Închide meniul

Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 14 aprilie 2024, 23:21

Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!

Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a făcut un anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj, cu 1-0. La un pas de a fi campion în Liga 1, Gigi Becali a mai făcut un anunţ care îi bucură pe fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a fost impresionat de David Miculescu, aşa că a dat de înţeles că acesta va juca în centrul atacului de acum înainte.

Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!

Becali a spus că va investi pentru a face o echipă puternică, de Liga Campionilor, mai puţin decât va încasa în acest sezon din Europa.

16 puncte faţă de Rapid? Tu îţi dai seama?

Panduru i-a zis lui MM că dacă se mai înjumătăţesc încă o dată punctele şi tot e campioană FCSB. Adică dacă ne mai ia încă jumate şi tot luăm titlul.

Reclamă

Dacă ne mai ia jumate, am avea 8 faţă de Rapid şi 7 faţă de CFR.

(n.r: Ce simţiţi?) Este o satisfacţie. Principalul sunt banii. E adevărat că există o satisfacţie. Cum zice la Psaltire, să nu le fie pe plac duşmanilor mei. Să nu se facă voia lor.

Nu e problema mea că unul e rău, e problema lui.

Reclamă 4 / 0/3

Bag banii pe care îi au de acolo, nu mai bag alţii”

Satisfacţia mea e să nu mai am emoţii pe final de meci. Pe mine mă interesează cupele europene.

Îmi trebuie bani ca să fac echipă puternică. Bag banii pe care îi au de acolo, nu mai bag alţii. Mai iau din ei, nu sunt prost să îi las pe toţi.

Eu nu sunt cu bugete, eu fac altfel afaceri. Care au fost cu bugete, şi Copos a fost cu bugete, şi Borcea, şi s-au retrogradat.

La mine, cât trebuie, atâta dau. S-ar putea să nu mai trebuiască mulţi bani. Am luat atacant, pe David Miculescu.

Eu, când era vorba de Compagno, am zis că nu vreau gol, vreau să creezi spaţii”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!

CFR Cluj – FCSB 0-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. „Roş-albaştrii” au ajuns, în urma victoriei de duminică seară, la 13 puncte în faţa lui CFR Cluj şi a Universităţii Craiova.

FCSB are 4 victorii din 4 meciuri disputate în play-off. „Roş-albaştrii” au ajuns la 44 de puncte în play-off şi sunt ca şi campioni. Etapa viitoare ei ar putea să fie matematic câştigătorii Ligii 1. CFR Cluj şi Universitatea Craiova, echipele aflate pe locurile 2 şi 3 în Liga 1, au 31 de puncte.

Reclamă

CFR Cluj: R. Sava – Cr. Manea, M. Ilie, Boben, Abeid – Muhar, Keita, Avounou – C. Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Camora, Mogoș, Kresic, Aussi, R. Filip, Fica, El Kaddouri, Serebe, Michael
Antrenor: Francisc Dican

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Ad. Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman
Rezerve: M. Udrea, A. Vlad – Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, Alhassan, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și