Închide meniul

Gigi Becali anunţă că un alt jucător dispare din echipa FCSB-ului: „Nu are cum să mai joace”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 23 ianuarie 2024, 13:14

Gigi Becali anunţă că un alt jucător dispare din echipa FCSB-ului: „Nu are cum să mai joace

Gigi Becali anunţă că un alt jucător dispare din echipa FCSB-ului

Jucătorii FCSB-ului, în timpul meciului cu UTA / Profimedia Images

Gigi Becali anunţă că un alt jucător dispare din echipa FCSB-ului. Tavi Popescu a fost titular ieri în echipa „roş-albaştrilor”, având în vedere că Florinel Coman a lipsit, dar Gigi Becali spune că nu va mai juca la echipa lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu a fost schimbat în minutul 75 al partidei, în locul lui intrând în teren Baba Alhassan.

Gigi Becali anunţă că un alt jucător dispare din echipa FCSB-ului: „Nu are cum să mai joace”

Vezi cum e viața? Acum doi ani, i-am zis lui Coman, ‘Florinele, mă doare inima, dar nu am ce să fac, nu poți să joci în fața lui Tavi’. ‘Da, nea Gigi, știu’. Acum s-a întors situația, dar mai rău. Tavi n-are cum să mai joace.

Am zis că îl bag pe Coman vârf, ca să joace Tavi, dar o să joace Phelipe vârf. Phelipe știe fotbal, o împinge cu vârful. Să vă uitați cum pasează Phelipe. Dă cum dai cu cuțitul în unt. El pune untul pe pâine prăjită. Uitați-vă cum dă el pasul, doar bagă piciorul puțin.

Zici că e mingea ta, că o iei, dar el bagă puțin vârful. Se vede. Băluță, Coman și Phelipe nu are cum să-i schimbe nimeni. Băluță nu a fost el aseară, că a fost puțin răcit, dar o să fie bombă și mai mare”, a spus Gigi Becali astăzi la Palat.

Reclamă

Rapid, ofertă pentru un alt jucător de la FCSB! Gigi Becali a dat detalii de la negocieri şi a dezvăluit dialogul cu Dan Şucu!

Rapid ar fi făcut o ofertă pentru un alt jucător de la FCSB. Gigi Becali susţine că giuleştenii au vrut să îi dea 300.000 de euro pentru portarul de rezervă al FCSB-ului, Andrei Vlad.

Becali a povestit şi ce a vorbit cu Dan Şucu, patronul Rapidului. Omul cu banii de la FCSB a spus că Şucu i-a transmis că e o problemă, având în vedere că Rapidul a transferat deja mai mulţi jucători de la „roş-albaştri”.

(n.r: A făcut Rapid ofertă pentru Vlad?) Giovanni mi-a zis, eu îl dau cu 500 (n.r: de mii de euro). Giovanni m-a sunat că dau 300 (n.r: Rapid, că oferă 300.000 de euro). După aia am vorbit cu Şucu eu şi a spus că nu se pune problema, că se supără suporterii. De la CFR nu e problemă, că nu e rivalitate. (n.r.: despre foştii jucători ai FCSB-ului, care au semnat cu Rapid) Le-am dat, mulţumesc, a luat (n.r: Rapidul)”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali e în culmea fericirii după ce FCSB a învins-o cu 4-0 pe UTA, iar „roş-albaştrii” s-au distanţat la 11 puncte de CFR Cluj. Becali a spus astăzi la Palat că celelalte echipe vor lupta pentru locul 2, FCSB fiind, în opinia lui, deja campioană.

Becali crede că pentru locul 2 se vor lupta CFR Cluj şi Universitatea Craiova, iar Rapid se va clasa pe locul 4 la finalul campionatului.

FCSB – UTA 4-0. Hat-trick fabulos al lui Darius Olaru! Victoria sezonului pentru FCSB, care s-a distanţat de CFR Cluj şi Rapid

Meciul FCSB – UTA, scor 4-0, a putut fi urmărit în  format LIVE TEXT pe AS.ro. Darius Olaru a fost MVP pe Arena Naţională, cu un hat-trick de senzaţie. Echipa lui Elias Charalambous a obţinut cea mai categorică victorie a sezonului şi s-a distanţat la 11 puncte de CFR Cluj şi Rapid.

FCSB a profitat de eşecul surprinzător al lui CFR Cluj şi a defilat împotriva trupei lui Mircea Rednic. Darius Olaru a fost autorul unei „duble”, în decurs de două minute, în prima repriză. A marcat din nou, din penalty, în minutul 66. A fost pentru prima dată în carieră când căpitanul FCSB-ului reuşeşte un hat-trick. Pe final a marcat şi David Miculescu, care a stabilit rezultatul final, 4-0.

Clasamentul actualizat din Liga 1:

1. FCSB – 47 de puncte
2. CFR Cluj – 36 de puncte
3. Rapid – 36 de puncte
4. Universitatea Craiova – 34 de puncte
5. Sepsi – 33 de puncte
5. Farul – 33 de puncte

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și