși, potrivit informațiilor noastre, Augsburg nu va face o ofertă.

Un motiv ar putea fi acela că Augsburg țintește transferul lui Emmanuel Yeboah, care se află sub contract cu CFR Cluj și evoluează tot ca mijlocaș dreapta. Transferul la Praga (n.r – Slavia Praga) a căzut, astfel că ar putea fi o oportunitate pentru FC Augsburg de a-l transfera pe Yeboah”, a notat publicația germană augsburger-allgemeine.de.

Emmanuel Yeboah este cotat la 800.000 de euro de transfermarkt.com. Cel mai probabil, oficialii lui Augsburg vor fi nevoiți să achite în jur de 2,5 milioane de euro pentru transferul ghanezului, aceeași sumă pe care Neluțu Varga le-a cerut-o și celor de la Slavia Praga.

În prezent, Augsburg ocupă locul 14 în Bundesliga, cu 15 puncte obținute în 15 etape.

În actuala stagiunea, Emmanuel Yeboah a evoluat în 29 de partide pentru CFR Cluj, în toate competiţiile. Atacantul în vârstă de 19 ani a marcat trei goluri şi a reuşit două assist-uri.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” Vezi toate știrile
Citește și