Închide meniul

Gigi Becali, anunţ triumfător după victoria de la Botoşani: „Ne batem cu CFR Cluj! E diferenţă mare de valoare faţă de Rapid”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 octombrie 2023, 12:22

Reclamă
Gigi Becali, anunţ triumfător după victoria de la Botoşani: „Ne batem cu CFR Cluj! E diferenţă mare de valoare faţă de Rapid

S-a aflat cine va arbitra derby-ul Dinamo - FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a făcut un anunţ triumfător după victoria de la Botoşani. Becali spune că FCSB se va lupta la titlu doar cu CFR Cluj, pentru că diferenţa de valoare faţă de celelalte echipe este una mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit şi cum va câştiga bătălia cu CFR Cluj, pe care o o consideră principala rivală la titlu.

Gigi Becali, anunţ triumfător după victoria de la Botoşani

„Trei puncte sunt bune că joci mai relaxat. Ai mai mult curaj. Eu am văzut o echipă CFR care este foarte puternică fizică. Dacă joci şi te duci peste ei, te bat. Dacă faci posesie, îi încurci. Cum a făcut Dinamo. Dacă făcea şi Sepsi aşa, şi ei îi încurcau. Eu spun ceea ce cred. E diferenţă de valoare între noi şi celelate echipe, faţă de Craiova şi Rapid.

Mai ales faţă de Rapid e mare diferenţă faţă de Rapid. Diferenţa asta de puncte e mult prea mare. Noi ne batem cu CFR-ul. Dacă ştii să joci cu CFR, îi baţi. Titlul e mai aproape pentru că e mare diferenţă de valoare. Am rezolvat problemele din apărare, revine şi Chiricheş, avem cel mai bun mijloc şi cel mai bun atac”, a spus Gigi Becali la Palat.

Elias Charalambous a tras concluziile după FC Botoşani – FCSB 0-1

Elias Charalambous a tras concluziile după FC Botoşani – FCSB, scor 0-1, din etapa a 12-a a Ligii 1. Antrenorul din acte al roş-albaştrilor a anunţat că se aştepta să sufere pentru victoria împotriva ultimei clasate.

Reclamă

Mihai Lixandru a fost titularizat surprinzător la Botoşani, în locul lui Adrian Şut. Mijlocaşul de 22 de ani a confirmat şi a înscris primul său gol în tricoul FCSB-ului. A fost felicitat, la final, de Charalambous.

Să fim sinceri, este exact ce ne-am aşteptat. Astfel de meciuri sunt extrem de dificile. A fost dificil că a fost şi vânt împotriva noastră, în prima repriză. Ştiam că vom suferi şi că vor încerca să joace pe contraatac.

Nu am făcut cel mai bun meci al nostru, dar am câştigat puncte foarte importante. Sunt foarte fericit pentru Lixandru. Am avut discuţii cu el, mai ales când nu juca. Dar când am văzut cum se antrena i-am spus să continue să muncească aşa pentru că va fi răsplătit. Evoluţia lui se îmbunătăţeşte în fiecare săptămână. E un sezon lung şi avem nevoie de toţi jucătorii.

Reclamă 4 / 0/3

Le mulţumim fanilor că au venit alături de noi şi în această deplasare„, a declarat Elias Charalambous la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și