Închide meniul

Gigi Becali, anunț fabulos despre transferurile lui Cordea, Edjouma și Șut: „Iau banii și joc eu mijlocaș!”. Oferta oficială primită de patronul FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 noiembrie 2022, 11:28

Gigi Becali, anunț fabulos despre transferurile lui Cordea, Edjouma și Șut: „Iau banii și joc eu mijlocaș!. Oferta oficială primită de patronul FCSB

Gigi Beclai a recunoscut că el face echipa la FCSWB

Hepta

Gigi Becali a făcut un anunț fabulos în legătură cu transferurile lui Andrei Cordea și Adrian Șut. Patronul lui FCSB a dezvăluit că, momentan, plecările celor doi mijlocași au intrat în „stand-by”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a explicat că le-a comunicat echipelor interesate prețul lui Cordea și Șut, însă n-a primit vreun răspuns până la această oră.

Gigi Becali a făcut un anunț fabulos despre transferurile lui Cordea, Edjouma și Șut

Latifundiarul din Pipera s-a ținut de glume, când a fost întrebat cine va juca mijlocaș la FCSB în cazul în care vicecampioana se va despărți, în cele din urmă, de Andrei Cordea și Adrian Șut.

În plus, Gigi Becali a declarat că a primit o ofertă de 1 milion de euro pe numele lui Malcom Edjouma, din partea lui Mol Fehervar, din Ungaria.

„Pentru Cordea am dat preţul, nu am mai vorbit. Pentru Şut am dat preţul, nu am mai vorbit. Pentru Malcom, ei au dat un milion, eu nu am vrut. MOL îl vrea pe Edjouma, dar nu e vorba de o foarte bună afacere.

Reclamă

(N.r. – Dacă îi dați pe Malcom și pe Șut, cine mai joacă mijlocaș?) Iau banii şi joc eu mijlocaş central. V-am spus de o mie de ori, dacă nu sunt banii, nu puteţi să vorbiţi de fotbal. Nu vedeţi Dinamo unde a ajuns? Nu vedeţi ce ruşine a trăit? Rapid la fel, a fost în faliment, abia şi-a revenit”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Anunțul a venit la scurt timp după ce Becali a oferit, în exclusivitate pentru Antena Sport, ultimele detalii despre plecarea lui Cordea în Statele Unite.

„Cu Cordea, să vedem ce va fi. De la americani sunt şanse. Am dat o hârtie, să vedem ce va fi”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a anunţat numele înlocuitorului lui Andrei Cordea la FCSB

Mihai Stoica a anunţat numele înlocuitorului lui Andrei Cordea. Managerul general al roş-albaştrilor nu îşi face griji că FCSB ar putea avea probleme în cazul în care Gigi Becali acceptă oferta din MLS pentru extrema de 23 de ani.

MM e convins că există o soluţie excelentă chiar în cadrul clubului. Este vorba de David Miculescu, jucătorul adus de la UTA pentru o sumă uriaşă. 1.7 milioane de euro au plătit vicecampionii României în schimbul atacantului de 21 de ani.

Două goluri în 13 meciuri de campionat a înscris Miculescu după venirea la FCSB. Tot atât marcase în primele trei etape, pentru UTA.

(n.r. Cordea) Poate să fie înlocuit fără niciun fel de problemă, este David Miculescu. Are alte calităţi, dar care în opinia mea are o marjă de progresie imensă. E un jucător care îmi place foarte, foarte mult.

(n.r. nu ţi se pare că e indispensabil Cordea?) Nu mi se pare că e indispensabil niciun jucător care poate fi vândut pe o sumă care să ne asigure bugetul pe doi ani de zile fără niciun fel de problemă.

Şi cam aşa ne-ar asigura bugetul, pe doi ani de zile, discutând şi de sponsori, şi de drepturi de televizare şi aşa mai departe. Nu am nicio informaţie (n.r. de transfer), doar ce a zis Gigi.

Înainte avea problema că nu ajungea în careu, acum ajunge şi de asta a început să aibă cifre. Iar David în meciul în care a venit, a atacat bara a doua, o are din naştere asta.

Reclamă

Mie îmi place foarte mult. Nu are ce are Cordea, dar are alte calităţi. Atacanţii români nu stiu să lovească mingea cu capul iar el are asta”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și