Închide meniul

Gigi Becali, anunţ despre Florinel Coman şi Darius Olaru! Cine va juca în derby-ul cu Dinamo

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2023, 19:20

Reclamă
Gigi Becali, anunţ despre Florinel Coman şi Darius Olaru! Cine va juca în derby-ul cu Dinamo

Andrei Vlad i-a spus lui Gigi Becali că vrea să plece

Gigi Becali, patron FCSB / Profimedia

Gigi Becali a făcut un anunţ despre Florinel Coman şi Darius Olaru. Cei doi au ieşit accidentaţi din duelul cu FC U Craiova 1948, şi existau zvonuri conform cărora aceştia puteau rata derby-ul cu Dinamo. Latifundiarul din Pipera a venit cu lămuriri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost schimbat la pauză, în duelul cu FC U Craova 1948, în timp ce Darius Olaru a fost înlocuit de Malcom Edjouma în minutul 44 al duelului cu oltenii.

Gigi Becali, anunţ despre Florinel Coman şi Darius Olaru

Accidentările lui Florinel Coman şi Darius Olaru ar fi reprezentat pierderi importante pentru FCSB, în acest start de sezon. Însă, Gigi Becali a dezvăluit cum se simt cei doi, înaintea derby-ului cu Dinamo.

Latifundiarul din Pipera a mărturisit că „Mbappe de România” este apt pentru duelul cu trupa lui Ovidiu Burcă. În privinţa lui Olaru, Becali a dezvăluit că nu va risca, şi îl va lăsa pe bancă pentru derby-ul cu marea rivală.

„Florinel Coman va juca în meciul cu Dinamo. Olaru poate să joace cu Dinamo, dar nu-l lăsăm noi. Pentru ce să riscăm? (n.r. – înaintea meciului din Conference League)”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă

După partida cu Dinamo, FCSB îşi va începe sezonul european. Roş-albaştrii se vor duela cu CSKA Sofia 1948, în turul doi preliminar din Conference League. Duelul va fi exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, pe 26 iulie, de la ora 20:30.

Gigi Becali, prima reacţie după zvonurile că l-a schimbat la pauză pe Florinel Coman

Gigi Becali a oferit prima reacţie, după zvonurile că l-a schimbat la pauză pe Florinel Coman. Patronul roş-albaştrilor a vorbit despre prestaţia celui mai în formă jucător al echipei sale din prima etapă a noului sezon.

La pauză, Florinel Coman a fost înlocuit cu Andrei Cordea, după ce a acuzat dureri în urma faultului prin care a obţinut lovitura de la 11 metri. După meciul de la Târgu Jiu s-a vorbit foarte mult pe seama schimbării lui Florinel Coman, iar Gigi Becali, patronul lui FCSB, a lămurit situaţia, spunând că nu a fost el cel care l-a schimbat pe cel mai în formă jucător al echipei sale:

Reclamă 4 / 0/3

„Florinel Coman. Băiatul a ieșit la pauză și a spus ”am simțit ceva la coastă când am căzut”. A zis doctorul să nu riscăm, mai bine lăsăm, să nu riscăm. A, păi domnule e frustrat Coman, l-a schimbat Becali. Păi cum să schimbi pe cel mai bun jucător? Coman la ora asta, pentru că are valoare, iese când vrea el, nu îl schimb eu.

Eu mai înțeleg. Da, da, da. Deci, domnule, zice, l-a schimbat Becali, păi cum să-l schimbe Becali, că nu e nebun. Cum să-l schimb pe Coman, care e liderul echipei? Bine, îți dai seama, ei acum nu mai au de comentat fotbal. Ei au comentat ce face, cum face, de ce a schimbat Becali, cum a schimbat Becali. Când merge bine, ce bine a făcut Haralamb, când merge prost și prost a făcut Becali”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și