Închide meniul

Gigi Becali, prima reacţie după zvonurile că l-a schimbat la pauză pe Florinel Coman: „Nu sunt nebun. Coman iese când vrea el!”

Alex Masgras Publicat: 17 iulie 2023, 12:36

Reclamă
Gigi Becali, prima reacţie după zvonurile că l-a schimbat la pauză pe Florinel Coman: „Nu sunt nebun. Coman iese când vrea el!

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB / Profimedia

Gigi Becali, prima reacţie după zvonurile că l-a schimbat la pauză pe Florinel Coman. Patronul roş-albaştrilor a vorbit despre prestaţia celui mai în formă jucător al echipei sale din prima etapă a noului sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câştigat cu 3-1 partida cu FC U Craiova 1948 de la Târgu Jiu, graţie golurilor marcate de Miculescu, Coman şi Edjouma. Florinel Coman a executat cornerul din care a marcat Miculescu şi a obţinut şi lovitura de la 11 metri, înainte de a majora diferenţa.

Gigi Becali, prima reacţie după zvonurile că l-a schimbat la pauză pe Florinel Coman: „Nu sunt nebun. Coman iese când vrea el!”

La pauză, Florinel Coman a fost înlocuit cu Andrei Cordea, după ce a acuzat dureri în urma faultului prin care a obţinut lovitura de la 11 metri. După meciul de la Târgu Jiu s-a vorbit foarte mult pe seama schimbării lui Florinel Coman, iar Gigi Becali, patronul lui FCSB, a lămurit situaţia, spunând că nu a fost el cel care l-a schimbat pe cel mai în formă jucător al echipei sale:

„Florinel Coman. Băiatul a ieșit la pauză și a spus ”am simțit ceva la coastă când am căzut”. A zis doctorul să nu riscăm, mai bine lăsăm, să nu riscăm. A, păi domnule e frustrat Coman, l-a schimbat Becali. Păi cum să schimbi pe cel mai bun jucător? Coman la ora asta, pentru că are valoare, iese când vrea el, nu îl schimb eu.

Eu mai înțeleg. Da, da, da. Deci, domnule, zice, l-a schimbat Becali, păi cum să-l schimbe Becali, că nu e nebun. Cum să-l schimb pe Coman, care e liderul echipei? Bine, îți dai seama, ei acum nu mai au de comentat fotbal. Ei au comentat ce face, cum face, de ce a schimbat Becali, cum a schimbat Becali. Când merge bine, ce bine a făcut Haralamb, când merge prost și prost a făcut Becali”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Ilie Dumitrescu, convins că Gigi Becali a sunat pe bancă

Ilie Dumitrescu este convins că Gigi Becali a sunat pe bancă în timpul meciului FC U Craiova 1948 – FCSB, scor 1-3, din prima etapă a Ligii 1. „Mister” a comentat schimbarea lui Florinel Coman, de la pauza partidei.

Fostul atacant şi antrenor al roş-albaştrilor nu l-a crezut pe „Mbappe” Coman, cel care a anunţat că a suferit o accidentare după ce a executat penalty-ul. Starul roş-albaştrilor a făcut 2-0, în minutul 17, şi a fost desemnat MVP-ul partidei.

„Interesant să aflăm dacă Coman are vreo problemă de sănătate. Cred că ăsta e singurul motiv pentru care ar fi trebuit să fie schimbat. În perioada de pregătire poţi să faci asta, să dai minute când sunt doi pe post.

Reclamă 4 / 0/3

N-a mai arătat la fel. Coman este într-o formă foarte bună, am informaţii că s-a pregătit foarte bine. A terminat campionatul excelent. Şi acum este schimbat.

Eu nu cred că a avut ceva. Dacă ştie şi diagnosticul, că în 2 zile o să fie ok. Noi ne amuzăm, dar nu cred că se simte confortabil cu tratamentul ăsta. Nu cred că îi este ok. Chiar a fost omul meciului„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Florinel Coman a anunţat, la finalul victoriei cu Craiova lui Adrian Mititelu, că a resimţit dureri. A evitat să ofere mai multe detalii.

„La acel penalty am căzut prost şi am simţit o durere la spate, dar în două zile sper să fie ok. Am vorbit cu Elias şi am zis că e mai ok să ies„, a declarat atacantul FCSB-ului.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și