Închide meniul

Gigi Becali, anunţ despre oferta uriaşă pentru FCSB: „Am un client care vrea să dea 100 de milioane de euro! Baza nu o dau”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 mai 2023, 14:53

Reclamă
Gigi Becali, anunţ despre oferta uriaşă pentru FCSB: „Am un client care vrea să dea 100 de milioane de euro! Baza nu o dau

Gigi Becali, anunţ despre oferta uriaşă pentru FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a făcut un nou anunţ despre oferta uriaşă pentru FCSB. Omul de afaceri a spus că are o ofertă de 100 de milioane de euro pentru echipă şi baza din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali spune că e dispus să renunţe laechipă, dar nu şi baza din Berceni. Patronul roş-albaştrilor a dat asigurări că nu va renunţa la zecile de hectare.

Gigi Becali, anunţ despre oferta uriaşă pentru FCSB

Echipa costă 25 (n.r.- de milioane de euro) fără campionat, 40, dacă vom câștiga campionatul. Să vedem, dacă intrăm în Liga Campionilor, poate să coste 100! Da, așa e, dacă intrăm în Liga Campionilor iau 50 și cu 50, 100!

Am client care vrea să dea 100 cu bază, cu tot. Dar baza n-o dau, am acolo 30 de hectare, face și aia 70-80 de milioane. Atunci, cum s-o dau?”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali „sparge banca” pentru transferuri dacă FCSB ia titlul: „Iau 3-4 jucători!”

Gigi Becali „sparge banca” pentru transferuri dacă FCSB ia titlul, Patronul de la FCSB a anunţat că va transfera 3-4 jucători la echipă.  Dacă FCSB ia titlul, Becali a anunţat că aduce doi fundaşi centrali, dar şi un atacant pentru a forţa intrarea în grupele Champions League.

Reclamă

”La ora asta nu vorbesc de niciun transfer. Dacă luăm campionatul, trebuie vreo 3-4 jucători: doi fundași centrali și încă un atacant. Pentru Compagno. David (n.r. – Miculescu) nu e atacant. Omrani nu prea e atacant, el joacă aripă dreaptă”, a anunţat Gigi Becali.

Bookmakerii au decis cine e favorită la titlu înainte de Farul – FCSB

Bookmakerii au decis cine e favorită la titlu înainte de Farul – FCSB, meci care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Primele două clasate din Liga 1 sunt „la mâna lor” în lupta pentru titlu.

FCSB a obținut o victorie vitală cu CFR Cluj, pe Arena Națională, și s-a apropiat la un singur punct de liderul Farul. Acum poate spera cu adevărat la câștigarea trofeul care este așteptat de fani din 2015.

Reclamă 4 / 0/3

Bookmakerii o văd în continuare cu prima șansă pe Farul, avantajată fiind atât de faptul că va juca acasă împotriva FCSB-ului, cât și pentru că poate rămâne pe primul loc în cazul unui rezultat de egalitate.

Farul are cota 1.55 la câștigarea Ligii 1. În schimb, cota FCSB-ului oscilează între 2.35 și 2.70 la casele de pariuri.

Cum arată clasamentul Ligii 1, cu două etape înainte de finalul play-off-ului:

1. Farul – 47 de puncte
2. FCSB – 46 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid – 35 de puncte
6. Sepsi – 26 de puncte

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și