Închide meniul

Bookmakerii au decis cine e favorită la titlu înainte de Farul – FCSB. Cum arată cotele la câștigarea Ligii 1, cu două etape înainte de final!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2023, 11:39

Bookmakerii au decis cine e favorită la titlu înainte de Farul – FCSB. Cum arată cotele la câștigarea Ligii 1, cu două etape înainte de final!

S-a aflat cine e favorită la titlu înainte de Farul - FCSB

Gică Hagi are duel pentru titlu cu Elias Charalambous / Hepta

Bookmakerii au decis cine e favorită la titlu înainte de Farul – FCSB, meci care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Primele două clasate din Liga 1 sunt „la mâna lor” în lupta pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a obținut o victorie vitală cu CFR Cluj, pe Arena Națională, și s-a apropiat la un singur punct de liderul Farul. Acum poate spera cu adevărat la câștigarea trofeul care este așteptat de fani din 2015.

Bookmakerii au decis cine e favorită la titlu înainte de Farul – FCSB

Bookmakerii o văd în continuare cu prima șansă pe Farul, avantajată fiind atât de faptul că va juca acasă împotriva FCSB-ului, cât și pentru că poate rămâne pe primul loc în cazul unui rezultat de egalitate.

Farul are cota 1.55 la câștigarea Ligii 1. În schimb, cota FCSB-ului oscilează între 2.35 și 2.70 la casele de pariuri.

Cum arată clasamentul Ligii 1, cu două etape înainte de finalul play-off-ului:

Reclamă

1. Farul – 47 de puncte
2. FCSB – 46 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid – 35 de puncte
6. Sepsi – 26 de puncte

Ce meciuri mai sunt de disputat:

Etapa a 9-a

Reclamă 4 / 0/3
  • Sepsi – CFR Cluj
  • Farul – FCSB
  • Rapid – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a

  • CFR Cluj – Farul
  • FCSB – Rapid
  • Universitatea Craiova – Sepsi

Gică Hagi anunță că va fi campion după Farul – FCSB

Cu o victorie în fața finului Gigi Becali, Hagi ar deveni matematic campion. „Regele” le-a transmis fanilor Farului să se pregătească de sărbătoare.

Victoria de săptămâna viitoare e foarte importantă pentru titlu. Suntem fericiți că suntem pe primul loc. Mai avem două săptămâni. E important ca săptămâna viitoare să câștigăm. Cred că se joacă săptămâna viitoare campionatul și că vom câștiga.

Îmi place fotbalul, suferim, că așa e fotbalul, trebuie să suferi. Trebuie să ai puterea să ieși din toate aceste momente. Astea te fac să fii mai bun”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Farul devine campioană și în cazul în care termină la egalitate de puncte cu FCSB. Echipa pregătită de Elias Charalambous a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Florinel Coman: „FCSB este Steaua! Am demonstrat că nu ne este frică de titlu!”

FCSB a scos-o definitiv pe CFR Cluj din cursa spre al şaselea titlu la rând în Liga 1. Fără Dan Petrescu pe bancă, ardelenii riscă să rămână chiar şi în afara podiumului.

Mă bucur că am fost desemnat omul meciului, dar este puţin important. Am câştigat, am avut o primă finală, nu am lăsat adversarul să aibă ocazii. Un joc reuşit, un joc bărbătesc pe care l-am câştigat.

Reclamă

O primă repriză mai slabă faţă de a doua, dar nu a fost un joc slab. Am spus că trebuie să luptăm până la final. Am zis că trebuie să arătăm că vrem să fim campioni şi nu ne este frică de asta.

Cred că s-a văzut şi la TV că au venit aici mai mult pentru un egal. Până la urmă am câştigat, suntem fericiţi. Am câştigat prima finală, acum mergem la Farul şi suntem dornici să ne arătăm curajul.

Sper să câştigăm la Constanţa, pentru că este o deplasare foarte grea. 42.000 de oameni în tribună au venit să vadă FCSB că îşi doreşte campionatul. FCSB este Steaua, asta înseamnă pentru mine şi toţi cei care au venit!„, a declarat Florinel Coman la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și