Închide meniul

Augsburg nu-l mai vrea pe Andrei Cordea! Nemții forțează acum transferul unui jucător de la CFR Cluj. Lovitură primită de Gigi Becali

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 ianuarie 2023, 17:10 / Actualizat: 10 ianuarie 2023, 21:34

Augsburg nu-l mai vrea pe Andrei Cordea! Nemții forțează acum transferul unui jucător de la CFR Cluj. Lovitură primită de Gigi Becali

Andrei Cordea, șanse mici să mai plece în Germania

Andrei Cordea, șanse mici să mai plece în Germania / Hepta

Augsburg s-a răzgândit și renunță la transferul lui Andrei Cordea. Anunțul a fost făcut de presa din Germania, care precizează că oficialii clubului din Bundesliga sunt interesați acum de transferul altui jucător din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit augsburger-allgemeine.de, conducătorii nemți au pus ochii pe Emmanuel Yeboah, atacantul de 19 ani de la CFR Cluj.

Augsburg s-a răzgândit și renunță la transferul lui Andrei Cordea

În ultima vreme s-a discutat intens despre transferul lui Andrei Cordea la Augsburg. Ultima ofertă a nemților era de 3 milioane de euro. Gigi Becali și-ar dori să oțină cel puțin 4 milioane de pe urma „perlei” sale, ținând că și-a redus deja pretențiile financiare. Inițial, patronul FCSB cerea 5 milioane de euro în schimbul atacantului său de bandă.

Între timp, se pare că cei de la Augsburg s-au răzgândit și și-au îndreptat atenția către Emmanuel Yeboah, jucătorul lui CFR Cluj care evoluează pe același post ca și Cordea.

Yeboah a fost la un pas să semneze cu Slavia Praga în această iarnă, dar totul a picat în ultima clipă, după ce cehii au încercat să schimbe condițiile transferului.

Reclamă

„Se vehiculează multe nume pentru FC Augsburg. Se spune că Andrei Cordea ar fi un candidat pentru transfer, conform zvonurilor din țara sa natală. Totuși, potrivit informațiilor noastre, Augsburg nu va face o ofertă.

Un motiv ar putea fi acela că Augsburg țintește transferul lui Emmanuel Yeboah, care se află sub contract cu CFR Cluj și evoluează tot ca mijlocaș dreapta. Transferul la Praga (n.r – Slavia Praga) a căzut, astfel că ar putea fi o oportunitate pentru FC Augsburg de a-l transfera pe Yeboah”, a notat publicația germană augsburger-allgemeine.de.

Emmanuel Yeboah este cotat la 800.000 de euro de transfermarkt.com. Cel mai probabil, oficialii lui Augsburg vor fi nevoiți să achite în jur de 2,5 milioane de euro pentru transferul ghanezului, aceeași sumă pe care Neluțu Varga le-a cerut-o și celor de la Slavia Praga.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, Augsburg ocupă locul 14 în Bundesliga, cu 15 puncte obținute în 15 etape.

Ce se întâmplă cu Emmanule Yeboah, după ce a ratat transferul la Slavia Praga

Dan Petrescu a anunțat ce se întâmplă cu Emmanuel Yeboah, după ce jucătorul lui CFR Cluj a ratat transferul la Slavia Praga.

Yeboah a fost pe punctul de a semna cu Slavia Praga și de a le aduce în conturi celor de la CFR Cluj suma de 2,5 milioane de euro. Transferul însă a picat, după ce medicul cehilor i-a găsit o problemă medicală la nivelul genunchiului atacantului, problemă negată ulterior de către campioni.

Dan Petrescu a clarificat situația lui Emmanuel Yeboah. Vârful de 19 ani a revenit la antrenamentele campioanei, în vederea pregătirii pentru restul sezonului.

Tehnicianul de la CFR Cluj a negat și el presupusa problemă medicală pe care cei de la Slavia Praga i-au identificat-o atacantului și susține că acesta este singurul jucător din lotul campionilor care nu s-a accidentat în ultimele șase luni.

„El nu a pierdut niciun antrenament niciodată. Nu a pierdut niciun meci, a jucat chiar 29! Nu a fost niciodată accidentat, e singurul jucător de la noi care n-a fost accidentat niciodată în ultimele 6 luni. Restul e can-can. A venit la antrenament, astăzi s-a antrenat deja, acum e la al doilea antrenament”, a declarat Dan Petrescu, în urmă cu câteva zile, pentru digisport.ro.

În actuala stagiunea, Emmanuel Yeboah a evoluat în 29 de partide pentru CFR Cluj, în toate competiţiile. Atacantul în vârstă de 19 ani a marcat trei goluri şi a reuşit două assist-uri.

Reclamă
Recomandări
  • Augsburg s-a răzgândit și renunță la transferul lui Andrei Cordea
  • Nemții vor acum un jucător de la CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și