Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, anunţ ferm despre Octavian Popescu după ce Rapid l-a vândut pe Rareş Ilie. Preţul uriaş cerut

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 iulie 2022, 15:10

Gigi Becali, anunţ ferm despre Octavian Popescu după ce Rapid l-a vândut pe Rareş Ilie. Preţul uriaş cerut

Gigi Becali nu renunţă la visul de a lua 50 de milioane de euro pe Tavi Popescu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă | Hepta

  • Gigi Becali, anunţ ferm despre Octavian Popescu
  • Preţul uriaş pe care îl cere Becali

Gigi Becali, anunţ ferm despre Octavian Popescu după ce Rapid l-a vândut pe Rareş Ilie cu 5 milioane de euro la Nice. Deşi are unele îndoieli cu privire la suma încasată de Rapid, Gigi Becali spune că nu l-ar da pe Octavian Popescu pe aceşti bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali se ţine tare şi susţine că Octavian Popescu va pleca pe 50 de milioane de euro. Totuşi, patronul de la FCSB e de părere că transferul nu se poate realiza în acest moment.

Gigi Becali, anunţ ferm despre Octavian Popescu după ce Rapid l-a vândut pe Rareş Ilie

50 de milioane de euro. Eu nu îl dau pe Tavi Popescu acum, aşa că nu are rost să vorbim„, a anunţat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Octavian Popescu și-a stabilit singur prețul

Octavian Popescu și-a stabilit singur prețul cel bun, pentru Real Madrid sau Sevilla, echipele la care visează să joace. E mult mai mic decât speră Gigi Becali să ia pe perla FCSB-ului.

Bayern, Everton, Beșiktaș și Torino au întrebat de prețul lui Tavi Popescu. Gigi Becali cere 50 de milioane de euro. Puștiul de 19 ani crede că valorează 20 de milioane.

Reclamă

Dacă ai fi patron de club, ce sumă ai plăti pentru Tavi Popescu?
20 de milioane! (n.r. – râde)

Dacă ai putea să alegi campionatul, care ar fi acela?
Campionatul ar fi Spania!

Și echipa?
Real madrid sau Sevilla!

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu este cotat la 4 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. În sezonul precedent a reușit 10 goluri și patru pase decisive în 38 de partide disputate în toate competițiile.

Gigi Becali nu crede că Rareş Ilie a fost vândut cu 5 milioane de euro

Mai mult, Gigi Becali nu crede că Rareş Ilie a fost vândut cu 5 milioane de euro la Nice, sumă ce a apărut în spaţiul public.

Nu (n.r. – nu crede că a fost vândut cu 5 milioane). Ştii tu că au primit 5 milioane? Să văd contractul? Numai când văd contractul cred. Eu când vând ceva ce vă spun?! Atâţia bani, atâta procent, cutare, cutare. Zic eu că e confidenţial? Aşa zic şi eu confidenţial Man, 20 de milioane de euro. Nu se face aşa. Aici nu e confidenţial. E confidenţial e ceva secret. Nu e problema mea ce face Rapidul”, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

EXCLUSIV | Rareş Ilie a semnat cu Nice

Rapid a dat lovitura: Rareş Ilie a semnat cu Nice şi giuleştenii vor încasa 5 milioane de euro pentru transferul mijlocaşului ofensiv de 19 ani, cotat la 1.3 milioane de euro.

Conform surselor Antena Sport, Rareş Ilie va avea un salariu anual de 500.000 de euro la noua echipă, acolo unde se va lupta, în Ligue 1, cu Lionel Messi, Neymar sau Kylian Mbappe.

Totodată, pe lângă Rareş Ilie, oficialii de la Nice ţintesc să-l transfere pe Marcus Thuram, de la Borussia Monchegladbach, fiul marelui fundaş Lilian Thuram. Tot de la formaţia din Budesliga, francezii l-au transferat în această vară pe portarul elveţian Yann Sommer, în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro.

Transferul lui Rareş Ilie intră în topul celor mai scumpi jucători din istoria Rapidului, fiind pe locul 2. Lider în această ierarhie este Cristi Săpunaru, vândut de giuleşteni, la Porto, pe 6 milioane de euro, în 2008-2009.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!